STAR: Αυτά είναι τα πρόσωπα που έχουν κλείσει μέχρι στιγμής στο ανανεωμένο Πρωινό...

7




Ακόμα δεν έχουν «κλειδώσει» όλα τα πρόσωπα που θα δούμε την επόμενη σεζόν στις ψυχαγωγικές εκπομπές και έτσι η αναζήτηση συνεχίζεται.

Στο Πρωινό του STAR, όπου αν και έχει κλείσει οριστικά το ζευγάρι των παρουσιαστών Ελένη Χατζίδου & Ετεοκλής Παύλου αλλά και τα δυο γυναικεία ονόματα που θα κάτσουν στο πλευρό τους, υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες.

Η κυρία που έχουν κλειδώσει για το πάνελ είναι η δημοσιογράφος Μαίρη Αργυριάδου, ενώ η δεύτερη – έκλεισε αυτή την εβδομάδα και είναι – η  Λιλή Πυράκη.


Ο «πονοκέφαλος» των υπευθύνων τώρα αφορά στον άντρα που θα κάτσει δίπλα τους. Μετά το «όχι» του Κωνσταντίνου Βασάλου, έγιναν πολλά δοκιμαστικά μαπό τα οποία επικρατέστερος φαίνεται πως είναι ο Ηλίας Γκότσης. 

Ωστόσο ο personal trainer δεν έχει πείσει ακόμα 100% τους ανθρώπους της εκπομπής και έτσι είναι πολύ πιθανό τις επόμενες μέρες να γίνουν και νέα δοκιμαστικά που θα αφορούν μόνο σε άντρες υποψήφιους.


Γράφει ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης youfly

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Να ξέρετε αυτό θα πιάσει πάτο. Έπρεπε να δώσουν δεύτερη ευκαιρία στους προηγούμενους. Είναι πολλά λεβελ παραπάνω από αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά συμβαίνουν όταν σε ένα κανάλι κρατάνε για χρόνια αμέτρητα τα ίδια στελέχη, τα οποία δεν χρεώνονται καμία αποτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παντως αυτο που ειχε γραφτει ειναι οτι το σταρ δεν ειχε θεμα με τα νουμερα των προηγουμενων, αλλα με το οτι δεν ηταν ελκυστικοι για τους διαφημιστες. Η αληθεια ειναι οτι αυτο το ζευγαρι ειναι πιο ''εμπορικο''. Αν και συμφωνω επρεπε να δωσουν ευκαρια στους προηγουμενους, και κυριως στην Παπιλα, που νομιζω οτι ηταν εξαιρετικη, ο Καρτελιας ισως οχι και τοσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν δεν προσεξουν την δομη , το πανελ , την γρηγορη ροη και την θεματολογια , δεν θα εχει τυχη το πρωινο. Ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος και επομενως πρεπει να ειναι προσεκτικοι στο πως θα στησουν το πρωινο. Κατα τα αλλα ειναι συμπαθεστατοι, ευχαριστοι και ευχομαι να πανε καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την προηγουμενη εκπομπη την βρηκα προχειροστημενη , προσωπικα δεν μου αρεσε το διδυμο οπως και η δομη της εκπομπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάει, το χάσανε αυτοί. Αν φέτος έκαναν 8-9, του χρόνου με αυτούς δεν θα κάνουν ούτε 6.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είπε όχι ο βασαλος και θέλουν τον Ηλία Γκότση. Οκ. Ντε και καλά έναν μουγγο δηλαδή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !