Αυτές είναι οι ταινίες που θα δούμε στην ΕΡΤ

2



Αγωνία και μυστήριο με κλασικές και νέες ταινίες θρίλερ δίνουν ραντεβού κάθε βράδυ στις 10 με τους τηλεθεατές στην ΕΡΤ2 από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου έως την Πέμπτη 1η Αυγούστου 2022, ενώ κάθε μεσημέρι στις 13:00, μια ελληνική ταινία για τους φανατικούς του είδους.

Όμως και για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί, η ΕΡΤ φροντίζει για την ψυχαγωγία μας με ταινίες που αγαπήθηκαν από τον ελληνικό και παγκόσμιο κινηματογράφο, τις οποίες μεταδίδει η ΕΡΤ2.

ΕΡΤ2
Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022, στις 13:00
«Έξω φτώχεια και καλή καρδιά» 
Κωμωδία, παραγωγής 1964.
Σκηνοθεσία: Πάνος Γλυκοφρύδης
Σενάριο: Γιώργος Οικονομίδης
Παίζουν: Θανάσης Βέγγος, Γιώργος Οικονομίδης, Μάριον Σίβα, Ανδρέας Ντούζος, Λαυρέντης Διανέλλος, Κώστας Δούκας, Σούλη Σαμπάχ, Δημήτρης Νικολαΐδης, Νανά Σκιαδά, Ταϋγέτη, Κώστας Μεντής, Βαλεντίνη Ρούλη, Κώστας Παπαχρήστος, Γιώργος Βελέντζας, Ράλλης Αγγελίδης, Σταύρος Ιατρίδης, Παναγιώτης Καραβουσάνος, Ιωάννα Μουρούζη, Κώστας Μποζώνης, Πέτρος Πανταζής, Δημήτρης Κούκης
Υπόθεση: Ο Θανάσης Κούτρας αφήνει το Μεσολόγγι κι έρχεται στην Αθήνα για να βρει τον παρουσιαστή του δημοφιλούς ραδιοφωνικού διαγωνισμού «Νέα Ταλέντα», τον Γιώργο Οικονομίδη.
Ο πανέξυπνος κομφερανσιέ, για να τον ξεφορτωθεί, του προτείνει να ανοίξει ένα γραφείο αναζήτησης νέων ταλέντων, και ένας από τους πρώτους πελάτες του Θανάση είναι ένας φοιτητής, ο Κώστας Λυρίδης, που θέλει να γίνει ηθοποιός.

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022, στις 22:00
«Πορφυρά ποτάμια»
(Crimson Rivers / Les rivières pourpres) 
Αστυνομικό – ψυχολογικό θρίλερ, παραγωγής Γαλλίας 2000.
Σκηνοθεσία: Ματιέ Κασοβίτς
Σενάριο: Ζαν-Κριστόφ Γκρανζέ, Ματιέ Κασοβίτς
Παίζουν: Ζαν Ρενό, Βενσάν Κασέλ, Νάντια Φαρές, Φιλίπ Ναόν, Ντομινίκ Σαντά, Ζαν-Πιέρ Κασέλ, Ντιντιέ Φλαμάν, Λοράν Λαφίτ, Καρίμ Μπελκαντρά, Φρανσουά Λεβαντάλ, Φρανσίν Μπερζέ.
Υπόθεση: Δύο διαφορετικές αστυνομικές έρευνες, 300 χιλιόμετρα μακριά η μία από την άλλη, προβληματίζουν τους αστυνομικούς επιθεωρητές που τις αναλαμβάνουν.
Ο Πιέρ Νιεμάν είναι ένας έμπειρος επαγγελματίας. Του ανατίθεται μια περίεργη υπόθεση στην Γκερνόν, μια πανεπιστημιούπολη στους πρόποδες των Άλπεων. Αντικείμενό του ένας απίστευτα βίαιος και μεθοδικά εκτελεσμένος φόνος.
Από την άλλη, έχουμε τον νέο, πανέξυπνο, μοναχικό άλλα και βίαιο Μαξ Κερκεριάν. Εκείνος διεξάγει έρευνες σχετικά με έναν βεβηλωμένο τάφο σε ένα νεκροταφείο του Σαρζάκ και μια διάρρηξη δημοτικού σχολείου. Η έρευνα των δύο υποθέσεων τον οδηγεί στα χνάρια του μυστηριώδους θανάτου ενός κοριτσιού είκοσι χρόνια πριν.
Οι δύο έρευνες θα συγκλίνουν και τελικά θα συναντηθούν, φέρνοντας στο φως ένα απίστευτο παρελθόν. Η αναζήτηση της αλήθειας θα τους φέρει μπροστά σε πολύ επικίνδυνες καταστάσεις.

Τρίτη 30 Αυγούστου 2022, στις 13:00
«Ο ταξιτζής»
Κωμωδία, παραγωγής 1962.
Σκηνοθεσία: Κώστας Χατζηχρήστος
Σενάριο: Άκης Φαράς
Παίζουν: Κώστας Χατζηχρήστος, Μάρθα Καραγιάννη, Κώστας Κακκαβάς, Νίκος Ρίζος, Ντόρα Κωστίδου, Κώστας Δούκας, Νίκος Φέρμας, Τάκης Χριστοφορίδης, Βέρα Κρούσκα, Γιώργος Λουκάκης, Γιώργος Βελέντζας, Κώστας Μεντής, Νίκος Θηβαίος, Αμαλία Λαχανά, Μαίρη Θηβαίου, Ελένη Δαροπούλου, Κώστας Δακόπουλος, Λόλα Μαζαράκη, Ανδρέας Μαζαράκης, Λάμπρος Σπανός, Γιάννης Φύριος, Λ. Συμεωνίδης, Αλέκα Ακτσελή, Τασούλα Καλογιάννη, Μιρέλλα Κουτσοκώστα, Νάντια Μακρίδου
Υπόθεση: Ο Θανάσης (Κώστας Χατζηχρήστος) είναι ένας καλοκάγαθος ταξιτζής που κυνηγά το μεροκάματο με ένα σαράβαλο… Παράλληλα, η κοπέλα του (Μάρθα Καραγιάννη) τον πιέζει να παντρευτούν. Όταν ένας θείος από την Αμερική τού χαρίζει ένα ακριβό αυτοκίνητο, η ζωή του Θανάση θα αλλάξει. Θα παντρευτεί την αγαπημένη του και, όταν ο θείος επιστρέψει στην Ελλάδα, θα διευθύνει για λογαριασμό του μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων.

Τρίτη 30 Αυγούστου 2022, στις 22:00
«Μπλε Βελούδο»
(Blue Velvet)
Θρίλερ, παραγωγής ΗΠΑ 1986.
Σκηνοθεσία-σενάριο: Ντέιβιντ Λιντς
Πρωταγωνιστούν: Κάιλ ΜακΛάχλαν, Ιζαμπέλα Ροσελίνι, Ντένις Χόπερ, Λόρα Ντερν, Ντιν Στόκγουελ
Υπόθεση: Ο νεαρός Τζέφρι μόλις έχει επιστρέψει στη συνηθισμένη ήσυχη πατρική του πόλη για να επισκεφτεί τον άρρωστο πατέρα του, όταν ανακαλύπτει ένα κομμένο ανθρώπινο αυτί σε ένα λιβάδι κοντά στο σπίτι του.
Η απόφασή του να ερευνήσει το μυστήριο παράλληλα με την αστυνομία, τον οδηγεί σε μια μαζοχίστρια τραγουδίστρια κι έναν παρανοϊκό γκάγκστερ, καθώς και σε έναν σκοτεινό κόσμο διαστροφών και μυστηρίου.

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022, στις 13:00
«Ο απίθανος»
Κωμωδία, παραγωγής 1970.
Σκηνοθεσία-σενάριο: Ορέστης Λάσκος
Παίζουν: Κώστας Χατζηχρήστος, Άννα Φόνσου, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Αλέκος Τζανετάκος, Μαρίκα Κρεββατά, Ρίτα Άντλερ, Περικλής Χριστοφορίδης, Χάρης Νάζος, Καίτη Τριανταφύλλου, Λίλα Δρούτσα, Γιώργος Τσαούσης, Μαίρη Μακρή
Υπόθεση: Ένας ιδιοκτήτης εταιρείας ηλεκτρικών συσκευών, ο Θωμάς, τον τελευταίο καιρό δεν πάει καθόλου καλά εξαιτίας του οξύθυμου χαρακτήρα του και της γρουσουζιάς που τον καταδιώκει. Με τη θερμή παραίνεση της τσαχπίνας κόρης του Νταίζης προσλαμβάνει έναν πανέξυπνο και καταφερτζή επαρχιώτη, τον Μάκη, ο οποίος αναλαμβάνει να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά.

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022, στις 22:00
«Μαζί ή τίποτα»
(In the Fade / Aus dem Nichts) 
Δραματικό θρίλερ, συμπαραγωγής Γερμανίας-Γαλλίας 2017.
Σκηνοθεσία: Φατίχ Ακίν.
Σενάριο: Φατίχ Ακίν, Χαρκ Μπομ.
Παίζουν: Νταϊάν Κρούγκερ, Ντένις Μοσκίτο, Νούμαν Ακάρ, Γιοχάνες Κρις, Σάμια Σανκρίν, Χάνα Χίλσντορφ, Ούλριχ Μπράντχοφ, Ούλριχ Τουκούρ, Γιάννης Οικονομίδης.
Υπόθεση: Από το πουθενά, η ζωή της Κάτια καταρρέει, όταν ο κουρδικής καταγωγής σύζυγός της, Νούρι και ο μικρός τους γιος, Ρόκο, σκοτώνονται σε μια βομβιστική επίθεση.
Με τη βοήθεια φίλων και συγγενών, η Κάτια καταφέρνει να αντέξει το σοκ και προσπαθεί να σταθεί και πάλι στα πόδια της.
Όμως, η αναζήτηση των ενόχων και η διαλεύκανση των κινήτρων πίσω από τη δίχως νόημα τραγωδία περιπλέκει το πένθος της Κάτια και κρατά ανοιχτές τις πληγές της.
Ο Ντανίλο, δικηγόρος και καλύτερος φίλος του Νούρι, εκπροσωπεί την Κάτια στη μετέπειτα δίκη ενάντια σε δύο υπόπτους: ένα νεαρό ζευγάρι που κινούνταν σε νεοναζί κύκλους.
Η απόφαση του δικαστηρίου φέρνει την Κάτια στα άκρα, αλλά δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική: απαιτεί δικαιοσύνη.

Πέμπτη 1η Αυγούστου 2022, στις 13:00
«Ο πύργος των ιπποτών»
Κωμωδία, παραγωγής 1952.
Σκηνοθεσία-σενάριο: Γιώργος Ασημακόπουλος, Νίκος Τσιφόρος
Παίζουν: Πέτρος Κυριακός, Μίμης Φωτόπουλος, Ντίνος Ηλιόπουλος, Γιώργος Καμπανέλλης, Σμάρω Στεφανίδου, Σμαρούλα Γιούλη, Κώστας Χατζηχρήστος, Αλέκος Αναστασιάδης, Νανά Παπαδοπούλου, Δημήτρης Κούκης
Υπόθεση: Ένας φιλήσυχος μανάβης, μετά τις επίμονες πιέσεις της γυναίκας του, δέχεται να χρησιμοποιήσει τις χρυσές λίρες που είχε κρύψει στο υπόγειο, ο μακαρίτης πλέον Εβραίος συνεταίρος του.
Ένας δάσκαλος τού ανακοινώνει ότι κατάγεται από Φράγκους ευγενείς και ότι κληρονομεί το δουκάτο των Αθηνών.
Ο μανάβης μετακομίζει σ’ έναν πύργο και με τον θησαυρό του μακαρίτη ζει μια ζωή γεμάτη χλιδή. Στην πραγματικότητα, όμως, νοσταλγεί την παλιά απλή ζωή του.
Η κόρη του είναι ερωτευμένη με τον γιο ενός πολιτικού αριστοκρατικής καταγωγής, δυσκολεύεται όμως να συμβιβαστεί με το «λαϊκό» παρελθόν του πατέρα της.
Η παρέμβαση ενός φίλου και συναδέλφου του πατέρα της, θα βοηθήσει στο να μπουν τα πράγματα στη θέση τους.

Πέμπτη 1η Αυγούστου 2022, στις 22:00
«Δεσμοί διαστροφής»
(Malice) 
Θρίλερ μυστηρίου, συμπαραγωγής ΗΠΑ-Καναδά 1993.
Σκηνοθεσία: Χάρολντ Μπέκερ
Σενάριο: Άαρον Σόρκιν, Σκοτ ​​Φρανκ
Παίζουν: Νικόλ Κίντμαν, Άλεκ Μπάλντουιν, Μπιλ Πούλμαν, Αν Μπάνκροφτ, Τζορτζ Σι Σκοτ, Μπίμπι Νιούγουιρθ, Πίτερ Γκάλαχερ, Τζόζεφ Σόμερ, Τόμπιν Μπελ, Ντέμπρα Φαρεντίνο, Γκουίνεθ Πάλτροου
Υπόθεση: Ο Άντι και η Τρέισι είναι ένα νιόπαντρο ζευγάρι που ζει ευτυχισμένα σε ένα προάστιο της Βοστόνης. Εκείνος είναι κοσμήτορας σε ένα τοπικό κολέγιο, εκείνη διδάσκει νήπια και θέλουν πολύ να αποκτήσουν δικά τους παιδιά.
Έτσι αποφασίζουν να αγοράσουν και να ανακαινίσουν ένα παλιό σπίτι.
Επειδή όμως τα χρήματα λιγοστεύουν, παίρνουν την απόφαση να νοικιάσουν στον γοητευτικό χειρουργό Τζεντ ένα διαμέρισμα στον πάνω όροφο του σπιτιού.
Η ευτυχισμένη ζωή του ζεύγους θα διακοπεί απότομα, όταν η Τρέισι θα εγχειριστεί εσπευσμένα από τον χειρουργό, ο οποίος φαίνεται να έχει απώτερους σκοπούς.

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2022, στις 13:00
«Κόσμος και κοσμάκης»
Κωμωδία, παραγωγής 1964.
Σκηνοθεσία: Ορέστης Λάσκος
Σενάριο: Γιώργος Λαζαρίδης
Παίζουν: Νίκος Σταυρίδης, Γιάννης Γκιωνάκης, Μπεάτα Ασημακοπούλου, Σταύρος Παράβας, Ανδρέας Ντούζος, Μαρίκα Κρεββατά, Τάκης Μηλιάδης, Δέσποινα Στυλιανοπούλου, Μιρέλλα Τσάρου, Γιώργος Κάππης, Μαίρη Χομπίτη, Νάσος Κεδράκας, Γιώργος Νάκος, Νίκος Νεογένης, Υβόννη Βλαδίμηρου
Υπόθεση: Ο απατεωνίσκος Μάκης και η μνηστή του Ντόλα πλευρίζουν τον νεόπλουτο επιχειρηματία Αντώνη Καρτελή για να του φάνε λεφτά. Η γυναίκα του επιχειρηματία θέλει να μπει στα σαλόνια της καλής κοινωνίας και να κάνει υψηλές γνωριμίες. Ο Καρτελής όμως, ως άνθρωπος της πιάτσας και παμπόνηρος, «μυρίζεται» τα πάντα.

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022, στις 14:00
«Ερωτικά παιχνίδια» 
Κωμωδία, παραγωγής 1960.
Σκηνοθεσία: Γιώργος Θεοδοσιάδης
Σενάριο: Ναπολέων Ελευθερίου
Παίζουν: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Γιώργος Πάντζας, Μίρκα Καλατζοπούλου, Γιάννης Γκιωνάκης, Αλέκα Στρατηγού, Θανάσης Βέγγος, Νίκος Παπαναστασίου, Γιώργος Μπέλλος, Μιρέλλα Τσάρου, Όλγα Τουρνάκη, Τίτα Καλλιγεράκη, Μαρίνα Πεφάνη, Ζαννίνο
Υπόθεση: Ο ανοιχτόκαρδος και χαριτωμένος Μάνος αντιμετωπίζει με ειρωνική συγκατάβαση τις παραξενιές της κόρης του Τζένης, η οποία βρίσκει τα αγόρια της ηλικίας της ανώριμα και σαχλά. Η αδελφή του, η Πιπίτσα, τσακώνεται συνέχεια με τον άντρα της, τον Θανασάκη. Ο Μάνος καταφέρνει πάντα να τους τα συμβιβάζει.
Τα προβλήματά του όμως επιδεινώνονται, όταν μπλέκει στα πόδια του ένας συνομήλικος της Τζένης, ο Αλέκος, που μεταμφιέζεται σε γοητευτικό σαραντάρη, προκειμένου να τη συγκινήσει.

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022, στις 19:15
«Καρό Νίντζα»
(Checkered Ninja) 
Α’ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ
Παιδική περιπέτεια κινούμενων σχεδίων, παραγωγής Δανίας 2018.
Σκηνοθεσία: Άντερς Μάθεσεν, Θορμπιόρν Κριστόφερσεν
Σενάριο: Άντερς Μάθεσεν
Υπόθεση: Μία στοιχειωμένη κούκλα Νίντζα συνεργάζεται με τον Άλεξ για να πάρει εκδίκηση για τον χαμό ενός φτωχού παιδιού, στη μακρινή Ταϊλάνδη.
Ο Καρό Νίντζα βοηθάει τον Άλεξ να αντιμετωπίσει τον τραμπούκο του σχολείου, να κατακτήσει το κορίτσι των ονείρων του αλλά και να βρει τον τρόπο να πολεμήσει για όσα επιθυμεί.
Εκείνος, με τη σειρά του, μαθαίνει στον Καρό Νίντζα ότι η εκδίκηση για ένα έγκλημα δεν είναι καλή όταν είναι έγκλημα και αυτή.

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022, στις 22:00
«Beautiful People» 
Αισθηματικό δράμα, παραγωγής 2001.
Σκηνοθεσία: Νίκος Παναγιωτόπουλος
Σενάριο: Νίκος Παναγιωτόπουλος, Βαγγέλης Σεϊτανίδης
Παίζουν: Νίκος Κουρής, Ρέα Τουτουντζή, Γιάννης Βόγλης, Ρένος Μάντης, Αθηνά Μαξίμου, Στάθης Λιβαθινός, Φωτεινή Μπαξεβάνη, Τάκης Ζαχαράτος, Γιάννης Αστρακάκης, Ταξιάρχης Χάνος, Δημήτρης Ήμελλος, Μυρτώ Παράσχη, Αγγελική Κανονίδου, Κατερίνα Κανονίδου, Μάκης Κοντιζάς, Γιώργος Βογιατζής, Λευτέρης Βογιατζής
Υπόθεση: Η Ρέα, ένα επιτυχημένο μοντέλο, έχει εγκαταλείψει τον κόσμο της μόδας για να παντρευτεί τον αγαπημένο της.
Το ζευγάρι περνά τις καλοκαιρινές διακοπές σε μια πολυτελή βίλα στη Μύκονο. Η συναναστροφή με τον Βίκτωρα, τον πλούσιο και ιδιόρρυθμο οικοδεσπότη τους, κλονίζει τη σχέση τους, οδηγώντας τη σε σοβαρή κρίση.

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022, στις 23:50
«Seawolf»
Ταινία μικρού μήκους, παραγωγής 2019.
Σκηνοθεσία-σενάριο: Χρήστος Σιταρίδης
Παίζουν: Τζέιμς Μέλβιλ, Τζέιμς Γκ. Νουν, Ντάνιελ Ρέντφορντ, Σάρα Στάνλεϊ, Τζάνετ Άμσντεν.
Υπόθεση: Στις αρχές της δεκαετίας του ’90, σε μια επαρχιακή πόλη της Αγγλίας, ο 16χρονος Τζόε ζει και εργάζεται με τη μητέρα του στο οικογενειακό βενζινάδικο.
Όταν οι δύο κολλητοί, Ντάνι και Ριτς επισκέπτονται το βενζινάδικο για να αγοράσουν τσιχλόφουσκες, ο Τζόε βλέπει σ’ αυτούς μια ευκαιρία για να «αποδράσει» και τους ακολουθεί στο τοπικό ρέιβ κλαμπ Seawolf.
Η ένταση μεταξύ των τριών κλιμακώνεται όταν ο Τζόε έρχεται πιο κοντά στον Ντάνι.

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022, στις 00:10
«Το μικρό ψάρι»
Δραματική γκαγκστερική περιπέτεια, συμπαραγωγής Ελλάδας-Γερμανίας-Κύπρου 2014
Σκηνοθεσία: Γιάννης Οικονομίδης
Σενάριο: Γιάννης Οικονομίδης, Θάνος Ξηρός, Βαγγέλης Μουρίκης, Χρήστος Β. Κωνσταντακόπουλος, Χάρης Λαγκούσης
Παίζουν: Βαγγέλης Μουρίκης, Πέτρος Ζερβός, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννης Τσορτέκης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Γιάννης Αναστασάκης, Γιάννης Βουλγαράκης, Μαρία Καλλιμάνη, Αλέκος Πάγκαλος, Γιώργος Μπινιάρης, Όμηρος Πουλάκης, Σόνια Θεοδωρίδου, Πόπη Τσαπανίδου και η μικρή Πωλίνα Δελλατόλα
Υπόθεση: Στα 19 του, ο Στράτος διέπραξε ένα έγκλημα πάθους. Πέρασε τη μισή του ζωή στη φυλακή, κάτω από την προστασία ενός αρχινονού του υποκόσμου, του Λεωνίδα. Μία μέρα, κατά τη διάρκεια μιας συμπλοκής ανάμεσα σε αντίπαλες συμμορίες, ο Λεωνίδας του έσωσε τη ζωή. Ο Στράτος αυτό δεν το ξέχασε ποτέ.
Ελεύθερος πια, ο Στράτος δουλεύει τη νύχτα σ’ ένα αρτοποιείο, ενώ τη μέρα εκτελεί συμβόλαια θανάτου. Όλα του τα χρήματα τα δίνει στον Γιώργο, τον αδελφό του Λεωνίδα, που οργανώνει ένα παράτολμο σχέδιο απόδρασης για να βγάλουν τον Λεωνίδα από τη φυλακή. Το μόνο πράγμα που απασχολεί τον Στράτο είναι να εξοφλήσει το χρέος του στον Λεωνίδα.
Η μέρα της απόδρασης, η πιο σημαντική μέρα της ζωής του, πλησιάζει…

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Γιατί τόσο παλιές ταινίες; Δεν αναφέρομαι στις ελληνικές αλλά στις ξένες ταινίες... Επί τη ευκαιρία έβαλα ΕΡΤ1 λίγο πριν τις 16:00 για να δω την πρεμιέρα του Στούντιο 4 και καθώς έπαιζαν οι αθλητικές ειδήσεις και ο καιρός, η παρουσιάστρια δεν πρόλαβε να κάνει αποφώνηση. Την έκοψαν άρον άρον. Προφανώς ξέφυγαν από θέμα ροής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως ηταν η πρεμιερα , συμαπθητικη αυτη η εκπομπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !