Ο Παράδεισος των κυριών: Είναι μία πολλά υποσχόμενη σειρά...

10



Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος μίλησε στο «Alpha Τώρα», σήμερα Τρίτη 16 Αυγούστου, για την πολυαναμενόμενη σειρά εποχής «Ο Παράδεισος των κυριών» που έρχεται το φθινόπωρο στον Alpha αλλά και για το ρόλο του Αγαμέμνονα στην «Ιφιγένεια εν Αυλίδι», η οποία παρουσιάζεται την Παρασκευή και το Σάββατο στην Επίδαυρο.

Αναφερόμενος στον «Παράδεισο των Κυριών» υπογράμμισε ότι πρόκειται για «ένα πολυκατάστημα, κάτι σαν το “Μινιόν” εκείνης της εποχής. Προσπαθούν να το στήσουν από την αρχή δύο νέοι άνθρωποι, με την ελπίδα να ανέβουν κοινωνικά και οικονομικά, σε μια δύσκολη Ελλάδα. Μέσα από αυτό το πολυκατάστημα μαθαίνουμε τις ιστορίες των ανθρώπων, τα πάθη τους και τα κρυμμένα τους μυστικά. Είναι ένα έργο με φοβερή κομψότητα» τόνισε.

Το πολυκατάστημα, «Ο Παράδεισος των κυριών», γεμάτο πολυτέλεια και λάμψη, ετοιμάζεται να υποδεχτεί το γυναικείο κοινό. Τα φαντασμαγορικά εγκαίνια αναμένονται με ανυπομονησία. Λαμπεροί καλεσμένοι θα τιμήσουν με την παρουσία τους τους νεαρούς ανερχόμενους επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες, στην επίσημη έναρξη του πολυτελούς… ονείρου τους. Ένα τραγικό συμβάν, όμως, θα αλλάξει την πορεία των γεγονότων. Ένας αναπάντεχος θάνατος θα ανακόψει απότομα τα σχέδια όλων και θα τους φέρει αντιμέτωπους με εφιαλτικά μυστικά του παρελθόντος. Θα καταφέρουν οι ιδιοκτήτες να κρατήσουν την επιχείρηση και το όραμά τους ζωντανό;

«Είμαστε στο 1963, μια ιδιαίτερη στιγμή για την Ελλάδα. Δεν ασχολούμαστε με την πολιτική κατάσταση τα εποχής αλλά μόνο με την κοινωνική…» λέει ο Λ.Γεωργακόπουλος. «Είναι μία πολλά υποσχόμενη σειρά. Μακάρι να πάει καλά, όπως και ο Σασμός. Την αγαπήσαμε από την πρώτη κιόλας στιγμή!».

Μια μεγάλη, πλούσια και φιλόδοξη παραγωγή, με υπέροχα σκηνικά και κοστούμια, πλαισιωμένη από λαμπερούς πρωταγωνιστές που μεταφέρουν το θεατή στην αστική Αθήνα της δεκαετίας του ’60 είναι «Ο Παράδεισος των κυριών» που έρχεται τη νέα σεζόν στον Alpha. Δυνατές ερμηνείες, γοητευτικοί πρωταγωνιστές, πάθη, καλά κρυμμένα μυστικά και πολλές ανατροπές σε μια εντυπωσιακή σειρά, η οποία διαθέτει όλα τα στοιχεία που την καθιστούν ακαταμάχητη.

Ο ρόλος του, αυτός του Χριστόφορου Μπουραντά, θα είναι ιδιαίτερος. Θα προσπαθεί να «καταστρέψει» τους ιδιοκτήτες του καταστήματος. Μάλιστα, ένας φόνος πριν από τα εγκαίνια θα τα αλλάξει όλα…. «Ο ρόλος είναι εξαιρετικός. Ακόμα είμαστε στην αρχή. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η σειρά».

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ιφιγένεια Εν Αυλίδι», στο ρόλο του Αγαμέμνονα, η οποία παρουσιάζεται την Παρασκευή 19 & το Σάββατο 20 Αυγούστου στην Επίδαυρο, στις 21:00.

 

Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ισχύει ότι θα παίζει στις 20:00?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω αυτός είναι ο προγραμματισμός. Μακάρι όχι, γιατί θα τα βρουν δύσκολα ..

      Διαγραφή
    2. Από ποιον θα τα βρουν σκούρα; Από τα απαξιωμένα δελτία ή από τους πεσμένους αρβύλα που παίζουν τη μισή σεζόν;

      Διαγραφή
    3. Δεν τα υπολόγισες σωστά.Θα βγάλει και το open 1-2 σειρές εκ των οποίων η μια θα παίζει στις 20:00

      Διαγραφή
    4. Απο τον εκατομμυριούχο στην αρχη και απο τους αρβυλα ναι. Κουνα λίγο το κεφάλι σου γιατι έχει γινει μπετονιέρα με τον ALPHA, ΕΛΕΟΣΣΣΣ.

      Διαγραφή
  2. Δεν είναι βαρύ δραματικό. Είναι κοινωνική σειρά, έχει και λίγα κωμικά στοιχεία. Μια χαρά είναι για αυτήν την ώρα. Οι ηθοποιοί είναι εξαιρετικοί, αν είναι και καλογυρισμένο πιστεύω πως θα τα πάει καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται ανακύκλωση σειρών..Δεν υπάρχουν νέες πρωτότυπες ιδέες;Στέρεψαν;Το είχαμε δει στην ΕΡΤ αυτό παλιότερα.Τι νόημα έχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εννοείται ότι θα τα βρει σκούρα από Εκατομμυριουχο και Αρβύλα που μόνο πεσμένους δεν τους λες. Προφανώς δεν υπάρχει καμία αντικειμενικοτητα από μερικούς εδώ μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι αρβύλα στις τελευταίες τους εκπομπές ήταν πεσμένοι. Ελαφρώς πεσμένοι αλλά πεσμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. velvet απο τα "ελληνικα" lidl

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !