Κατερίνα Καινούργιου: Το μήνυμα της παρουσιάστριας λίγο πριν βρεθεί ξανά στο πλατό

7


Tις τελευταίες ημέρες ξεκούρασης και ξεγνοιασιάς απολαμβάνει η Κατερίνα Καινούργιου λίγο πριν βρεθεί ξανά στο πλατό του Alpha για να παρουσιάσει γι’ άλλη μια σεζόν την εκπομπή «Super Κατερίνα». 

Η παρουσιάστρια θέλησε, λίγο πριν την τηλεοπτική της επιστροφή να στείλει ένα μήνυμα στους τηλεθεατές και διαδικτυακούς της φίλους.

«Μου λείψατε. Ελπίζω να περνάτε όμορφες στιγμές όπου κ αν είστε. Λέω να ξεκουραστούμε λίγο ακόμα και σε λίγες μέρες τα λέμε ξανά.

Απολαύστε τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού. Μπορεί για τον καθένα μπορεί να έχουν διαφορετικές ημερομηνίες, αλλά για όλους μας διαθέτουν ένα κοινό: την απόφαση να διατηρήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε αυτή την αίσθηση», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία που δημοσίευσε.

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Εχει να θαψει κοσμο και κοσμακη παρεα με τον Γκουνταρα , κουραστηκε ολο το καλοκαιρι να ανεβαζει πονεμενα στορις για τον πρωην , ηρθε ο καιρος να βγαλει απωθημενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με την ησυχία σου, θα το αντέχουμε....
    Πάρε άδεια και τον Σεπτέμβρη καλο θα μας κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκπομπή με αισθητική Ερωτοδικείου, Παρατράγουδων και Σίας Λιαροπούλου. Μπράβο στον Alpha που επενδύει σε ποιοτικά προγράμματα τρεις ώρες καθημερινά στο πρόγραμμα του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας πει κάποιος στα ψώνια και ψευτισελεμπριτις τύπου Καινούργιου, Σκορδά,Μενεγάκη και λοιπές/οι ,επειδή αυτοί/Ες κάνουν διακοπές όλο το χρόνο στο τζάμπα ,οιπερισσοτεροι δεν κάνουν διακοπές......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζεις ότι τις νοιάζει;;Τη ζωή τους κάνουν αλλά δεν φταίνε αυτές, φταίει ο κόσμος που τις ακολουθεί και τις εκθειάζει στα σοσιαλ και όχι μόνο..

      Διαγραφή
  5. Το Κατερινάκι κάνει ότι της λέει ο Θέμης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χαιρεται η κατεΒινα που εβγαλε και τη μαλεσκου απο την τηλεοραση. σου λεει κινδυνος θανατος να εχω μια μαλεσκου μεσα στα ποδια μου πιο ομορφη απο εμενα και σκαλες ανωτερη μορφωτικα απο εμενα. εντελως τρας η καινουργιου και το παραγωγος της.. δωστε νουμερα σε τετοια ορνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !