Αλλαγές ΑΝΤ1 επεισόδιο 3.000 - Έχασε την μπάλα ο υπεύθυνος προγράμματος

11

Έχουμε χάσει τόσο το μέτρημα όσο και  τα προγράμματα με τις συνεχόμενες αλλαγές του ΑΝΤ1 στον προγραμματισμό του.

Τι κι αν μιλάμε για επαναλήψεις , αυτό δείχνει την μεγάλη αδυναμία  για καλές επιλογές.  Ενα κανάλι όπως ο ΑΝΤ1 με παρα πολλές σειρές στην φαρέτρα του, είναι αδιανόητο να καταφεύγει σε τέτοιες επιλογές γιατί ήταν προγράμματα που επέλεξε ο ίδιος ο διευθυντής προγράμματος...

Έτσι στις 20:00 έρχεται το δίωρο ROUK ZOUK SPECIAL. Το είδατε την πρώτη φορά, το είδατε άλλες πέντε φορές σε επανάληψη , ορίστε , πάρτε άλλη μια έκτη.

Επίσης από σήμερα αλλάζει και το απογευματινό. Η ξένη σειρά «BROOKLYN NINE-NINE», καθώς και η σειρά «ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ» (Ε)δεν θα μεταδοθούν. Την θέση θα πάρει το ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ (Ε).

Δημοσίευση σχολίου

11Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Είναι αξιωσημείωτο πως ένα κανάλι 30+ ετών δεν έχει τι να προβάλει την καλοκαιρινή περίοδο, κάποια επανάληψη που να μπορεί να σταθεί σε διψήφια νούμερα, με αποτέλεσμα να γίνονται αλλαγές επί αλλαγών. Δεν είναι το πρώτο καλοκαίρι που συμβαίνει αυτό βέβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια από τα ίδια γιατί δεν βάζουν παλιές σειρές όπως σοφία ορθή και της Ελλάδος τα παιδιά σίγουρα καλύτερα θα πάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το έχουν χάσει τελείως...
    Το Ρουκ Ζουκ θα πάει καλύτερα βέβαια...
    Αλλά είναι απογοητευτικό όλο αυτό από το μεγαλύτερο ελληνικό κανάλι και από έναν τέτοιο μεγάλο όμιλο να βλέπεις τέτοια προχειρότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με αυτα που κανουν θα χάσουν παλί στην σεζον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι στεναχώρια είναι αυτή με τον αντ1! Ούτε τα στελέχη του και η ιδιοκτησία του δεν καίγονται τόσο πολύ όσο εσείς. Κάντε μια αίτηση πρόσληψης στο κανάλι, ίσως σας πάρουν και το σώσετε το κανάλι που πάει για φούντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την τηλεοραση σχολιαζουμε εδω μεσα, τι περιμενες να σου γραψουμε για τον κοβιντ;

      Διαγραφή
  6. Βλέπω μιά εμπάθεια τελευταία για τον Αντ1 και όχι μόνο από αναγνώστες. Εντάξει ηρεμήσετε λίγο καλοκαίρι είναι. Όλα είναι επαναλήψεις και μην ξεχνάμε ότι οι περισσότεροι είναι σε διακοπές κι αν δεν είναι σιγά μην κάτσουν να αποβλακοθούν στην τηλεόραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ Η ΦΡΙΤΕΖΑΡΑ ΠΕΤΑ ΤΗΝ ΦΡΙΤΕΖΑ Η ΕΡΓΑΡΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΎΡΙΑΚΟ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΑΝΤΑΠΌΚΡΙΣΗ ΝΟΥΜΕΑ ΤΗΛΕΘΈΑΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΠΡΑΞΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΧΛΟΚΑΝΑΛΟ Ο ΑΝΤ1 ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΨΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Που είδατε να κάνει σοβαρό κανάλι τόσες αλλαγές καλοκαιριάτικα? Ο Αντ1 δεν ξέρει τι του τι γίνεται φέτος. Ο Υπεύθυνος πρέπει να φύγει διότι και τον χειμώνα δεν του βγήκαν σχεδόν όλα τα προγράμματα (ένα δύο του βγήκαν) που έχει φέρει και πάτωνε.
    Η κάνεις νέο πρόγραμμα με παιχνίδια,σειρές,ταινίες και δεν αλλάζεις ώρες συνεχώς η το κλείνεις εντελώς το κανάλι και πας διακοπές.Αυτό είναι το σωστό και όχι να αλλάζεις κάθε λίγο και λιγάκι τις ώρες και να κόβεις και να βάζεις φουλ επαναλήψεις και άλλα προγράμματα να παίζουν.Και αν δεν φτιάξουν νέο πρόγραμμα ας παίζονται οι επαναλήψεις εναλάξ χωρίς αλλαγές.
    Υπάρχουν αρκετοί που δεν πήγαν διακοπές και δεν θα πάνε αλλά εδώ τα κανάλια είναι τσίρκο και δεν έχουν κανένα νέο πρόγραμμα για δούμε και στρεφόμαστε αλλού και για αυτό έχουν χαμηλές τηλεθεάσεις πλην μερικών κι εκείνα για λίγη ώρα τα πολύ πρωινά και σε μερικές σειρές το βράδυ.Αν θέλουμε επαναλήψεις μέσα από τις σελίδες τους βλέπουμε...
    Είμαστε στις τελευταίες θέσεις της Ευρώπης και σε αυτόν τον τομέα τι να κάνουμε.
    Σημ.Δεν στηρίζω και δεν κατηγορώ απλά γράφω αυτό που βλέπω και με στεναχωρεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εκτός από τις παραπάνω αλλαγές στο πρόγραμμα, πλέον στις 22:00 παίζουν ελληνικές ταινίες αντί για ξένες ενώ από τη Δευτέρα στη θέση του The 2night show θα παίζουν οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη με διπλό επεισόδιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !