Ποια πρόσωπα αναλαμβάνουν τις ζώνες στο ERTnews;

0


Στην τελική ευθεία για το λανσάρισμα στις 5 Σεπτεμβρίου βρίσκεται το ERTnews, ενώ ολοκληρώνεται και ο σχεδιασμός των εκπομπών για το αμιγώς ενημερωτικό κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, το πρόσωπο που θα αναλάβει την πρωινή ζώνη 10-12 στο ΕΡΤnews είναι η Σταυρούλα Χριστοφιλέα, η οποία μετακινείται από το δελτίο των 18:00 στο πιο «καυτό» slot της ελληνικής τηλεόρασης.

Εκτός από όλα τα υπόλοιπα κανάλια, η δημοσιογράφος θα βρεθεί «απέναντι» και στον Φώτη Σεργουλόπουλο στο «αδελφό» κανάλι ΕΡΤ1, που κάνει στροφή φέτος στην ψυχαγωγία. 

Το άλλο πρόσωπο που θα έχει κεντρικό ρόλο στο ERTnews είναι ο Ηλίας Σιακαντάρης. Ο δημοσιογράφος θα αναλάβει την ειδησεογραφική ζώνη του ΕΡΤnews στις 20:00, κάτι που σηματοδοτεί την πρώτη φορά που η ΕΡΤ θα σταθεί με ειδήσεις απέναντι από τα κεντρικά δελτία των ιδιωτικών καναλιών. 

Στην ΕΡΤ1, το κεντρικό δελτίο με το Γιώργο Κουβαρά θα παραμείνει στις 21:00. Η μετακίνηση του ERTnews στον πρώτο πολυπλέκτη που θα φέρει το κανάλι -και πιο «ψηλά» στο τηλεκοντρόλ- θα πραγματοποιηθεί στις 19 Σεπτεμβρίου, ενώ θα ξεκινήσει παράλληλα η μετάδοσή του από τις συνδρομητικές πλατφόρμες Cosmote και Nova.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !