Αυτή η νύχτα μένει: Το δυνατό τρέιλερ της σειράς!

11


 «Στη νύχτα νιώθαμε θιασώτες μιας παράστασης φαντασμαγορικής, με έναν αόρατο σκηνοθέτη να δίνει το πρόσταγμα και οι θαμώνες-άνθρωποι της διπλανής πόρτας να μεταμφιέζονται σε άρχοντες κόντρα στη χωματερή της άχαρης ζωής τους», γράφει ο Θάνος Αλεξανδρής.

Πρόσωπα σκοτεινά φωτίζονται από έναν «αόρατο σκηνοθέτη». Μας κοιτάνε στα μάτια προκαλώντας να μαντέψουμε τα μυστικά τους. Το σκοτάδι εναλλάσσεται με το φως. Η κάμερα κινείται αργά στους ήχους της φωνής της Γιώτας Νέγκα, ο χρόνος πλαταίνει… κάθε στιγμή έχει να διηγηθεί μια ιστορία. Η νύχτα είναι σκληρή. Έχει τους δικούς της κανόνες, αγώνα για επιβίωση και δίψα για ζωή. Στο ίδιο τραπέζι τα πίνουν κάθε βράδυ η ζωή, η καψούρα και ο θάνατος.

Το λυρικό trailer της νέας δραματικής σειράς του Alpha, με την υπογραφή του Κωνσταντίνου Ρήγου, αποτυπώνει μοναδικά την ατμόσφαιρα στα μπουζούκια τη δεκαετία του ’80, σαν μία ταινία μικρού μήκους. Κινηματογραφική αισθητική, υψηλή παραγωγή, εκπληκτική φωτογραφία, αργή κίνηση, εξωτερικά πλάνα συνθέτουν ένα άρτιο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Μια λιτανεία στις νύχτες που γέμισαν με πάθος τις ζωές των θαμώνων.

Η νέα μεγάλη παραγωγή «Αυτή η νύχτα μένει» έρχεται στο νέο πρόγραμμα του Alpha για να αλλάξει τις νύχτες μας. Με φόντο το «Όνειρο», ένα σκυλάδικο του Αγρινίου, παρακολουθούμε ζωές διαφορετικών ανθρώπων και διαφορετικών κόσμων. Δύο κόσμοι θα ανταμώσουν για να συγκρουστούν μέχρι θανάτου. Μυστικά θα αποκαλυφθούν και ένας μεγάλος έρωτας θα γεννηθεί από τις στάχτες. 

Η σειρά που βασίζεται στο εμβληματικό βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή «Αυτή η νύχτα μένει», έρχεται με ένα εξαιρετικό καστ ταλαντούχων ηθοποιών πλαισιωμένο από σπουδαίους συντελεστές σε σκηνοθεσία Κατερίνας Φιλώτου και σενάριο Ιωάννας Κανελλοπούλου και Γιώργου Μακρή. 


Δείτε το trailer: https://youtu.be/zjqk3KQnNqA


Δημοσίευση σχολίου

11Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Υπέροχο...Τελικά ο Άλφα έχει από τα καλύτερα τρέιλερ...Και το τρέιλερ του Σασμού είναι υποψήφιο για βραβείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπισμπικης στανκογλου νομίζω ακριβώς κεντημενες οι φυσιογνωμίες τους για τη σειρά αυτή. Ελπίζω ο άλφα να το βάλει αμέσως μετά το σασμο του πάει και η ώρα εκείνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέλειο!!! Ανυπομονούμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα έπρεπε να ήταν το μισό σε διάρκεια. Μετά από ένα σημείο κουράζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάλι ερωτικά τρίγωνα μια απο τα ίδια.Το τρειλερ δεν μου λέει τίποτα.Η σειρά με ενδιαφέρει που δεν φαίνεται καθολου ενδιαφέρουσα.Βεβαια για Μπισμπικη-Στανκογλου θα το δουν όσοι το δουν.Κατα τα άλλα πατάτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελικά το έκαναν σύγχρονο; Γιατί είχα ακούσει ότι θα ήταν στα 80s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εμένα και αυτό και το άλλο τρέιλερ με το πολυκατάστημα με πήγαν ένα χρόνο πίσω στο αρχικό τρέιλερ του Σασμού που κάθονταν οι ηθοποιοί σχεδόν ακίνητοι στο τραπέζι και κοίταζαν την κάμερα. Και σε αυτά τα νέα τρέιλερ, ειδικά σε αυτό με το πολυκατάστημα ακολουθείται η ίδια λογική. Οι ηθοποιοί κάνουν λίγες κινήσεις, κοιτούν μυστήρια την κάμερα και κάποια μουσική παίζει από πίσω. Εντάξει δεν είναι άσχημα τρέιλερ αλλά ακολουθούν την ίδια πεπατοιμένη και λίγο βαρέθηκα. Είναι λες και σκέφτηκαν μια ιδέα τους βγήκε και την εφαρμόζουν τώρα παντού.
    Τώρα για την σειρά εγώ καταλαβαίνω πως θα τσακωθούν Στάνκογλου και Μπισμπίκης για τις γυναίκες και την εξουσία. Ποιος θα κάνει κουμάντο τη νύχτα, κάτι τέτοιο. Εντάξει όσοι το δουν αρχικά για αυτούς θα το δουν. Αν αρέσει η ιστορία θα μείνουν αν δεν αρέσει θα πάρουν τα μπογαλάκια τους και θα πάνε σε άλλη παραλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν υπάρχει καμία πρωτοτυπία ή δημιουργικότητα στα teaser. Ξανά και ξανά slow motion λες και βλέπουμε το Baywatch στα 90s.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πάντως βλέπω δουλεύει καλά η αποστολή του βιβλίου και σκηνών στα site που έχει αποστείλει ο Άλφα. Τρέχει να προλάβει και να διαφημίσει την πραμάτεια του και να πάρει με το μέρος του την πλειοψηφία αυτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λίγο "Μαύρα μεσάνυχτα",λίγο ταινία "Φαντασία" και ορίστε ..Αδιαφορο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολύ προσεγμένο τρέιλερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !