Ξεκινούν τα δοκιμαστικά για το νέο πρωινό του Star

Κωνσταντίνος Κότσαρης
7


 Οι τηλεοπτικές καραμπόλες μας αιφνιδιάζουν στο φινάλε της σεζόν, που κλείνει με πολλές εκπλήξεις αφού κάποιοι τηλεαστέρες φαίνεται πως θέλουν να «πετάξουν» σε άλλες τηλεοπτικές στέγες.

Ωστόσο οι υπεύθυνοι των καναλιών δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια.

Το ενδιαφέρον σίγουρα στρέφεται στο τι μέλλει γενέσθαι με τη Φαίη Σκορδά και τις τελικές αποφάσεις που θα πάρει η παρουσιάστρια αφού όπως όλα δείχνουν εντός των ημερών θα πέσουν οι τελικές υπογραφές για να κλείσει στον ΣΚΑΪ. Στο Star φαίνεται πως ο χρόνος μετρά αντίστροφα. Έτσι από αύριο Τετάρτη και δύο μέρες πριν το Breakfast@Star ρίξει αυλαία ξεκινούν δοκιμαστικά για το νέο πρωινό.

Και όλα αυτά εν αναμονή της τελικής απάντησης της Φαίης Σκορδά.

Δημοσιογράφοι, ηθοποιοί και πρόσωπα που γνωρίσαμε μέσα από ριάλιτι και που μπορούν να στελεχώσουν το νέο πρωινό του σταθμού θα βρεθούν στο τηλεοπτικό πλατό και θα περάσουν από δοκιμαστικό. Όπως όλα δείχνουν, το πλατό θα φιλοξενεί τη νέα σεζόν κατά πάσα πιθανότητα την Ιωάννα Μαλέσκου με την παρέα της. Η παρουσιάστρια όλο αυτό τον καιρό προσπαθεί να φανεί ψύχραιμη αφού η θέση της στο πρωινό του Star έμοιαζε να στέκεται σε κινουμένη άμμο.

Όσο για την Ελίνα Παπίλα -που ο σταθμός πιστεύει ότι μπορεί να αξιοποιηθεί στο νέο πρωινό- φαίνεται πως ακόμη δεν έχει δώσει οριστικές απαντήσεις για το τι θέλει να κάνει, αν δηλαδή θα παραμείνει στο κανάλι ή θα αποχωρήσει.

Ο Γιώργος Καρτελιάς από την -που όλο αυτόν τον καιρό έδειξε επαγγελματισμό και σεβασμό στους τηλεθεατές παρά το παρασκήνιο που υπήρχε στην εκπομπή και που αφορούσε το τηλεοπτικό του μέλλον- αποχωρεί από το κανάλι και συνεχίζει στα ερτζιανά, παραδίνοντας μαθήματα τηλεοπτικής παιδείας χωρίς να πέσει σε τηλεοπτικά ατοπήματα.

znews.gr-Γιώργος Μπέζας

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Σήμερα δεν έχει ραντεβού με το σταρ η Φαίη ; Νομίζω ότι εκεί τελικά θα πήγαινε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχω ιδέα αν έχει σήμερα ραντεβού η Σκορδά με το Star. Μέχρι και λίγες μέρες πριν οι πάντες πίστευαν πως θα καταλήξει στο Star. Αλλά τώρα αρκετοί από αυτούς που ασχολούνται με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ λένε πως πλέον προηγείται ο ΣΚΑΙ και το Star ψάχνει εναλλακτικές με πιο πιθανή λύση την Μαλέσκου. Προηγείται ο ΣΚΑΙ λένε και για τα λεφτά αλλά και γιατί τις έχουν δώσει το ελεύθερο να σχεδιάσει την εκπομπή όπως θέλει. Τώρα τί ισχύει και τί όχι από τα όσα λένε κανείς δεν ξέρει. Πάντως για τους περισσότερους από αυτούς η Σκορδά πάει ΣΚΑΙ.

      Διαγραφή
    2. Μάλιστα. Δεν ξέρω εγώ κρατάω μια επιφύλαξη για τον αν θα πάει σκαι.

      Διαγραφή
  2. Ο σκρομπολας πριν λίγες μέρες ελεγε ότι και το σταρ της έχει δώσει το ελεύθερο να σχεδιάσει την εκπομπη όπως θέλει. Γενικά το έχουν κάνει σήριαλ και τα σάιτ και οι εκπομπές. Λες και είναι μες το μυαλό της και ξέρουν τι θα αποφασίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ίδιος σήμερα στη Μελέτη είπε ότι μάλλον πάει ΣΚΑΪ. Πραγματικά σήριαλ...

      Διαγραφή
    2. Όλοι τα ίδια λένε. Ότι λέει ο ένας λέει και ο άλλος. Σιγά μην ξέρουν τος ακριβώς συζητείτε στα ραντεβού

      Διαγραφή
  3. Pisteuo i Fay tha klisei sto skai i kapou alou gia na mi vali toso antagonismo apenanti sti kat ken t idiou omilou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !