Αλλάζει κι εκεί η Super Κατερίνα...

12


Το Super Κατερίνα επιστέφει ανανεωμένο από τον Σεπτέμβριο και παρόλο που προς το παρόν δεν έχει κυκλοφορήσει κάποια επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι, οι φήμες  δίνουν και παίρνουν.

Η σεζόν που έρχεται θα φέρει σημαντικές αλλαγές και πίσω απο τις κάμερες.  

Έτσι η Super Κατερίνα αλλάζει επικεφαλής της συντακτικής ομάδας, μιας και πλέον την αρχισυνταξία αναλαμβάνει η Κατερίνα Πόθα, δεξί χέρι της Αγγελικής Γιαννακοπούλου στο «Καλό Μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά.

Δημοσίευση σχολίου

12Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αν η Καινουργιου δεν αλλαξει συμπεριφορα προς τους συνεργατες της , παψει να ειναι αποτομη ,να προσβαλλει κοσμο , να συμπεριφερεται ασχημα και να ξεκαβαλησει και παλι δεν θα παει καλα στα νουμερα. Ειναι τοσο τρας η εκπομπη και αυτο ειναι δικο της χαρακτηριστικο , επομενως παιρνει στο λαιμο της και ολη την εκπομπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα.. Δεν σώζεται η εκπομπή αν δεν αλλάξει η ίδια.Εγω πιστεύω βέβαια ότι δεν πρόκειται να αλλάξει, οπότε μια από τα ίδια θα βγει και του χρόνου.

      Διαγραφή
  2. Ενδιαφερον θα εχει αν την τζασουν, τι θα κανει. Γιατι αλλο καναλι για πρωιναδικο δεν προβλέπεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πανελ της Καινουργιου πρεπει κατ αυτην, να συμφωνει με οσα λεει η ιδια. Δεν υπαρχει ελευθερια λογου , βαζει χερι στους παντες αν εκεινοι εχουν διαφορετικη αποψη, που σημαινει πρεπει να γλειφουν αυτους που εκεινη γλειφει και να κατακεραυνωνουν εκεινους που η ιδια αντιπαθει.Κατι δεν παει καλα με την Καινουργιου εχει ξεφυγει εντελως , εχει εντελως ψωνιστικη συμπεριφορα , αρεσκεται στην κολακεια και την επιδιωκει , εχει μια μονιμη αυλη που την γλειφει και αν δεν το κανει δεν περναει καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε για αυτό πήρε τον Γκουντάρα, τη Χρύσλα, τον Πουλόπουλο και την Πολυκάρπου. Μεγαλύτεροι αυλοκόλακες από αυτούς δεν υπάρχουν. Τσιράκια. Μόνο ο Αντρέας αξίζει από αυτήν την εκπομπή όταν δεν του σπάνε τα νεύρα.

      Διαγραφή
    2. Και πρέπει οι πανελίστες, από Φτιάξε Καφέ εποχή ακόμα, να υπογράφουν στο συμβόλαιο τους πως πρέπει να της λένε πόσο κούκλα και καλλονή είναι και τι ωραία ρούχα φοράει. Δεν εξηγείται αλλιώς πως όλοι της οι συνεργάτες την εξυμνούν ON AIR για την "ομορφιά" της ανά μισάωρο εκπομπής. Όλοι εκτός του Μικρούτσικου, που τα ακούει συνεχώς γι' αυτό το λόγο....

      Διαγραφή
    3. Ότι κάνει κάθε πάνελ σε κάθε ξανθιά παρουσιάστρια..βλέπε Μαλεσκου,Σκορδά,Μενεγάκη..Με το που μπαίνουν οι ξανθιές στην εκαστοτε εκπομπή,πρέπει να τις διαβάσει η καμερα,και οι πανελιστες ,επαγγελματίες χειροκροτητες να λένε πόσο όμορφες είναι ,και πόσο ωραία ντυμένες..κιτσαριες

      Διαγραφή
  4. Άρα η Κατερίνα Ποθα δεν θα είναι στο καλό μεσημεράκι????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νομιζω οτι στη Μενεγακη και την Μαλεσκου δεν αρεσουν οι κολακειες, σε αντιθεση με Καινουργιου και Σκορδα. Αρχιγλειφτης και πρωτοπορος στο ειδος σαφως ο Γκουνταρας, που εκανε καριερα σε αυτον τον τομεα. Η Καινουργιου παντως ειναι και παρα πολυ προσβλητικη με τους πανελιστες, με την Χρυσλα ιδιαιτερα και την Τζωρτζελα παλαιοτερα και απορω πραγματικα πως το ανεχονταν. Η Κατερινα Λενη παλι που πανω απο ολα ειναι αξιοπρεπης , πηρε το βαλιτσακι της και την εκανε και απορω πως δεν της εκανε προταση καμια εκπομπη να ειναι στην ομαδα της, αλλα μαλλον θελουν γλειφτες και κολακες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποια ειναι η Ποθα ρε παιδια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και μόνο τη φωτο με το λογότυπο σουπερ κατερίνα να δεις...καταλαβαίνεις ότι αυτή η εκπομπή θα είχε θέσει μόνο σε περιφερειακό σταθμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν δεν ήταν ο κολλητός της ο Κοκλωνης δε θα υπήρχε η Καινούργιου στην τηλεόραση. Είναι ο παραγωγός της εκπομπής της. Τον έχει από κοντά. Μαζί διακοπές , μαζί παντού. Νομίζει ότι είναι η ωραιότερη και η εξυπνότερη παρουσιάστρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !