Η ώρα η καλή... του MEGA! - Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης (18/54) 12/8/2022

3



Στη μάχη με την τηλεθέαση βρέθηκαν όλα τα κανάλια στην πρωινή ζώνη. 

Αναλυτικά:

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ


ΑLPHA ΤΩΡΑ 11,2
NEWSROOM 10,3
ONLINE 6,0
ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ (Ε) 6,9
ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ (Ε) 5,3
ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΣΟΥ (Ε) 6,7
Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ (Ε) 20,4
Η ΝΤΑΝΤΑ (Ε)  15,9
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ; (BEST OF) 2,2
ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ 7,1

ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που έχουν δώσει τα κανάλια και είναι ενδεικτικά.

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η αλήθεια είναι ότι το ΜΈΓΚΑ έχει πολλές σειρές στην ταινιοθήκη του που στέκονται καλύτερα και από νέες. Αντίθετα ΑΝΤ1 και ΆΛΦΑ έχουν κανά δυο που φέρνουν νούμερα στις επαναλήψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το παλιό ακόμα Mega ακολούθησε την εξής τακτική: πήρε 25 σήριαλ από την ταινιοθήκη του (τα περισσότερα εξ αυτών τίποτα ιδιαίτερο σεναριακά βλέπε Εμείς κι Εμείς, Ρετιρέ, Δέκα Λεπτά Κήρυγμα, Ήρθε κι Έδεσε, Μικρομεσαίοι, Η Νταντά, Με 2 Μαμάδες και κάποια ακόμη) και από το καλοκαίρι του 2009 ξεκίνησε να τα προβάλει διαρκώς σε επανάληψη τόσο καλοκαίρι όσο και χειμώνα. Στις δύο πρώτες προβολές τους οι σειρές αυτές δεν κατάφερναν να σημειώσουν καθόλου καλά ποσοστά τηλεθέασης όμως παρόλαυτα το κανάλι τις στήριζε και ολοκλήρωνε πάντα την επαναληπτική προβολή τους χωρίς να τις κόβει στη μέση. Έτσι αυτά τα σήριαλ ξαφνικά απέκτησαν κοινό και μετά το 2011 υψηλά ποσοστά τηλεθέασης σε κάθε νέα επανάληψη.

    Αντίθετα ο ANT1 έκανε προβολή σειρών και βλέποντας πως δεν κάνουν επιτυχία σταματούσε την προβολή μετά από 5 επεισόδια και άλλαζε με άλλη σειρά. Το ίδιο έκανε και με μεγάλες του επιτυχίες βλέπε Εγκλήματα που η σειρά έχει να κάνει διψήφια ποσοστά σε (Ε) πάνω από 10 χρόνια καθώς όταν το κανάλι έχει τρύπα στο πρόγραμμα του ξεκινάει τα Εγκλήματα και μετά από λίγες μέρες σταματάει τη σειρά και την ξαναρχίζει και έτσι το κοινό έχει γυρίσει την πλάτη καθώς ξέρει πως δεν θα ολοκληρωθεί η (Ε) της σειράς. Έτσι το κανάλι με 200 σειρές στο αρχείο μπορεί να προβάλει ξανά με επιτυχία μόνο το Κωνσταντίνου και Ελένης. Από την άλλη o ALPHA επένδυσε στην (Ε) σειρών αυτοτελών επεισοδίων που δεν χρειάζεται η συνέπεια στην προβολή και πάντα έχουν επιτυχία βλέπε Μουρμούρα, Σόι, 10η Εντολή, Κόκκινος Κύκλος, Αστυνόμος Μπέκας, Αληθινοί Έρωτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ σωστό το σχόλιο στις 01:02. Το Mega πέρα από τις πρωτοκλασάτες σειρές (Ταίρι, Ευτυχισμένοι Μαζί, Δύο Ξένοι, Λατρεμένοι Γείτονες, Singles, Μαύρα Μεσάνυχτα, 50-50) που πάντα έχουν επιτυχία έχει και πιο "δεύτερες" που κάνουν επίσης νούμερα.

    Πρόσφατα είχα συζήτηση με φίλο ηθοποιό για τις (Ε) σειρών διότι ο Μπιμπίλας μέσω Σ.Ε.Η. κινείται εναντίον Ant1 και Alpha καθώς δεν έχουν προβάλει σε (Ε) ποτέ κάποιες σειρές τους και έτσι ηθοποιοί και δημιουργοί δεν πληρώνονται τα δικαιώματα τους και οι σειρές έχουν χάσει εντελώς την εμπορικοί τους αξία. (Το Mega τις έχει προβάλει όλες του τις σειρές τα τελευταία χρόνια πέρα από την Απαγορευμένη Αγάπη που ανήκει στους Γερμανούς παραγωγούς) Όσον αφορά το STAR είναι γνωστό πως δεν προβάλει σε (Ε) τις σειρές που δημιούργησε την περίοδο 1994-2002 καθώς έχει υπογράψει με τους συντελεστές υψηλά δικαιώματα στην επαναπροβολή, τις ανέβασε όμως όλες στο youtube, και δείχνει ξανά μόνο την Τρελή Οικογένεια (2015-2016) που οι συντελεστές δεν υπέγραψαν υψηλά δικαιώματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !