Αυτό το πρόσωπο έκλεισε στην Super Κατερίνα - Θα είναι και σε άλλες παραγωγές...

14


Ο Γρηγόρης Γκουντάρας στην Barking well Media!

Ο έμπειρος δημοσιογράφος και παρουσιαστής Γρηγόρης Γκουντάρας, εντάσσεται στο δυναμικό της Barking Well Media.

Ο Γρηγόρης, με την ξεχωριστή ματιά του, εμπεριστατωμένη άποψη και πολυετή εμπειρία σε μεγάλα τηλεοπτικά projects μπροστά και πίσω από τις κάμερες, θα ενισχύσει τις ψυχαγωγικές παραγωγές της εταιρείας με αρχή την εκπομπή Super Κατερίνα με την Κατερίνα Καινούργιου στον Αlpha. Θα ακολουθήσουν κι άλλες σημαντικές και γεμάτες εκπλήξεις συνεργασίες, σε νέες, καινοτόμες παραγωγές που έρχονται!

Δημοσίευση σχολίου

14Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ωχ επεισε τον Κοκλωνη μεσω της Καινουργιου να παρει και επιπλεον εκπομπη, αυτο θα πει να σε σπρωχνουν με το ετσι θελω. Συμβουλη προς ναυτιλμενους , ΓΛΕΙΨΤΕ οσο περισσοτερο μπορειτε και θα εχετε μια σιγουρη θεση στις εκπομπες της Καινουργιου και κατ επεκτασιν και στου Κοκλωνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά μην πάρει και άλλη εκπομπή ..Μάλλον θα είναι διαγωνιζόμενος στο ριάλιτι τραγουδιού για να χωθεί και η σύζυγός ..

      Διαγραφή
  2. Λυστε μου μια απορια ,απο ποτε ο Γκουνταρας εγινε δημοσιογραφος, α ρε Τσαρουχη ησουν πολυ μπροστα τελικα , στο Ελλαδισταν εισαι οτι δηλωσεις , πολιτικος ,γιατρος , δημοσιογραφος απο αρχιπανελιστας , αστροναυτης οτι γουσταρεις , αρκει να το δηλωσεις. Ρε σαν δεν ντρεπεστε τεμπελικα λαμογια, αι σιχτιρ σας βαρεθηκαμε, ειστε τοσο κουτοι, που περνατε το κοινο για ηλιθιο οπως εσεις ειστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπα, πιο πολύ για διαγωνιζόμενο στο j2us τον κοβω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εντάξει σίγουρα θα πάει και στο άλλο το σόου που το παίζει το αφεντικό παρουσιαστής για να τραγουδήσει. Θα ακούσουμε πάλι φωνάρες αχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ότι έβγαλαν ανακοίνωση για τον Γκουντάρα είναι απίστευτο. Γελάει όλο το μιντιακό σύμπαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Κοκλωνης αραγε γνωριζει οτι ο Γκουνταρας τον ειρωνευοταν και τον απαξιωνε φωτογραφιζοντας τον ,σε διαφορες αναφορες που εκανε κατα καιρους;Τι σημασια ομως εχει , ολα ξεχνιουνται και τελικα παρα τις αποτυχιες του Γκουνταρα καταφερε και τρουπωσε.Ετσι ειναι οι αυλοκολακες , ποτε κλαψουριζοντας, ποτε γλειφοντας ,αναλογα με την περιπτωση παντα τα καταφερνουν! Ακολουθηστε την σχολη Γκουνταρα και θα εχετε σιγουρη επιτυχια και δουλιτσα παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εμετός και ο Γκουντάρας και η καινούργιου. Καλά οι άλλες παραγωγές είναι να ξεφτυλιζεται στο τζαστ όπως η Μάρα πέρσυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μια χαρα αλληλοσυμπληρωνονται , ο Γκουνταρας γλειφει την Καινουργιου και η Καινουργιου τον Κοκλωνη. Κολλητοι λεμε, ειναι τοσο καλοι φιλοι που η Καινουργιου δεν βγηκε ουτε μια φορα με τον κολλητο της Γκουνταρα εστω και για εναν καφε, τετοια βαθια εκτιμηση. Απο την αλλη ουτε την Κακκαβα, που βαθεια εκτιμαει ,την πηρε στο πανελ της, οχι τιποτα αλλο αλλα για να συνεισφερει και αυτη η καψερη στο οικογενειακο εισοδημα, παιδια σκυλια ε να μην ζησουν και αυτοι οι ερμοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εν τω μεταξυ την Μειμαριδη για ποτε την φυγανε δεν πηρε κανεις χαμπαρι,με την ορεξη εμεινε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτσε γιατί δεν ανακοινώθηκε η εκπομπή ακόμα με τα πρόσωπα που θα είναι. Άλλωστε η Μεϊμαρίδη συζητά για σειρά με την συγκεκριμένη εταιρεία.

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !