Αποκαλυπτικό: Πότε θα βγουν οι σειρές του MEGA; Όλο το ρεπορτάζ...

11


Ετοιμάζονται τα κανάλια για την φετινή τους πρεμιέρα, ωστόσο κάποια απ' τα προγράμματα, όπως όλα δείχνουν θα βγουν διαδοχικά κι όχι όλα μαζί τον Σεπτέμβρη .

Έτσι θα βγει φέτος και η Prime time του MEGA, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του TVNEA.COM μόνο η Γη της Ελιάς θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 19 Σεπτέμβριου στις 21:00.

Το ίδιο αποκλειστικό ρεπορτάζ του TVNEA.COM θέλει τις σειρές Μαύρο Ρόδι, τον Μαέστρο του Πακπακαλιάτη  αλλά και την σειρά Μαίρη, Μαίρη , Μαίρη , να τοποθετούνται τον Οκτώβριο.

Βλέπετε κάποιες απο τις σειρές μπήκαν λίγο καθυστερημένα σε γυρίσματα αφού φέτος οι ηθοποιοί που είχαν περιοδεία, δυσκολεύτηκαν να προγραμματίσουν τα γυρίσματα της σειράς όπου και συμμετέχουν.



Δημοσίευση σχολίου

11Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Είναι σίγουρο ότι ξεκινήσουν τέλη Σεπτέμβρη ή Οκτώβρη ???...Ή μπορεί να αλλαξει κάτι ????.. Γιατί μου φαίνεται ότι ξεκινάνε κάπως αργά οι σειρές του mega για αυτό ρωτάω ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η σειρά που πρέπει να είναι στο πρόγραμμα για το κρατήσει θα βγεί 19 Σεπτεμβρίου, οπότε είναι λογικό τα άλλα να βγούν αργότερα. Μάλλον ΑΝΤ1 κι Alpha, θα βγουν μπροστά από το Μέγκα φέτος.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμε 6:13 ... Μπορεί να το σκέφτονται εκεί στο Μέγκα όπως το λες εσύ αλλά για μένα είναι προσωπικά λάθος αυτό το σκεπτικό ...Το να βασίζουν δηλαδή ολόκληρο το πρόγραμμα τους πάνω σε ένα δύο προγράμματα ή σειρές που πήγαν καλά την προηγούμενη χρονιά στην προκειμένη στη Γη της σειρας (μιας και μιλάμε για σειρές εδώ)...Και αυτό γιατί ότι πήγε καλά κάτι την προηγούμενη χρονιά δεν σημαίνει ότι "δέσαμε τον γάιδαρο μας " και θα πάει καλά και φέτος ....Δεν υπάρχει εγγύηση για αυτά τα πράγματα....Ωπότε κάθε χρονιά πρέπει να την βλεπουμε ξεχωριστα ..Καλά όχι ότι το μόνο κανάλι που το κάνει αυτό είναι το Μέγκα και άλλα κανάλια αυτό κάνουν. ..Αλλά μεγάλη συζήτηση αυτή .....Πάντως προσωπικά πιστεύω ότι θα πρέπει οι νέες σειρές εφόσον δεν έχουν κοινό ακόμη θα πρέπει να ξεκινάνε νωρίς σχετικά την σεζον και όχι Οκτώβρη ώστε να έχουν χρόνο να κερδίσουν περισσότερο κοινό .... Ειδικά φέτος που θα έχει τόσα σήριαλ και θα γίνει χαμός ....Για αυτο είπα ότι μου φαίνεται κάπως αργά ....

      Διαγραφή
  2. Αλήθεια μήπως γνωρίζουμε πότε θα κάνουν πρεμιέρα οι σειρές των υπολοίπων καναλιών alpha ant1 open ert star ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ και ένα μήνα άλλοι λένε πως η Ελιά κάνει πρεμιέρα 01/09, άλλοι 04/09, άλλοι 05/09 και άλλοι 11/09. Το μόνο σίγουρο είναι πως υπάρχει έλλειψη ιδεών στο σενάριο, καθώς πέρυσι έπαιζαν 3ωρα επεισόδια κάθε Κυριακή-Τρίτη και 2,5 ώρες τις υπόλοιπες μέρες. Επίσης η Μαίρη (επί 3), που ήταν 2 επεισόδια την εβδομάδα, ξαφνικά τελευταία γράφετε πως θα παίζει μόνο κάθε Παρασκευή στις 21:00 με ένα επεισόδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το Milky Way πότε θα βγει; Για το α'μισό ειχε ακουστεί, τα γυρΙσματα έχουν τελειώσει και δεν έχει βγει ούτε teaser. Μήπως το πάνε στο β'μισό στο κενό του Παπακαλιάτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιοι ηθοποιοί έχουν θέατρο και περιοδεία στη Γη της Ελιάς ακριβώς; Αφού οι περισσότεροι πρωταγωνιστές της σειράς είναι instagramers, μοντέλα, χορευτές και tiktokers.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασικά αναφέρονται στους πρωταγωνιστές από το Μαύρο Ρόδο ότι έχουν περιοδεία

      Διαγραφή
    2. Μας δουλεύετε;Δεν υπάρχουν ηθοποιοί;Ο κ.Γαλανός,η Γκερέκου,ο Παρτσαλακης,η Στέλλα Φυρογενη,Κουλουκακου,Χρυσικού,Ιορδανιδηςτι είναι;Και αναφέρεται στο Μαύρο ρόδο βασικα

      Διαγραφή
  6. Κάτι μου λέει πως το σίριαλ με τον έρωτα της μοναχής θα πάει αρκετά καλά. Αρκεί να μην το ξεφτιλίσουν οι σεναριογράφοι. Αν προσέξουν το σενάριο νομίζω θα την κουβεντιάσει την σειρά αυτή ο κόσμος στα social media και θα πάει καλά και στα νούμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άρα θεωρούν το δυνατό τους χαρτί τη Γη της Ελιάς.Σωστα, τα πήγε εξαιρετικά αλλά θα βγει πολύ αργά φέτος.Εχει χτίσει κοινό και ο κόσμος την περιμένει τη σειρά αλλά φανταστείτε να βγάλουν τα άλλα καναλια νωρίτερα τα προγράμματα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !