Αυτές είναι οι αλλαγές στη εκπομπή Mega Καλημέρα

2



O Κώστας Τσουρός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωνιάτικα για τη νέα σεζόν της εκπομπής Mega Καλημέρα και τις αλλαγές.

«Ετοιμαζόμαστε, την Δευτέρα 5/9 βγαίνουμε, έχω ανυπομονησία. Πάντα υπάρχει άγχος όταν υπάρχει ένα νέο ξεκίνημα, εμείς βέβαια την εκπομπή την έχουμε στήσει, την ξέρουμε, αλλά το άγχος πάντα υπάρχει. Σε όλα θα έχουμε αλλαγές, έχουμε και μπροστά μία αλλαγή, έφυγε η Φλορίντα και έρχεται η Άννα Ζηρδέλη.»!

«Έχουμε και καινούρια ομάδα από πίσω – έχουν μείνει πολλά περσινά παιδιά, αλλά έχουμε και καινούριους. Και γενικότερα θα έχουμε αλλαγές και νέες στήλες. Ο ανταγωνισμός δεν με αγχώνει, αλλά πάντα το παρατηρώ».

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. αλλη κι αυτη με τις αλλαγες καμια αλλαγη εδω κι 25 χρονια τα πρωιναδικα ειναι τα ιδια gossip μαγειρηκη ζωδια ρουχα μαλλια ολες ειναι ιδιες μενεγακη καινουργιου σκορδα δουκισσα μελετη το ο,τι αλλαζουν οι πανελιστες δεν ειναι καμια καινοτομια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιοι είναι, άραγε, αυτοί που έφυγαν; Μήπως αυτοί που διαμαρτυρήθηκαν για τις περσινές συνθήκες; Υποκριτές του "Me Too", που σας έπιασε ο πόνος -κατόπιν εντολών- για τις συμπεριφορές ηθοποιών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !