Αποκαλυπτικό: Δυνατό back to back στο νέο Prime time πρόγραμμα του ALPHA... Πότε θα κάνουν πρεμιέρα;

34

 


Με ένα δυνατό πρόγραμμα  μπαίνει στην αρένα ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA . Το κανάλι μένοντας στην μυθοπλασία έρχεται και τη φετινή τηλεοπτική χρονιά να μας εντυπωσιάσει με τις σειρές του.

Έτσι, σύμφωνα με τον πρώτο προγραμματισμό που έχει στα χέρια του το TVNEA.COM και σας το παρουσιάζει πρώτο,  η Prime time του καναλιού θα ξεκινήσει  την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 20:00 με την σειρά Ο παράδεισος των κυριών. Η σειρά αυτή θα παίζει Δευτέρα με Πέμπτη. Στις 21:00 μέχρι και 22:30 θα ακολουθήσει η πετυχημένη σειρά Σασμός και θα παίζει κι αυτή Δευτέρα με Πέμπτη, ενώ τον Οκτώβριο στις 22:30 θα προστεθεί η σειρά Αυτή η νύχτα μένει (πιθανότατα δυο φορές την εβδομάδα).

Την παρασκευή εκτός μεγάλου απροόπτου στις 20:00 έρχεται η Μουρμούρα ...

Δημοσίευση σχολίου

34Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Με αυτόν τον προγραμματισμό ο άλφα θα χτυπήσει με διαφορά την 1η θέση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στις 8 δεν νομίζω να πάρει πρωτιά...
    Ο Σασμος δεν νομίζω να αντέξει φέτος, θα πέσει σίγουρα. Έχει χάσει το ενδιαφέρον του.
    Φέτος θα γίνουν ανατροπές...
    Έχει πολύ ανταγωνισμό και έναν ΑΝΤ1 που δεν θέλει να το χάσει με τίποτα φέτος!!
    Ιδικά απο το νέο έτος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τις επιλογές του πάντως ο Αντ1 δεν δείχνει να νοιάζεται αν θα το χάσει το παιχνίδι ή όχι. (Ένας μη φανατικός του Α ή του Αντ1)

      Διαγραφή
    2. Ήδη το τρέιλερ του σασμου έχει 200.000 προβολές και μπήκε μέχρι 3ο στις τάσεις.να το δείτε ο σασμος θα πάει καλύτερα από πέρσι

      Διαγραφή
    3. Μην το δένεις κόμπο 21:00 θα έχει μουντιάλ πράγμα που η άντρες θα βλέπουν μπάλα βλέπεις είναι και χειμώνα

      Διαγραφή
  3. Ό,τι και να λέτε με το που μπει το Μουντιάλ όλοι θα κλαίνε, παραδοσιακά κάνει τρελά νούμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ πρόσεχε τι γράφεις γιατί και πέρσι βιαζόσουν να γράφεις παρόμοια πράγματα για το περσινό πρόγραμμα του αγαπημένου σου καναλιού και ότι οι απέναντι θα έκλαιγαν και τελικά άλλος έκλαιγε στο τέλος...

      Διαγραφή
    2. Καλά τώρα δεν μιλάμε για μια συγκεκριμένη περίοδο του χρόνου αλλά για όλη την χρονιά. Ο προγραμματισμός αυτός είναι πολύ καλός.

      Διαγραφή
  4. Μάθε πώς γράφετε το ειδικά και μετά πες μας για τον Αντ5. Ο Αντ1 πατωνε με μέλισσες και θα σαρώσει φέτος;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Αντ1 πατωνε με μέλισσες? Σε ποιον κόσμο εγινε αυτό γιατί στον δικό μας αποκλείεται!!! Μια χαρά νούμερα έκαναν οι μέλισσες όλες τις σεζόν ακόμα κι την τελευταία..τώρα να δούμε τι θα κάνει γιατί μπορεί οι νέες σειρές να μην πιασουν κι κάποιοι θα 'νοσταλγησουν' τις μέλισσες!!!

      Διαγραφή
  5. Δύσκολα τα πράγματα για τα άλλα κανάλια. Ακόμα και για τις ειδήσεις των 8 αλλά και για τους Ράδιο Αρβύλα. Ο Alpha κάνει προσεγμένες σειρές τα τελευταία χρόνια φυσικά δεν του βγαίνουν όλες όμως ο κόσμος κοιτάζει έστω και από περιέργεια τις νέες του σειρές. Αν η σειρά με το πολυκατάστημα ξεκινήσει δυνατά από τα πρώτα επεισόδια και κερδίσει τον κόσμο δεν θα είναι εύκολο οι Αρβύλα τον Οκτώβριο Νοέμβριο πότε θα ελεήσουν να επιστρέψουν να κάνουν τον κόσμο να την αφήσει για να δει αυτούς. Όταν και αυτοί τα ίδια και τα ίδια κάνουν χρόνια τώρα. Καλά ο Σασμός πιστεύω θα συνεχίσει να σκίζει. Εκτός κι αν το σενάριο ξεφύγει τελείως και ξεχειλώσει. Δεν αφήνει εύκολα ο κόσμος μια σειρά που έβλεπε ένα χρόνο. Φάνηκε αυτό και με τις Μέλισσες. Η τρίτη σεζόν δεν άρεσε τόσο για τα θέματα της αλλά οι δύο πρώτες άρεσαν και ο κόσμος της έμεινε πιστός.
    Η μόνη σειρά του Alpha που δεν μου γεμίζει το μάτι είναι αυτή με τα μπουζούκια. Δεν με ενθουσιάζει το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άμα σκεφτούμε ότι το άσε μας ρε μαμά έκανε ένα 12αρι που ήταν ότι χειρότερο σε σειρά πιστεύω ο παράδεισος των κυρίως μπορεί να χτυπήσει και 20 αρι. Επίσης το αυτή η νυχτα μενει σίγουρα θα τα πάει καλύτερα από τα μονοψήφια των ξένων ταινιών που είχε ο άλφα και σε συνδυασμό ότι κανένα πρόγραμμα του από το πρωί ως το βράδυ δεν θα κάνει μονοψήφια με μόνη εξαίρεση ίσως την Τατιάνα όταν δεν έχει επικαιρότητα πιστεύω ο άλφα θα πάρει την πρωτιά φέτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στο πρώτο μισό ο ΑΝΤ1 τερμάτισε πρώτος... μάλλον κάποιοι είναι λίγο θα πω άσχετοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στην prime time ο αντ1 πάτωνε όλη τη χρονιά με τραγικά μονοψήφια. Οι μέλισσες έκαναν μέσο όρο περίπου 15, όχι και άσχημα, μέτρια θα έλεγα. Μόνο στα τελευταία επεισόδια ανέβασαν λίγο στροφές αφού κορυφώνονταν η ιστορία και αφού είχαν τελειώσει κάποια απέναντι προγρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι οι μέλισσες. Φέτος ο Αντ1 θα σκίσει με Μουντιάλ. Το Μουντιάλ χτυπάει τρέλα ποσοστά τηλεθέασης.

      Διαγραφή
    2. Οι μέλισσες 15?????? Αχαχαχαχαχχαχα στα όνειρα σου

      Διαγραφή
    3. Ποια όνειρά μου βρε αντεννάκι; 15-17 και πιο χαμηλά έκανε. Στο τέλος ανέβασε στροφές! Άντε με τον κάθε αντεννοπαρμένο εδώ μέσα που σώνει και καλά να βγάλουν τις μέλισσες ότι σάρωναν!

      Διαγραφή
  9. Ξανά λέω ο ΑΝΤ1 το πρώτο μισό ήταν τερμάτισε πρώτο συμμε την agb.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να διορθώσω...
    Ξανά να λέω.. Ο ΑΝΤ1 το πρώτο μισό τερμάτισε πρώτος σύμφωνα με την AGB

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσες φορές και να το γράψεις κανείς δεν το πιστεύει. Ούτε καν εσύ που το γράφεις.

      Διαγραφή
    2. Ισχύει αυτό που λέει. Μην γράφετε ότι θέλετε μερικοί. Επίσης η χρονιά τελείωσε με τον Αντ1 πολύ κοντά στην πρώτη θέση.

      Διαγραφή
    3. Και στο ξαναγράφω κι εγώ. Όσες φορές και να το γράψεις και όσα πρόσωπα και να παραστήσεις, κανείς δεν πιστεύει αυτές τις ανοησίες ότι στο α μισό βγήκε πρώτος.

      Διαγραφή
    4. Μάλλον θα πρέπει να το δείτε λίγο το θεματακι σου γιατί στο γράφουν διαφορετικοί άνθρωποι.

      Διαγραφή
    5. Αχαχαχαχα ναι μας έπεισες και για τον Αντ1 σου και για το "διαφορετικοί άνθρωποι"... Διασκέδασε μας λίγο!

      Διαγραφή
  11. 3 σειρές στη σειρά δύσκολα κάποιος θα δει. Πιστεύω πως ο σασμός θα πάει πολύ καλά, έχει το κοινό του, υπάρχει μεγάλη αναμονή, η ιστορία συνεχίζεται πολύ ωραία ενώ υπάρχουν και αρκετά ενδιαφέρουσες προσθήκες. Ο παράδεισος κυριών είναι πολύ καλή σειρά με κοινωνικά, δραματικά αλλά και κωμικά στοιχεία, πιάνει πολλούς τομείς, έχει καλό καστ και αν είναι και καλογυρισμένο πιστεύω πως οι αρβύλες θα τα βρουν σκούρα. Το αυτή η νύχτα μένει έχει ένα πιο ιδιαίτερο, ειδικό, σκοτεινό θα έλεγα θέμα, κόσμος της νύχτας , μπουζούκια. Δύσκολο θέμα για τον πολύ κόσμο. Παίζει και μετά τον σασμό μετά δηλαδή από μια άλλη δραματική σειρά. Έχει καλό καστ όμως και ακούγεται πως είναι καλή παραγωγή και ίσως ο κόσμος θελήσει να δει τι γίνεται σε αυτόν τον κόσμο της νύχτας και να την παραλληλίσει με υπαρκτά πρόσωπα. Πιστεύω πως ή που θα πατώσει ή που θα σαρώσει, δεν υπάρχει μέση οδός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια...
    Αν θα μιλάμε για πρωτιές ας είμαστε και λίγο ενημερωμένοι..
    Στο σύνολο της ημέρας ο ΑΝΤ1 ήταν πρώτος... δεν καθορίζει η p.time αν ένα κανάλι θα είναι πρώτο..και φυσικά ούτε ένα σήριαλ κιας κάνει 50ρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτσε εσύ φουκαρά μου να κοπανιέσαι μπας και πείσεις κανέναν. Όλοι ξέρουμε πως ο Αντ1 όσες φορές πήρε πρωτιές στο σύνολο της ημέρας ήταν μέσα στον Μάιο και τον Ιούνιο και όχι πριν.

      Διαγραφή
  13. Καλύτερα σωστός προγραμματισμός από νωρίς για να είναι φουλ οι μηχανές και όχι να φέρνουν τούμπα το πρόγραμμα λίγες ημέρες μετά και να κάνουν αλλαγή ώρας/μέρας κάθε λίγο και λιγάκι όποτε εκείνη αποφασίσουν μέχρι να ικανοποιηθούν και ορισμένες σειρές οι οποίες ξεκινούσαν ικανοποιητικά μετά χάνανε ένα σορό νούμερα.
    Αυτό ποιο πολύ πάει για τον Αντ1 που έχει αλλάξει τα φώτα το πρόγραμμα που εκεί που πήγαιναν ας πούμε δύο καλά και ένα κακά γινόταν το αντίθετο.
    Για πειράματα δεν είμαστε.Και ότι έπιασαν έπιασαν βρε παιδιά πως να το κάνουμε δηλαδή? Χαλιόμαστε κι εμείς που έχουμε μία συνήθεια και μας την γυρνάνε μπούμερανγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μιλάτε ακόμα για αντ1; Αχαχαχα εδώ το Mega έχει την ελιά και άλλες σειρές που έρχονται ο αντ1 δεν πρόκειται να τα πάει καλά με τίποτα κυρίως στις 21:00. Ο σταρ με To gntm που άμα είναι σαν τους 2 πρώτος κύκλου με καλά cast kai drama θα τα πάει πολυ καλά 15% σίγουρα. Κανείς δεν βλέπει αντ1 μόνο Κ/Ελενη βλέπουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Επιτέλους να ξεκινήσει ο Σασμός.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εμένα ο προγραμματισμός μου αρέσει. Σαν κίνηση φαίνεται σωστός. Όλα πάντως θα δείξουν στην πράξη. Εγώ στις οχτώ είμαι φανατική των Αρβύλα, αλλά μέχρι να αρχίσουν ξέρω τι θα βλέπω. Όσο για το Μουντιάλ το περιμένω πως και πως, ωστόσο μην αγνοούμε τις υπόλοιπες γυναίκες που προτιμούν σειρές από ποδόσφαιρο. Και τέλος ας δούμε και τον προγραμματισμό ΜΈΓΚΑ και ΣΚΑΪ πριν μιλήσουμε για νούμερα και πρωτιές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πρώτος ο άντρας το πρώτο μισό της σεζον; Κάργα παραπληροφορηση. Ας μιλήσουμε με αριθμούς αν είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Βγήκε πρώτος ο αντ1 καμιά 20ριά μέρες σε 10 μήνες και νομίζουν ότι ο αντ1 σάρωνε. Τις μέρες που πάτωνε και έβγαινε τεταρτοπέμπτος τις ξέχασαν. Από το δυνατό σοκ θα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !