Απο τον ΣΚΑΪ στον ΑΝΤ1;

7



Μετά από 5 χρόνια στα οποία μεταδίδεται στην μεσημεροαπογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στον ΣΚΑΪ, το «DoT.» είναι πια ένα τηλεοπτικό πρότζεκτ που στο κανάλι του Φαλήρου θεωρούν ότι δεν έχει κάτι άλλο να δώσει.

Έτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά (newsit), το κανάλι έχει διαμηνύσει στην εταιρεία παραγωγής πως σε αυτή την 6η και τελευταία σεζόν του συμβολαίου, δε θα προχωρήσουν στην προβολή της εκπομπής.

Για την ώρα  η παραγωγής αναζητά νέα τηλεοπτική στέγη. Γίνεται προσπάθεια ώστε το «DoT.» να πάει προς ΑΝΤ1 μεριά.

Από τον ΑΝΤ1 δεν βλέπουν με αρνητικό μάτι αυτή την προοπτική, αλλά θέλουν, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, θέλουν να φέρουν αλλαγές στη σκαλέτα και στη μορφή της εκπομπής, κάτι που θα πρέπει να το δεχτεί η εταιρεία παραγωγής.

Για να δουμε...

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ανακοινώθηκαν οι πρεμιέρες των σειρών της ΕΡΤ η οποία όπως όλα δείχνουν κόβει πρώτη το νήμα του ανταγωνισμού αρχής γενομένης τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου. Κάθε μέρα θα παίζει από μια σειρά με δίπλα επεισόδια. Λέτε να πάνε καλά οι σειρές της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα πάνε πολύ καλά στο ertflix

      Διαγραφή
    2. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε και τη νέα μέτρηση τηλεθέασης στα on demand προγράμματα, όταν εφαρμοστεί.

      Διαγραφή
  2. Εμένα αυτή η εκπομπή μου αρέσει. Ενδιαφέροντα θέματα,αν και χορηγούμενα, χαλαρή κουβεντούλα με τον καλεσμένο, έξυπνο χιούμορ. Και οι καλεσμένοι αισθάνονται άνετα και βγάζουν πολλές ειδήσεις. Ότι πρέπει για σαββατοκύριακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσο ήταν παρουσιαστές της εκπομπής η Ζαμπετογλου και ο Αναγνωστόπουλος η εκπομπή είχε ενδιαφέρον, καλούς καλεσμένους και συζητιόταν πολύ. Φέτος αν και η Μπουλέ με τον Μίνωα ήταν καλοίκαι ευχάριστοι, η εκπομπή πέρασε και δεν ακούμπησε. Τους δυνατούς καλεσμένους (όσοι απομένουν με τόσα πρωιναδικα φέτος) τους κρατάνε για το Στούντιο 4 και στον ΣΚΑΪ το έχουν καταλάβει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κι εμένα το Dot μου αρέσει πολύ ως εκπομπή. Έχει ωραία αισθητική, χαλαρές συνεντεύξεις και χρηστικά θέματα. Θα ήταν σωστή κίνηση από την πλευρά του ANT1 να την εντάξει στο πρόγραμμα του, ώστε να ενδυναμώσει την πρωινή ή την μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και πριν κάποια χρόνια ο σταθμός δεν είχε επιχειρήσει να κάνει το ίδιο πρόγραμμα με την Τζένη Μπαλατσινού και δεν πέτυχε και κόπηκε στα μισά της σεζόν η θυμάμαι λάθος???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !