Επιστρέφει η «ΓΕΦΥΡΑ» με νέα επεισόδια...

3



Το ΑΝΤ1+ εξασφάλισε αποκλειστικά για τους συνδρομητές του μία από τις επιβλητικότερες παραγωγές στην εγχώρια μυθοπλασία, που καθήλωσε κοινό και κριτικούς και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις ξένες σειρές. «Η ΓΕΦΥΡΑ», η ελληνική μεταφορά της επιτυχημένης σκανδιναβικής αστυνομικής σειράς Bron/Broen, που έχει ταξιδέψει σε περισσότερες από εκατό χώρες, αποσπώντας δεκάδες βραβεία, επιστρέφει στο ANT1+ από τις 26 Αυγούστου με 5 νέα επεισόδια.

Πρόκειται για «την ελληνοτουρκική εκδοχή μιας καθηλωτικής ιστορίας που εκατομμύρια θεατές έχουν παρακολουθήσει με κομμένη την ανάσα», «μια περιπέτεια γεμάτη έντονο σασπένς και πολλά ερωτηματικά», όπως έγραψαν έγκριτοι δημοσιογράφοι μεγάλων Μέσων της χώρας όταν κυκλοφόρησε το πρώτο μέρος της «ΓΕΦΥΡΑΣ». Και δεν έμειναν μόνο εκεί, καθώς έκαναν λόγο για «την καλύτερη ελληνική σειρά φέτος» με εντυπωσιακό καστ και σύγχρονη σκηνοθετική ματιά που τονίζει τις αντιθέσεις που διατρέχουν την πλοκή και τις σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

Το πρώτο μέρος, λοιπόν, του εθιστικού, εκρηκτικού, ελληνοτουρκικού πολιτικού θρίλερ μάς άφησε με κομμένη την ανάσα. Το δεύτερο μέρος όμως, του καθηλωτικού ANT1+ Original, υπόσχεται ακόμα πιο έντονες συγκινήσεις και ανατριχιαστικές σκηνές δράσης, καθώς ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τη δυναμική, κυνική Σοφία Μπακάλη (Μαντώ Γιαννίκου) και τον γοητευτικό, τρυφερό Κενάν Καραμάν (Μπουράκ Χακί). Βυθίζονται όλο και περισσότερο στο σκοτάδι μιας ιστορίας που ξεκίνησε με ένα πτώμα χειρουργικά τοποθετημένο στα σύνορα Ελλάδας και Τουρκίας και εξελίχθηκε σε λαβύρινθο αιχμηρών αινιγμάτων. Τα γεωπολιτικά παιχνίδια, οι φονικές παγίδες, τα αδιέξοδα και το σασπένς κορυφώνονται. Για να φτάσουν στην άκρη του νήματος, οι δυο ήρωες πρέπει να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους και να απαλλαγούν από τους προσωπικούς τους δαίμονες.

«Η ΓΕΦΥΡΑ», επιστρέφει και μας καλεί όλους να διαπιστώσουμε τελικά αν, όντως, οι δολοφόνοι δεν έχουν πατρίδα.

Το κοινό μπορεί να απολαύσει τη «ΓΕΦΥΡΑ» κάνοντας εγγραφή στο antennaplus.gr με 14 ημέρες δωρεάν δοκιμή.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μάλλον στα αζήτητα έχει περάσει η συγκεκριμένη σειρά παρά έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρω αν αν έχει περάσει στα αζήτητα πάντως είναι φοβερή σειρά που όντως δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει ξένες σειρές ή σειρές του Netflix.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Simfnwn, para poly kali seira. Emena pantws me kathilwse!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !