Dragons' Den: Στην τελική ευθεία για την έναρξη της παραγωγής του ΑΝΤ1. «Kλείδωσε» η ομάδα ...

5




Στην τελική ευθεία για την έναρξη της παραγωγής του «Dragons' Den» μπαίνουν ο ΑΝΤ1 και ο Σάκης Τανιμανίδης, ενός νέου σόου που πρόκειται να αγαπηθεί πολύ από τους τηλεθεατές. 


Τα γυρίσματα για το νέο επιχειρηματικό ριάλιτι «Dragons' Den» θα ξεκινήσουν στις αρχές Οκτωβρίου, ενώ ήδη «κλείδωσε» η ομάδα των πέντε επιχειρηματιών που θα αναλάβουν ρόλο κριτή-επενδυτή.



Τα ονόματα των ανθρώπων με μεγάλη δυναμική στον χώρο των επιχειρήσεων που είπαν το «ναι» στο «Dragons' Den» τηρούνται ως επτασφράγιστο μυστικό.


Πληροφορίες, πάντως αναφέρουν ότι, παρά τις σχετικές φήμες που κυκλοφόρησαν, δεν θα δούμε σε ρόλο κριτή-επενδυτή τον Μίλτο Καμπουρίδη και τη Μαρίνα Βερνίκου, που συνδέονται με φιλική σχέση και κουμπαριά με τον παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη. Στόχος του ΑΝΤΙ είναι να στηρίξει ιδιαίτερα το νέο project, που δίνει βήμα σε ανθρώπους της διπλανής πόρτας με πρωτότυπες επιχειρηματικές ιδέες και startups, ενώ το «Dragons' Den» ήδη εντάσσεται σε μια ευρύτερη στρατηγική του σταθμού για την προώθηση θεμάτων βιώσιμης ανάπτυξης και τεχνολογίας για τον άνθρωπο.

Πηγή: Real

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !