Super Κατερίνα: Με την φράση ότι άλλη εκπομπή πήγαν να κάνουν, κι άλλη έκαναν δικαιολογήθηκε η δεύτερη θέση;

9


Η Super Κατερίνα έριξε σήμερα αυλαία και η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να ευχαριστήσει έναν έναν τους συνεργάτες της. 

«Χρύσλα σε ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί τα τελευταία χρόνια με έχεις βοηθήσει να γίνω καλύτερη παρουσιάστρια… Και όσες φορές κι αν έχουμε διαπληκτιστεί, είναι τόσο επαγγελματίας η Χρύσλα που μετά από ένα λεπτό τα έχουμε ξεχάσει όλα.

Γιάννη σε ευχαριστώ για όλα. Η επιτυχία είναι και συνολική αλλά και εσάς των τριών.

Δημήτρη μου, ήταν όνειρό μου να δουλέψω κάποια στιγμή μαζί σου, γιατί ήμασταν φίλοι και λέγαμε τι ωραία θα ήταν η χημεία μας στον αέρα. Είσαι ένα ξεχωριστό πλάσμα, με έσωσες από τις πιο δύσκολες καταστάσεις.

Αντρέα μου το πιο μεγάλο ευχαριστώ εννοείται σε σένα. Χωρίς εσένα δεν θα έβγαινε αυτή η εκπομπή.


Και, Θέμη μου, νομίζω δεν φαντάζομαι τον εαυτό μου να πορεύομαι και να εργάζομαι χωρίς εσένα. Πολλοί λένε ότι η Καινούργιου είναι ό,τι της πει ο Μάλλης στο ακουστικό. Το δέχομαι κι αυτό και τιμή μου που τον έχω τόσα χρόνια γιατί έφτασα εδώ που είμαι. Αλλά σε αγαπάω ακόμα για κάτι πιο σημαντικό, νιώθω τέτοια ασφάλεια και εμπιστοσύνη που μακάρι να είχα κι έναν άντρα στη ζωή μου που να ένιωθα τόσο ασφαλής όπως είμαι με εσένα επαγγελματικά.

Να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Alpha. Πραγματικά, άλλη εκπομπή ήρθαμε να κάνουμε και τελικά κάναμε μια διαφορετική εκπομπή. Σας ευχαριστώ που μας δώσατε την ευκαιρία να δείξουμε τον πραγματικό μας εαυτό κι εμένα να με κάνετε καλύτερη».


Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το σχόλιο σου στον τίτλο, θέλω να σου πω ότι πόνεσε στην εταιρία και το link πάει από υπολογιστή σε υπολογιστή αχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεσα στα νευρα ήσουν καλη μου, τι καλυτερο ευατο μας λές; Συνελθε καλη μου γιατι η επομενη χρονια θα σε βρει πολύ διαφορετική και πιθανον σε άλλη θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πίστευε οτι ο Alpha θα την άφηνε να κάνει πρωιναδικο με γραμμές και Διλήμματα; Καταρχάς έχει τις Οικογενειακές που σκιζουν. Γιατι να τις κάψει; Και δευτερον οταν εβγαινε πρώτη εβγαινε με τρας πρωιναδικο . Αυτα ειναι τα ονειρα της Καινούργιου; Να κανει στημένες γραμμες ; Ας παει στο Telecity που της αρμόζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το πιο τραγικό της σχόλιο ήταν στην έναρξη που έριχνε μπηχές που άργησε δέκα λεπτά αργότερα από της δέκα επειδή η Σταματατίνα μια φορά όλη τη σεζόν άργησε πέντε λεπτά να κλείσει για την τελευταία εκπομπή. Και μάλιστα ανέφερε ότι του χρόνου θα ξεκινάει δέκα νταν. Η κοπέλα δεν πάει καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η με το ζόρι κεντρικιά το υπερεκτιμημένο τίποτα που το έκαναν κάτι για να έχει άποψη και να τα βάζει με όλους και με όλα. Είναι τυχερή που έχει ακόμα συμβόλαιο για άλλη μία χρονιά; όταν λήξει να δούμε που θα βρεθεί. Ίσως στο Τηλεάστυ που της ταιριάζει κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτος ο Αλφα , ουτε μια καφεμαντεια , ουτε ποδομαντεια , ουτε στημενες τηλεφωνικες , δεν την αφησε πια να κανει; Την αποπροσανατολισε εντελως , ασφαλως και αλλη εκπομπη πηγε να κανει και αλλη εκανε και ετσι επεσαν τα νουμερα. Θελουμε πισω την Μειμαριδη με τα ξορκια , την αριθμολογο , τις τηλεφωνικες , το ξεκατινιασμα του Γκουνταρα, μονο για μεγεθη θα μιλαει , δεν βγαινει ετσι η εκπομπη. Θελουμε περισσοτερο τρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό που πρέπει να κάνει η Καινούριου είναι να κατέβει από το καλάμι της. Αν στην πρωινή ζώνη η Ελληνική τηλεόραση είχε μία βασίλισσα αυτή ήταν η Μενεγάκη. Μετά την φυγή της από την πρωινή ζώνη δεν υπήρξε αντικατάσταση της και δεν νομίζω να υπάρξει κιόλας. Μην μου πείτε για την Κορομηλά που ήταν πριν την Μενεγάκη. Η Κορομήλα μπορούμε να πούμε πως έκανε την αρχή με τα πρωινάδικα αλλά ο τηλεθεατής άρχισε να ασχολείται με αυτά όταν ανέλαβε η Μενεγάκη. Δεν θα βγει άλλη Μενεγάκη. Θα βγουν παρουσιάστριες που θα χτυπούν πρωτιές καμία όμως δεν θα καταφέρει ότι εκείνη. Καλά θα κάνει η Καινούριου και η κάθε Καινούριου να το καταλάβουν αυτό και να μην προσπαθούν άδικα. Κάνουν κακό στην εικόνα τους και καταστρέφουν ότι έχτισαν. Για την δεύτερη θέση ευθύνεται αυτή και ο εγωισμός της κι αν συνεχίσει έτσι του χρόνου η Δανάη μπορεί να την περάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευχαριστεί έναν έναν που την έκαναν καλύτερη τηλεπαρουσιάστρια. Νομίζει ότι είναι χαχαχα και το λέει συνέχεια σε κάθε ευκαιρία. Το ότι συγκυριακά μια χρονιά όλες οι υπόλοιπες πρωινές εκπομπές είχαν θέματα, από Καραβάτου μέχρι Σκορδά και Μπάρκα και κέρδισε τη ζώνη νομίζει ότι θα ξαναγίνει; Και ότι έγινε γιατί έγινε καλή παρουσιάστρια; Του χρόνου πυ θα παλεύει για τη τρίτη και τη τέταρτη θέση λογικά θα προσγειωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !