Η Νάνσυ Νικολαΐδου για τη συνεργασία με τη Μενεγάκη: Αααχ ρε Ελένη...

3



Με μία λιτή ανάρτησή της την οποία συνόδευε με μία φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη, η Νάνσυ Νικολαΐδου η οποία πέρασε αρκετά δύσκολα τα τελευταία δύο χρόνια  θέλησε να βροντοφωνάξει αυτή την τόσο ευχάριστη εξέλιξη στην επαγγελματική της ζωή.

Όπως τονίζει στην ανάρτησή της με την οποία ουσιαστικά ανακοινώνει και εκείνη επισήμως τη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη, οι δύο γυναίκες γνωρίζονται από το 1998 όμως τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να συνεργαστούν. Και όπως τονίζει με νόημα η Νάνσυ Νικολαΐδου στην ανάρτησή της, είναι ένα όνειρο που βγήκε αληθινό. Διαβάστε παρακάτω τι έγραψε στην ανάρτησή της:

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερο βασανιστήριο να θες να ουρλιάξεις από χαρά και να πρέπει να ουρλιάζεις... από μέσα σου!!! Μετά από δυο μήνες (ήταν τέλη Ιουνίου όταν δώσαμε τα χέρια) επιτέλους μπορώ να ουρλιάξω από χαρά και να μην με νοιάζει ποιοι μπορεί να με ακούσουν... Επιτέλους επιστρέφω στη δουλειά μου που τόσο αγαπώ και που μου είχε λείψει αφόρητα.

Η χαρά που έχω, όμως, είναι διπλή γιατί επιστρέφω στο πλευρό της... Ελένης! Της Ελένης που όπως και να το κάνουμε, πέρα από το γεγονός ότι η γυναίκα είναι ένας ζωντανός μύθος και μια τηλεοπτική κατηγορία από μόνη της, όποιος συνεργάζεται μαζί της είναι σαν... να αλλάζει πίστα!!! Να, λοιπόν, που από το 1998 που γνωριζόμαστε, τώρα έφτασε η στιγμή να συνεργαστούμε και σκέφτομαι... Να που και τα όνειρα καμιά φορά γίνονται πραγματικότητα. Αααχ ρε Ελένη».

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Να αυτά δεν μπορώ ...Εγώ θυμάμαι την εν λογω κυρία να κράζει την Ελένη Μενεγάκη όταν ήταν πανελιστρια του Φουρθιώτη....Την εκραζε όταν απέναντι στην Ελένη ηταν η Στεφανιδου ,εργοδότη της τότε .,και για υποστηρίξει Στεφανίδου που πατώνε ,εκραζε Μενεγάκη .Επίσης εκραζε Μενεγάκη μαζί με τους υπόλοιπους στην εκπομπή,για την προσωπική της ζωή και ως μητέρα γιατί ξαναφτιάξε την ζωή της ..εκραζαν Μενεγάκη,εκθειαζαν γιαλαντζι Μενεγάκη,Σκορδά ως την καλύτερη "μανούλα" του κόσμου.....Να αυτά δεν μπορώ ..Να σε πιάνει μια αηδία ..Τηλεκριτικοί ανάλογα τα συμφέροντα ..Στην ιδια κλικα με την καρακιτρινη Γραμμελη και η Νικολαιφου....Έτσι δουλίτσα να υπάρχει ,έρχεται και δύσκολος Χειμώνας..και εκεί που έφτυναν τώρα γλει(Υ)δουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε καλα εδω η τοπ «αρνητρια» της Μενεγακη που την εκραζε που εγινε η τοπ τηλεπωλητρια, κατεληξε να ειναι πανελ σε εκπομπη που διαφημιζε επι μια ωρα σομπες και καλλυντικα ο θεος να τα κανει με την Ευη Βατιδου για ενα 5% απο την αρχη της σεζον μεχρι το τελος με παρουσιαστες πρωην «γλυφτες» και αυλικους της Μενεγακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενα Ελενη σε ευχαριστω θα ηταν αρκετο , χωρις ολα αυτα , αφου ολοι γνωριζουν τι ειπε η συγκεκριμενη για την Μενεγακη κατα το παρελθον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !