Με σχολιασμό το Love island του ΣΚΑΪ...

3


Και… κωμικά στοιχεία με στόχο το αυτοτρολάρισμα θα περιλαμβάνει το «Love island» στον ΣΚΑΪ. Το νέο ριάλιτι σχέσεων, που θα παρουσιάζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, όχι μόνο θα είναι ανοιχτό στον σχολιασμό, αλλά θα τον ενσωματώνει κιόλας.

Πώς; Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, το «Love island», εκτός από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον ρόλο της παρουσιάστριας, θα έχει και αφηγητή-σχολιαστή. Τα επεισόδια του ριάλιτι θα περιλαμβάνουν και voice over, μέσω του οποίου η ίδια η παραγωγή θα σχολιάζει άλλοτε χαριτωμένα, άλλοτε κωμικά, ίσως και καυστικά τα τεκταινόμενα στη βίλα του «Love island» στα Κανάρια Νησιά.


Κατά τα άλλα, η επιλογή των παικτών που θα ταξιδέψουν στην Τενερίφη για να μπουν στο «Love island» με στόχο το έπαθλο και να βρουν το ταίρι τους ολοκληρώνεται αυτές τις ημέρες, ενώ η ομάδα παραγωγής βρίσκεται ήδη στην Ισπανία για να προετοιμάσει την έναρξη των γυρισμάτων. Το ριάλιτι θα βγει στον αέρα του ΣΚΑΪ στις 26 Σεπτεμβρίου όπως σας αποκάλυψε πρώτο το Tvnea.com



Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ναι μην χάσουμε!! Είμαι περίεργη ειλικρινά να δω αν αυτό το πράγμα θα κάνει τηλεθέαση. Άσε που η Παπαγεωργίου δεν μου αρέσει καθόλου!! Είναι λίγο κρύα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι ο σχολιασμός του έλειπε. Τώρα που μάθαμε πως θα έχει και σχολιασμό ηρεμήσαμε και συντονιστούμε να το δούμε. Αν πάει αυτό καλύτερα από τις σειρές που θα έχει απέναντι τελείωσε το πράγμα. Δεν υπάρχει ελπίδα και γυρισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα συντονιστούμε ήθελα να πω. Από βιασύνη ξέχασα το θα.

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !