Η πρώτη κοινή εμφάνιση Παπαδάκη - Αναστασοπούλου στην συχνότητα του ΑΝΤ1...

10


Κυκλοφόρησε το πρώτο κοινό τρέιλερ για τη Μαρία Αναστασοπούλου και τον Γιώργο Παπαδάκη, οι οποίοι θα μας λένε  "Καλημέρα Ελλάδα", από τον Σεπτέμβριο μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Γοα πρώτη φορά βλέπουμε τους δυο παρουσιαστών μαζί στο πλατό της εκπομπής.

Δείτε το τρέιλερ

Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια εκπομπής, στο τρέιλερ λέει "Καλημέρα Ελλάδα με τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπουλου".
    Μήπως όντως της δώσει πολύ χρόνο και την προορίζει για αντικαταστατη του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ειπε και ο ίδιος μέχρι τα Χριστούγεννα σταδιακά θα αποχωρήσει και θα μπει πίσω από της κάμερες

      Διαγραφή
    2. Αυτή σίγουρα δεν συμφώνησε να αλλάξει κανάλι και να πάει μαζί του αν δεν είχε λάβει σοβαρές διαβεβαιώσεις από την μεριά του ότι θα είναι συμπαρουσιάστρια του. Ο Παπαδάκης αφήνει να εννοηθεί πως θα αποχωρήσει κάποια στιγμή και σε αυτή θα δώσει εξ ολοκλήρου το τιμόνι της εκπομπής. Το θέμα είναι ο εγωισμός του. Αν η εκπομπή πάει καλά και κάνει καλά νούμερα μπορεί όλα αυτά να τα ξεχάσει και να μην θέλει ούτε να φύγει ούτε να δείχνει πως δεν είναι ο βασικός παρουσιαστής της εκπομπής. Όλοι αυτοί στην τηλεόραση λένε πολλά είναι όμως τόσο εξαρτημένοι από τα νούμερα που αν κάνουν επιτυχία ξεχνούν υποσχέσεις και τα πάντα. Δεν θα είναι η πρώτη φορά που μπορεί να τσακωθεί με κάποιον από την εκπομπή του και αν γίνει αυτό το κανάλι θα πάρει την μεριά του όπως την πήρε και τις άλλες φορές για αυτό και κάποιοι τσακωμοί που είχε δεν πήραν μεγαλύτερες διαστάσεις π.χ ο τσακωμός με την Μπάγια.

      Διαγραφή
  2. Αυτό είναι το μόνο τρέιλερ που θα κυκλοφορήσουν; Γιατί δεν έβγαλαν κάτι καλύτερο κι όχι στο στούντιο της εκπομπής; Οπβσ Και στα γραφικά θα μπορούσε να έρθει μια ανανέωση. Πάντως ότι δεν λένε «μαζί του» αλλά τους βάζουν ίσα λέει πολλά για το μέλλον. Η Μαρία λίγο αμήχανη στο τρέιλερ νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν καταφέρει να σταυρωσει λέξη η Αναστασοπουλου σφύρα μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τουλάχιστον η Αναστασόπουλου έγινε πιο ξανθιά από ποτέ ......Επειδή δεν πρόκειται να σταυρώσει λέξη ας κοιτάει το μόνιτορ να δει πως γράφει το ξανθό του αντενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακόμη δεν τον είδαμε, Γιάννη τον εβγαλαμε... Το τρέιλερ μας προετοιμαζει για κάτι καλό με την Αναστασοπουλου συμπαρουσιαστρια. Τώρα το ότι ο Παπαδάκης δεν θα της δίνει λόγο όπως πολλοί προτρεχετε να πείτε, είναι μια υπόθεση και θα συμπλήρωνα επιτηδευμενη υπόθεση. Ας ξεκινήσει η σεζόν και μετά βλέπουμε, διάνοιές μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν δεν δώσει χώρο και να κάνει λίγο πίσω ο Αγαπητός Παπαδάκης πότε θα δώσει? Όταν θα πάει πίσω από τις κάμερες η όταν θα σταματήσει μια και καλή από τα τηλεοπτικά?
    Για μένα θα έπρεπε εδώ και καιρό να κάνει πίσω και να ήταν απλά σχολιαστής σε φλέγοντα θέματα και να έβγαινε στο πολιτικό πάνελ και να έκανε το παιχνίδι που μόνο αυτός ξέρει μήπως βγει καμιά αλήθεια και βγει είδηση που θα κάνει το μπαμ.
    Η Μαρία είναι TOP παρουσιάστρια ενημερωτικής εκπομπής η οποία και μόνη της στην εκπομπή τα κατάφερνε πολύ καλά όταν έφευγε διακοπές ο Οικονόμου και μακάρι να έχει τον ίδιο ισχυρό ρόλο και στο Καλημέρα Ελλάδα μαζί με τον Αγαπητό Παπαδάκη και να σαρώσουν!




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπραβο στον Παπαδακη, δεν το περίμενα. Πρώτη φορά τίθεται κάποιος ως ισοτιμος παρουσιαστής του Καλημέρα Ελλάδα. Η αληθεια ειναι περιμενα να ακούσω ''μαζί του η...''. Εξεπλάγην

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !