Μαρία Μπακοδήμου: «Δεν έχουμε μιλήσει με τον Φώτη Σεργουλόπουλο»

3


Η Μαρία Μπακοδήμου σε λίγες μέρες κάνει πρεμιέρα με νέα εκπομπή μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Η παρουσιάστρια με αφορμή το νέο της επαγγελματικό βήμα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Σε άλλο σημείο ρωτήθηκε ρωτήθηκε για τον άλλοτε συνεργάτη της Φώτη Σεργουλόπουλο και το νέο του ξεκίνημα στην ΕΡΤ.


«Θέλουμε ακόμα μία εβδομάδα για να βγούμε στον αέρα, αλλά ψυχολογικά είμαι πανέτοιμη. Και είμαι και πολύ χαρούμενη. Όπως έχει φανεί μου αρέσουν οι αλλαγές γενικά. Με το J2US ήταν μία πολύ ωραία σχέση, και επαγγελματικά και προσωπικά και με όλη την ομάδα. Θα μου λείψει. Είναι ωραίο να αλλάζεις γιατί ανανεώνεσαι, είναι πρόκληση. Δεν ήταν δύσκολη απόφαση. Ήθελα να εκφραστώ με τον δικό μου τρόπο διαφορετικά» σημείωσε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου.


Απαντώντας για τον Φώτη Σεργουλόπουλο είπε: «Το άκουσα ότι ξεκινάει. Δεν έχουμε μιλήσει με τον Φώτη. Του εύχομαι καλή επιτυχία. Θα είναι μία ωραία χρονιά, δημιουργική και εύχομαι καλή επιτυχία, θα είναι μία ωραία χρονιά, δημιουργική, πολλές παραγωγές. Όλα τα καλά και σε εσάς».



Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Με τη Στέλλα Μιζεράκη ίσως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οσες φορες προσπαθησε να ανανεωθει η Μπακοδημου μονη της, εφαγε πορτα απο τους τηλεθεατες , δεν μπορει να κρατησει μονη της εκπομπη. Απορω πως της προτεινουν ακομα μετα απο τοσες αποτυχιες στο ενεργητικο της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το κυριως κακο βεβαια ειναι οτι την εχει ψωνισει , για ποιο λογο αραγε;Τι εξαιρετικο εχει κανει στην ζωη της ωστε να το δικαιολογει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !