Ξεκινά και επίσημα η “Μεταχρονολογημένη Τηλεθέαση”...

0Από την Πέμπτη, 1η Σεπτεμβρίου 2022, θα παρέχεται στους τηλεοπτικούς σταθμούς η δυνατότητα ανάλυσης στοιχείων σχετικά με την μεταχρονολογημένη τηλεθέαση (TSV, Time Shifted Viewing) αναφέρει η Nielsen στην ενημέρωσή της. Πλην όμως τα στοιχεία που θα δημοσιεύει στην ιστοσελίδα της εταιρείας  τα στοιχεία θα συνεχίσουν να αναφέρονται στη live τηλεθέαση. 
          

Η Nielsen εξηγεί πως ως “Μεταχρονολογημένη Τηλεθέαση” (Time Shifted Viewing, TSV)  ορίζεται “η τηλεθέαση περιεχομένου το οποίο έχει μεταδοθεί ζωντανά από την  γραμμική τηλεόραση και έχει παρακολουθηθεί αργότερα, δηλαδή είναι η τηλεθέαση η οποία έχει προκύψει από:

Παρακολούθηση σε δεύτερο χρόνο μέσα στην ίδια ημέρα (As Live).
Παρακολούθηση σε διάστημα έως και επτά ημερών (Time Shifted Day 1, Day 2,….Day 7) μετά την live μετάδοση.

Οι συσκευές που συμμετέχουν στην μέτρηση της μεταχρονολογημένης τηλεθέασης είναι οι τηλεοπτικές συσκευές στις οποίες είναι συνδεδεμένος ο μετρητής της Nielsen, όπως συμβαίνει και σήμερα.

Τα μέσα και οι τρόποι μετάδοσης από τα οποία μετριέται η μεταχρονολογημένη τηλεθέαση είναι αδιάφορα για τη μέτρηση, εφόσον το μεταχρονολογημένο περιεχόμενο “καταναλώνεται” στην τηλεοπτική συσκευή, σύμφωνα με τη NielsenΟι συσκευές που συμμετέχουν στην μέτρηση της μεταχρονολογημένης τηλεθέασης είναι οι τηλεοπτικές συσκευές στις οποίες είναι συνδεδεμένος ο μετρητής της Nielsen, όπως συμβαίνει και σήμερα.
 

Τα μέσα και οι τρόποι μετάδοσης από τα οποία μετριέται η μεταχρονολογημένη τηλεθέαση είναι αδιάφορα για τη μέτρηση, εφόσον το μεταχρονολογημένο περιεχόμενο “καταναλώνεται” στην τηλεοπτική συσκευή. 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !