Γη και ύδωρ για την Σκορδά... Που θα πάει τελικά; Όλο το ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ρεπορτάζ του TVNEA.COM!

14
 

Γη και ύδωρ δίνουν στην Σκορδά μόλις μαθεύτηκε οτι η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 είναι δυσαρεστημένη με αυτά που θέλει το κανάλι για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά. Βλέπετε η Σκορδά είναι ένα από τα μεγαλύτερα BRAND στην ελληνική showbiz , που όταν διαφημίζει κάτι , την επόμενη μέρα ξεπουλάει...

Ξέρω, το θέμα αυτό έχει γίνει σήριαλ και τα site αλλά και αντίπαλες εκπομπές απο Το Πρωινό, έπαιξαν τον πρωταγωνιστικό ρόλο...

Ωστόσο το ρεπορτάζ του TVNEA.COM θέλει την παρουσιάστρια να βολιδοσκοπεί για αρχή όλες τις προτάσεις . Σε μερικές μάλιστα απο αυτές δεν έχει συζητήσει καν επίσημα...

Έτσι, σε συζητήσεις με συγκεκριμένες προτάσεις θα μπει στο STAR, τον ΣΚΑΙ, το MEGA, αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας και στην ΕΡΤ.

Κι αν περιμένετε να σκάσει δελτίο τύπου στις 8 Ιουλίου, θα περιμένετε πραγματικά πολύ... Σίγουρα όμως το στίγμα θα το δώσει στην τελευταία εκπομπή που όπως είναι λογικό θα υπάρχει συγκίνηση,  καθώς θα αποχαιρετήσει την συχνότητα του ΑΝΤ1 μετά απο 9 πετυχημένα χρόνια.

Δημοσίευση σχολίου

14Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τελικά η Σκορδά μπορεί και μόνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να δω την Σκορδά στην ΕΡΤ και τίποτα άλλο αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαφημίζει κάτι η Σκορδά και την επόμενη μέρα ξεπουλά. Η κατάντια της χώρας αυτής. Για αυτό πάμε όπως πάμε. Και δεν πάει αυτό μόνο για την Σκορδά πάει και για την Μενεγάκη και όλες/όλους που διαφημίζουν προϊόντα και την επομένη ξεπουλούν.
    Σοβαρά τώρα υπάρχει περίπτωση να την δούμε και στην ΕΡΤ;; Μία ακόμα να πληρώνουμε. Αυτή βέβαια ίσως και να την βλέπουν κάποιοι από όσους θα την πληρώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διάβασα το πρωί ότι η Σκορδά έκλεισε στο SKAI στο 9:00-12:00 με πανελίστες τον Γκουντάρα και Γραμμέλη. Το είδα σε ιστοσελίδα που αρκετές φορές έχει πέσει έξω. (Του Γουμενίδη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άρα δεν ισχύει. Ο Γουμενίδης όλο ανακρίβειες γράφει

      Διαγραφή
    2. Ο κορυφαίος δημοσιογράφος από χθές το βράδυ έγραψε για τη συμφωνία της μέγιστης με το ΣΚΆΙ

      Διαγραφή
    3. Δεν υπάρχει καμία συμφωνία πουθενά αυτή την στιγμή.

      Διαγραφή
  5. Έλα μωρέ με την ατάλαντη την κάναμε και περιζήτητη. Ας πάει όπου είναι καλύτερα και τέλος. Σήριαλ ολόκληρο που θα κάνει την κουτσομπολίστικη εκπομπή η Φαίη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδιά δεν το λέει μόνο ο Γουμενιδης ότι έχει υπογράψει. Το είπε χθες και η Πολυκαρπου, σήμερα ο Λεμπιδακης, το έχει γράψει το youfly.com και η Γραμμελη είχε κάνει ένα tweet για μεγάλη τρικυμία πριν κάποιες μέρες που προϊδεαζε για αυτό... Εγώ θεωρώ ότι ισχυει... Δεν νομίζω να κάνουν όλοι λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κτήμα που είπε ότι υποτίθεται υπέγραψε είναι κλειστό, όποτε δεν νομίζω ότι ισχύει

      Διαγραφή
  7. Εγώ ξέρω ότι είναι ανοικτό παντως. Επίσης, αν δεν είχε συμβεί όντως εκεί γιατί να αναφέρει συγκεκριμένο μέρος κάτι που ευκολα μπορεί να καταρριφθεί, εάν για παραδειγμα ήταν κλειστό και να μην μετέφερε απλά την είδηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Γουμενίδης δεν φημίζεται για την αξιοπιστία του. Επίσης το κείμενο του youfly είναι σχεδόν ίδιο με το δικό του

      Διαγραφή
  8. Ο Γουμενίδης όλο μέσα πέφτει κι όλο δεν πέφτει....
    Η πλάκα είναι ότι αυτός για να μας πείσει ότι αληθεύει στο τέλος από κάθε άρθρο πετάει και ένα θυμάστε τι σας έγραψα πριν κάποιες ώρες και τα άλλα τα γνωστά και την επομένη ημέρα γκρεμίζονται όλα ότι έγραψε...(έχω σκάσει στα γέλια)
    Πέρα από την πλάκα ο Γιάννης Λάτσιος της καρδιάς της(όπως τον έλεγε η Φαίη) δεν την έκανε πρόταση να πάει η την έκανε και δεν γούσταρε? Για τα εμπορικά το OPEN είναι μανούλα πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αφου ανανεωσαν με τη Μαγγιρα στο οπεν για το πρωινο. Και να θελει ο Λατσιος τη Σκορδα δε μπορει να κανει κατι απο τη στιγμη που υπαρχει συμβολαιο με αλλη παρουσιαστρια.

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !