Ο πρώτος παίκτης που ανακοίνωσε ότι θα πάει στο «Survivor All Star»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2

 


Ο Κώστας Παπαδόπουλος μαζί με τη σύζυγό του πήγαν να αγοράσουν δώρα στα παιδιά τους καθώς σύντομα ο μπαμπάς τους θα φύγει για το Survivor All Star. Ο Κώστας Παπαδόπουλος ανακοίνωσε μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» πως έχει «κλειδώσει» η συμμετοχή του στο Survivor All Star. Επιπλέον έκανε λόγο και για την αμοιβή του αποκαλύπτοντας ότι τα χρήματα θα είναι περισσότερα από την πρώτη φορά.

«Ήρθα να τους πάρω δώρα, να τους καλοπιάσω, γιατί έρχονται δύσκολες εποχές τώρα για αυτούς χωρίς τον μπαμπά. Αυτό που όλοι έλεγαν ότι είναι μύθος, τελικά είναι αλήθεια, θα γίνει. Είμαστε έτοιμοι. «Έχω κλειδώσει». Όλα θετικά πάμε με το καλό. Αυτή τη φορά είμαι πάρα πολύ δυνατός και αγωνιστικά και στο reality που δεν το ήξερα. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και θα πάμε και καλύτερα. Φυσικά τα χρήματα είναι περισσότερα από ότι την πρώτη φορά», ανέφερε αρχικά ο Κώστας Παπαδόπουλος αποκαλύπτοντας ότι έχει κλειδώσει η συμμετοχή του στο Survivor All Star.

Με τη Σοφία δεν έχουμε μιλήσει μετά τις δηλώσεις της. Δεν ξέρω αν τη βοήθησε όλο αυτό. Αν ήταν πιο χαμηλών τόνων θα μπορούσε να μπει και στο Survivor All Star και να αποζημιωθεί από εκεί πέρα. Αυτή η κόντρα δεν οδήγησε σε τίποτα καλό και θεωρώ ότι δεν θα μπει.

Πηγαίνω και μπορεί να έχω τον Ντάφυ, τον Αλέξη απέναντί μου. Ίσως και μετά να ενωθούμε. Θα είναι από το Survivor 1,2,3,4 μήπως έτσι και οι κλίκες», ανέφερε ο πρώην παίκτης του Survivor.

Όσο για τη σύζυγό του, εκείνη δεν έκρυψε ότι ξαφνιάστηκε από την πρόταση που δέχτηκε ο σύζυγός της και αν και θα είναι δύσκολα να μείνει πίσω με τέσσερα παιδιά και ένα μαγαζί, σχολίασε ότι τις ευκαιρίες πρέπει να τις αρπάζουμε όταν έρχονται.




Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ότι τώρα το All star θα κάνει τρελά νούμερα πιστεύουν στον Σκάι που φέτος μετά βίας περιοριστικε στο 20% το πρότζεκτ αυτό Σκάι μου μας έχει αφήσει χρόνους απλά εσύ αρνησε να του βάλεις ταφόπλακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χωρίς Ντανο , Παπαδοπουλου , Χανταμπακη , Καφετζη , Παππα και Ταραμπανκο με ενα 20% θα είναι. Δεδομένου των ποσών που ζητανε οι β διαλογής που δηλωνουν οτι θα πανε δύσκολα να τα φέρει το προγραμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !