Η Κλινική: Επιστρέφει με νέα επεισόδια- Πότε κάνει πρεμιέρα και τι ώρα θα παίζει;

12

 

 


Η scripted reality σειρά του ΑΝΤ1, «Η Κλινική» κατάφερε να γίνει το επίκεντρο των συζητήσεων, ειδικά στο Twitter. Η φήμη που κυκλοφόρησε σε διάφορα site ότι «κόβεται» , τελικά δεν επιβεβαιώθηκαν.

Έτσι , «Η Κλινική» επιστρέφει στον ΑΝΤ1 με νέα επεισόδια.

Mέσα από τα μάτια γιατρών και νοσηλευτών, εστιάζει στο συναίσθημα και το δράμα, χωρίς, όμως, να λείπει το χιούμορ και οι στιγμές χαράς. 

Η σειρά που ενώ δεν πήγε και τόσο ικανοποιητικά στα νούμερα τηλεθέασης, έκανε "αίσθηση" στο τηλεοπτικό κοινό κι έτσι από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, τα νέα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη στις 16.00.

Δημοσίευση σχολίου

12Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ένα μήνα του δίνω του ΑΝΤ1. Μετά θα αρχίσει με τις αλλαγές στον προγραμματισμό. Έκανε αίσθηση λέει. Καλά εντάξει. Το πάλεψε να βάλει κάποια εκπομπή εκείνη την ώρα δεν του βγήκε και βάζει την Κλινική. Αμφιβάλλω αν δεν καταλαβαίνουν και οι ίδιοι τί νούμερα θα τους φέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε βέβαια τέτοιο διαμάντι να μην λείπει από την τιβί. Δεν μας έφταναν οι οικογενειακές ιστορίες τώρα θα έχουμε και την πολύ χειρότερη κλινική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί Δευτέρα με Πέμπτη; Παρασκευή τι θα έχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυστηρούς σας βρίσκω. Αυτό το πρόγραμμα είναι το guilty pleasure πολλών, που περιμένουν τα νέα επεισόδια (μπορείτε να το διασταρώσετε στα κοινωνικά δίκτυα). Χρειάζεται άλλωστε και κάτι πιο ανάλαφρο στην τηλεόραση, δεν είναι κακό αυτό, ειδικά για εκείνη την ώρα είναι ότι πρέπει. Θα το γνωρίσει και περισσότερος κόσμος που δεν είχε την ευκαιρία να το δει το καλοκαίρι, οπότε θα κάνει καλά νούμερα σίγουρα, θα το δείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πίστευαν (μάλλον ένας πιστεύει και επιμένει ακόμη να υπάρχει στο πρόγραμμα) ότι ο Αντ1 με την Κλινική ,που οι ιστορίες είναι οι χειρότερες αυτών των οικογενειακών ιστοριών θα έπαιρνε νούμερα σαν κι αυτά του Α (φαίνετε να είχαν αυτά στο μυαλό τους) και τελικά πήραν ένα 4% το οποίο είναι τεράστια αποτυχία από όλο το πρόγραμμα του Αντ1 και συνεχίζουν με νέα επεισόδια.
    Αυτά που δεν τραβάνε τα πετάς στο Μακεδονία και με αυτά τα ποσοστά που βγάζουν στον Αντ1 θα ήταν νούμερο ένα σειρές του.Α είδατε ιδεάρα βγήκε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αίσθηση δεν έκανε η Κλινική αλλά οι Οικογενειακές Ιστορίες τον Οκτώβριο του 2010 που έκαναν πρεμιέρα με σκοπό να ολοκληρωθούν σε 15 επεισόδια όμως από την πρώτη μέρα προβολής του έκαναν 27% στον τότε μονοψήφιο Alpha. Μετά την πρώτη εβδομάδα προβολής οι συντελεστές τους έτρεχαν σαν τρελοί να γυρίσουν νέα επεισόδια, γεμίζοντας μάλιστα κολόνες μέσα στην Αθήνα με ανακοινώσεις για casting call για την άμεση παραγωγή νέων επεισοδίων, ενώ τη σεζόν εκείνη (2010-2011) η Μενεγάκη στον Καφέ της αφιέρωνε καθημερινά μίση ώρα ασχολούμενη με το θέμα του απογευματινού επεισοδίου με τη συνδρομή οικογενειακού συμβούλου-ψυχολόγου στο πλατό της εκπομπής. Οι Οικογενειακές ναι. Αν και trash είναι επιτυχία και αυτό φαίνεται και 12 χρόνια μετά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τις Παρασκευές τι θα παίζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εμένα με βολεύει, 15:00-16:00 Ρουκ Ζουκ και 16:00 ξεκιναει ο Ευαγγελάτος στο MEGA :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι δυνατόν να συνεχίζει αυτή η πατάτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εμένα .ου αρέσει αυτή η πατάτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !