«ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ» - Στα γυρίσματα της νέας σειράς της ΕΡΤ

6


Τα γυρίσματα της νέας ανατρεπτικής ψυχολογικής σειράς της ΕΡΤ «Κάνε ότι κοιμάσαι», έχουν ήδη αρχίσει και οι συντελεστές της υπόσχονται να μας καθηλώσουν στις οθόνες μας από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και μια πλειάδα εξαίρετων και ταλαντούχων ηθοποιών, υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση των Αλέξανδρου Πανταζούδη και Αλέκου Κυράνη, σε πρωτότυπο σενάριο του βραβευμένου συγγραφέα Γιάννη Σκαραγκά, μας μεταφέρουν αριστοτεχνικά την ατμόσφαιρα του κοινωνικού νουάρ.

Η υπόθεση…

Ο Νικόλας (Σπύρος Παπαδόπουλος), ένας χαρισματικός καθηγητής λυκείου βλέπει τη ζωή του να διαλύεται βίαια και αναπάντεχα. Στη διάρκεια μιας έντονης κρίσης στον γάμο του, ο Νικόλας εμπλέκεται ερωτικά, για μια νύχτα, με τη μητέρα ενός μαθητή του ο οποίος εμφανίζει προβλήματα συμπεριφοράς (Έμιλυ Κολιανδρή). Λίγες ημέρες αργότερα, η σύζυγός του (Μαρίνα Ασλάνογλου) δολοφονείται στη διάρκεια μιας ένοπλης ληστείας στο ίδιο τους το σπίτι και η κόρη του μεταφέρεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική.

Αντιμέτωπος με την οικογενειακή τραγωδία, αλλά και την άγρια και παραβατική πραγματικότητα του περιθωριοποιημένου σχολείου, στο οποίο διδάσκει, ο Νικόλας προσπαθεί να ξετυλίξει ένα κουβάρι μυστικών και ανατροπών, για να μπορέσει να εντοπίσει τους εγκληματίες και να αποκαλύψει μια σκοτεινή συνωμοσία σε βάρος του.

Στο πλευρό του βρίσκεται μια «ασυνήθιστη» αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. (Νικολέτα Κοτσαηλίδου), ο επίμονος προϊστάμενός της (Δημήτρης Καπετανάκος) και μια ολόκληρη τάξη μαθητών, που βλέπει στο πρόσωπό του έναν εμπνευσμένο καθοδηγητή.

Η έρευνα αποκαλύπτει μια σειρά από αναπάντεχες ανατροπές που θα φέρουν τον Νικόλα σε σύγκρουση με έναν σεσημασμένο τοκογλύφο (Τάσος Γιαννόπουλος) και τον επικίνδυνο κόσμο της νύχτας που αυτός εκπροσωπεί, αλλά και με μία συμμορία, η οποία μελετά τα θύματά της σε βάθος μέχρι να τα εξοντώσει.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Σπύρος Παπαδόπουλος (Νικόλας Καλίρης), Έμιλυ Κολιανδρή (Βικτωρία Λεσιώτη), Φωτεινή Μπαξεβάνη (Μπετίνα Βορίδη), Μαρίνα Ασλάνογλου (Ευαγγελία Καλίρη), Νικολέτα Κοτσαηλίδου (Άννα Γραμμικού), Δημήτρης Καπετανάκος (Κωνσταντίνος Ίσσαρης), Βασίλης Ευταξόπουλος (Στέλιος Κασδαγλής), Τάσος Γιαννόπουλος (Ηλίας Βανδώρος), Γιάννης Σίντος (Χριστόφορος Στρατάκης), Γεωργία Μεσαρίτη (Νάσια Καλίρη), Αναστασία Στυλιανίδη (Σοφία Μαδούρου), Βασίλης Ντάρμας (Μάκης Βελής), Μαρία Μαυρομμάτη, Αλέξανδρος Piechowiak (Στάθης Βανδώρος), Χρήστος Διαμαντούδης (Χρήστος Γιδάς), Βίκυ Μαϊδάνογλου (Ζωή Βορίδη), Χρήστος Ζαχαριάδης (Στράτος Φρύσας), Δημήτρης Γεροδήμος (Μιχάλης Κουλεντής), Λευτέρης Πολυχρόνης (Μηνάς Αργύρης), Δημήτρης Καλαντζής, Έλενα Ντέντα, Καλλιόπη Πετροπούλου, Γιώργος Δεπάστας, Ανανίας Μητσιόπουλος, Χρήστος Στεφανής.












Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αυτή η σειρά δύσκολα θα τραβήξει κοινό.Γενικα ανάλογες σειρές δύσκολα αποκτούν κοινό πόσο μάλλον όταν θα παίζεται και στην ΕΡΤ.Απο ΕΡΤ "Το βραχιόλι της φωτιάς" πιστεύω πως θα είναι μια καλή σειρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ότι παίζεται στην ΕΡΤ πλέον δεν αποτελεί δικαιολογία μετά από 2 χρόνια ποιοτικής μυθοπλασίας. Και ειδικά τώρα που θα μετράνε και τις θεάσεις από τις πλατφόρμες (ertflix) οι σειρές της ΕΡΤ θα ανέβουν κι άλλο. Όσο για το αν όντως θα έχει κοινό θα φανεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε όχι και δεν αποτελεί δικαιολογία ..Πέρα απο την "Αγάπη παράνομη" που έφερε διψήφια όλες οι υπόλοιπες κινήθηκαν στα μονοψήφια(και οι μεταφορές βιβλίων βέβαια).Δεν αξίζουν ολες οι σειρές της ΕΡΤ η αλήθεια είναι.Πχ το "Χαιρετα μου τον πλάτανο" είναι χειροτερο και απο το "Μόλις χθες" που επίσης δεν βλεποταν

      Διαγραφή
    2. Όταν λέω δεν ξέρω κατα πόσο θα τραβήξει κοινό εννοω πως ανάλογες σειρές(αστυνομικές)δεν τα πήγαν καλά.Αυτο εννοω

      Διαγραφή
  3. Μην το λες 3.00 μ.μ. Εξακολουθεί να ισχύει ότι οι σειρές της ΕΡΤ θα έφερναν μεγαλύτερα νούμερα αν έπαιζαν σε άλλα κανάλια. Αποκλείεται σε ιδιωτικά να έπιαναν μόνο 2-6%. Ωστόσο την περιμένω με χαρά αυτή εδώ τη σειρά, όπως και τις περισσότερες φετινές της ΕΡΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το σενάριο αυτής της σειράς μου αρέσει πολύ. Είναι από τις λίγες υποθέσεις φέτος που μου τράβηξαν την προσοχή. Σίγουρα θα καθίσω να την δω είτε ζωντανά είτε από την πλατφόρμα της ΕΡΤ αφού σίγουρα θα ανέβει και εκεί. Ελπίζω το αποτέλεσμα να είναι αντάξιο του σεναρίου. Γιατί ιδέες οι σεναριογράφοι όταν θέλουν έχουν στο πως περνά η ιδέα από το χαρτί στην οθόνη εκεί χαλά το πράγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !