Η Ελένη κάνει μια άλλη τηλεόραση... μας λέει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

11



Λίγο πριν επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παραχώρησε συνέντευξη στη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου και το Secret των Παραπολιτικών.

"Η Ελένη κάνει μια άλλη τηλεόραση. Στη δουλειά μας είμαστε επαγγελματίες, για αυτό και πληρώνεσαι και βάζεις τα δυνατά σου. Έχω ταιριάξει σε καταστάσεις πολύ διαφορετικές από εμένα. Τώρα δεν το πάλεψα καθόλου. Έγινε αναίμακτα. Φέτος δεν ζορίστηκα. Ήταν μια πολύ καλή χρονιά, ήταν αυτό που ήθελα, η εξέλιξη, το επόμενο βήμα».

«Η δουλειά μας στην «Ελένη» αντιμετωπίζεται εντελώς διαφορετικά. Η παρουσιάστρια με την Ελένη Γελαλή, την αρχισυντάκτρια, κάθε μέρα δημιουργούν την εκπομπή στο μυαλό τους και η σκαλέτα καταγράφει αυτό που σκέφτονται οι «Ελένες». Αυτό είναι κάτι σαν χάρτης. Κι εσύ πρέπει να βρεις τη θέση σου και τον ρόλο σου. Να τα εκφράσεις. Η εκπομπή είναι ήδη έτοιμη στο μυαλό της Ελένης Μενεγάκη τη στιγμή που ξεκινάει χρονικά! Ξυπνάμε την ίδια ώρα περίπου, έχουμε μιλήσει γύρω στις 06:30 και έχουμε μια σκαλέτα και εσύ πασάρεις και μιλάς σαν να είναι μια χορογραφία, που ξέρεις που μπαίνεις, τι λες, πόσο μιλάς. Όλο αυτό είναι μια παράσταση που το σενάριο το φτιάχνει η Ελένη Μενεγάκη με την Ελένη Γελαλή».

«Φυσικά και θα ήθελα να έχω μέλλον με την Ελένη. Για να το χαρείς αυτό, θα πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Τώρα έχω αρχίσει και πατάω στα πόδια μου» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής και συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA.


Δημοσίευση σχολίου

11Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Καημένε Δημήτρη. Η Ελένη κάνει μια τηλεόραση που δεν θέλει να την δεί κανείς. Πήγες τάχα για τα καλύτερα και είσαι στα χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέρσι ούτε η ίδια δεν έβλεπε την εκπομπή της...
    Ας συνεχίσει τα μπάνια της έχουν περισσότερο ενδιαφέρον για το κοινό της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που την είδε την εξέλιξη του ο Ουγγαρέζος;; Ότι έκανε στις άλλες εκπομπές κάνει και εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι να πει και ο κακομοίρης ο Ουγγαρεζος....Δουλίτσα να υπάρχει .Όταν ήταν στην γιαλαντζι Μενεγάκη ,Σκορδά εκραζε όλες τις παρουσιάστριες,μοντέλα,ινφλουενσερ και μαζί την Μενεγάκη με την γιαλαντζι Μενεγάκη,Σκορδά να σιγονταρει χαζογελωντας .Τώρα στην Ελένη το παίζει. "ποιότητα"...Άλλος ένας πανρελιστας ..γλειφτης..Ανάλογα τα συμφέροντα .Τουλάχιστον στην Ελένη δεν κράζει...άνευ λόγου και αιτίας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε καλα τωρα εχει καμια αξια η γνωμη του Ουγγαρεζου,ειναι μηπως αξιοπιστος;Ειπαμε η γνωμη του ειναι σαν τα ακολουθω και ξεακολουθω οπως και οι φιλιες του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παντως η Μενεγακη επαναπαυτηκε στις δαφνες της , καμια αξιολογη προσθηκη , ακομα και η Νικολαιδου ηταν μια προσθηκη χωρις φαντασια. Ειναι μια κουρασμενη εκπομπη , απο μια Μενεγακη και αρχισυντακτρια χωρις φαντασια, απο το πανελ μεχρι την θεματολογια ειναι σαν να βλεπεις την ιδια εκπομπη οπως μια δεκαετια πριν. Ναι δεν ειναι κιτρινη αλλα δεν φτανει μονο αυτο, με τρια θεματακια Ελενιτσα και χαχαχα δεν βγαινει εκπομπη. Παρτε νεους συνεργατες που να εχουν φαντασια και ορεξη για δουλεια, ακομα και το γκοσιπ αν γινεται με χιουμορ και ατακα απο εναν νεο ανθρωπο θα ειναι καλυτερο , αλλα εσυ ακολουθεις την πεπατημενη...αληθεια ειναι κριμα αλλα και εξοργιστικο για τους τηλεθεατες, τωρα τι λεει ο Ουγγαρεζος που ειναι επισης πανελιστας εικοσι χρονια , εχει αληθεια σημασια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αληθεια τον Μπουμπουρα τι τον χρειαζεστε στην εκπομπη , αφου δεν του δινετε βημα , αλλα και ο ιδιος νιωθει μαγκωμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το πρωτο λαθος της Μενεγακη ηταν η επιλογη του συγκεκριμενου πανελ. Παρε τον Κουτσογιαννοπουλο οκ, αλλα ολοι οι υπολοιποι επρεπε να ηταν καινουριοι και νεοι. Οχι απο Γιουτιουμπ ή ΤικΤοκ, νεα παιδια, και αν δεν την γουσταραν κιολας εξαρχης θα ειχε μια φρεσκια εκπομπη που κανεις αλλος δεν θα τολμουσε να κανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι να πει κι ο καημενος ο Ουγγαρεζος. Το ψωμάκι του να βγάζει κι όλα καλά. Μια εκπομπή ανούσια, θεοβάρετη, που όλοι από παρουσιάστρια μέχρι πάνελ το έχουν βάλει στον αυτόματο πιλότο κι απλά περιμένουν να μπει ο μισθός κάθε μήνα. Ο ορισμός του ''μπαγιάτικου''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τον Κουτσογιανοπουλο γιατι να τον παρει στο πανελ, επειδη λειπει και πληρωνεται κανοντας διακοπες διαρκειας;Τοσα χρονια ο Κουτσογιανοπουλος ειναι αφαντος απο το πανελ, αληθεια τι προσφερει ο Κουτσογιανοπουλος στην εκπομπη,αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι η Μενεγακη νιωθει ασφαλεια εχοντας τον κοντα της , εννοω στο τιμ της εκπομπης και αυτο ο συγκεκριμενος το εκμεταλλευται. Εγω θα ντρεπομουν να παιρνω λεφτα ετσι , αλλα ο καθενας αναλογα με το ηθικο πλαισιο που εχει κινειται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ισα ισα ρε μπογο ο κουτσογιανοπουλος ειναι ο μονος που εχει ξεκαθαρο αντικειμενο στην εκπομπη κι λειπει γιατι ειναι η δουλεια του ως συντακτης κινηματογραφου κι πλήρωνεται για αυτο.ολοι οι υπολοιποι πληρωνονται για το τιποτα!!

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !