Λίγο πριν την υπογραφή η Σκορδά στο STAR; Έχουν την Μαλέσκου στο περίμενε;

9



Το χαλί έχει στρωθεί και οι πόρτες είναι διάπλατες από ένα κανάλι για την παρουσιάστρια και αυτό είναι το Star. Η παρουσιάστρια έχει δεχτεί μια άκρως δελεαστική πρόταση από τον σταθμό της Κηφισιάς, η οποία έχει γίνει ακόμα πιο δελεαστική από την παρουσία δύο συγκεκριμένων ανθρώπων: της Ζήνας Κουτσελίνη και του Σάββα Βέλα από την εταιρεία παραγωγής Green Pixel -ήταν ο παραγωγός της Φαίης στα πρώτα της τηλεοπτικά χρόνια.

Όπως μαθαίνουμε, το Star δίνει τη δυνατότητα στην Φαίη Σκορδά να χτίσει η ίδια την ομάδα της από την αρχή. Αυτό, λοιπόν, βάζει ξανά στο παιχνίδι πρόσωπα που διεκδίκησε η Φαίη το προηγούμενο διάστημα, όπως η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Γνωρίζουμε επίσης πως η εκπομπή θα έχει και info κομμάτι, λόγω και των πολιτικών εξελίξεων. Γι’ αυτό θα αναζητηθεί και ανάλογος συνεργάτης.

Όσον αφορά στην ώρα μετάδοσης, η εκπομπή θα μεταδίδεται κατά πάσα πιθανότητα 09:00 – 12:00. Το 9 είναι μια ώρα που επιθυμεί και η ίδια η Φαίη, καθώς πιστεύει ότι λόγω έντονου ανταγωνισμού το 10 είναι πια αργά.

Όλα αυτά αν και εφόσον η Φαίη Σκορδά πει το μεγάλο ναι στο Star μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα.

Όμως, υπάρχει άλλη μια σοβαρή πρόταση για την παρουσιάστρια του ΑΝΤ1. Η πρόταση αυτή έρχεται από τον ΣΚΑΪ.

Ενώ, λοιπόν, μέχρι πριν από μερικές μέρες οι ιθύνοντες διέψευδαν κατηγορηματικά οποιαδήποτε επικοινωνία του σταθμού με την παρουσιάστρια, φαίνεται πως αυτό άλλαξε στην πορεία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που φτάνουν στο zappIT, αυτή την εβδομάδα «πάγωσαν» οι προετοιμασίες για τις ψυχαγωγικές εκπομπές στον σταθμό, καθώς ο ΣΚΑΪ έχει κάνει τη δική του πρόταση στην Φαίη Σκορδά.

Επισήμως, γίνεται προσπάθεια διάψευσης. Όμως, οι κινήσεις και οι συζητήσεις που γίνονται εντός καναλιού δείχνουν άλλα…

Ποια είναι η αλήθεια για την Ιωάννα Μαλέσκου και το Star;

Φωτιά παίρνουν πάλι οι φήμες πως η Ιωάννα Μαλέσκου βρίσκεται ένα βήμα πριν περάσει την πόρτα του Star για την παρουσίαση της ψυχαγωγικής εκπομπής του χρόνου. Αυτό, όμως, είναι κάτι που διαψεύδεται κατηγορηματικά από τους ανθρώπους του καναλιού που γνωρίζουν τα πράγματα από πρώτο χέρι.

Βέβαια, εμείς αντιλαμβανόμαστε ότι σε περίπτωση που τα πράγματα δεν εξελιχθούν ομαλά με την Φαίη Σκορδά, τότε σίγουρα τα δεδομένα αλλάζουν και η Ιωάννα Μαλέσκου θα είναι η επόμενη επιλογή.

Γιώργος Σκρομπόλας- zappit

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η Μαλεσκου έβαλε τον φίλο τς να γράψει ότι έκλεισε με σταρ αχαχχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορεί να έκλεισε αλλα όχι γαι τη ζώνη 9 - 12 αλλά για την 7 - 9, εικάζω εγώ τώρα. Που είναι και κενή και βάζουν συνέχεια επαναλήψεις.

      Διαγραφή
  2. Στην εκπομπή της Καινούργιου είπανε ότι η Φαίη υπογράφει ίσως και σήμερα στο ΣΚΑΙ για 9-12. Οι αταίριαστοι πάνε 12-2 και η Μπακοδήμου ΣΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν το πιστεύω. Πρώτον όλο αυτό που κάνει καινουργιου το τελευταίο διάστημα δεν είναι ωραίο ενώ είναι απέναντι η Φαίη. Μούφα μου φαίνεται. Είμαι σίγουρη δεν θέλει να πάει στο σταρ που συστεγάζονται κιόλας. Επίσης είπε λίγο ειρωνικά ο Γιώργος δεν την απέτρεψε να πάει στο σκαι λόγω της κακής εμπειρίας του.

      Διαγραφή
    2. Πάντως το Star είναι κανάλι που και δεν δίνει μεγάλες αμοιβές και δουλεύει με σφιχτά μπάτζετ και θέλει καθολικό έλεγχο στο περιεχόμενο και στα πρόσωπα. Ο ΣΚΑΙ σίγουρα της δίνει περισσότερα χρήματα και λογικά θα την αφήσει να στελεχωσει την εκπομπή όπως θέλει εκείνη (εξάλλου οι ίδιοι δεν έχουν και καλή προϊστορία)

      Διαγραφή
    3. το σαιτ του ομιλου κοκλωνη δεν έλεγε οτι μενει αντ1 αχαχαχαχαχα ρεπορταζ του ...

      Διαγραφή
    4. Ο σκρομπολας είπε ότι της έχουν δώσει λευκό χαρτί να στήσει την εκπομπη όπως θέλει και με τα πρόσωπα που θέλει

      Διαγραφή
    5. Δεν ξέρω αν η Φαίη θα πήγαινε εύκολα σκάι. Γενικά είναι ένα δύσκολο κανάλι που έχει αποδείξει ότι δεν στηρίζει τους παρουσιαστές του της ψυχαγωγίας, και επίσης, οι μισοί έχουν φύγει με προβλήματα και εξώδικα (λιάγκας, μελέτη, περρής, κα)

      Διαγραφή
  3. Η Φαιη Σκορδα δεν ταιριάζει καθόλου στον ΣΚΑΙ. Να πάει εκεί για να σχολιάζει στην εκπομπή τι; Το Love Island και το Survivor; Στο Σταρ έχει έτοιμη εσωτερική θεματολογία. Ταιριάζει περισσότερο στο προφίλ της. Εγώ πιστεύω πως και οι 2 εν τέλει θα καταλήξουν στο Σταρ. Η Φαιη Σκόρδα θα πάρει τη ζώνη 9-12 και θα ακολουθεί η Ζηνα, ενώ η Ιωαννα θα πάει την πολύ πρωινή ζώνη για να δίνει πάσα στη Φαιη. Για μια 2ωρη εκπομπή στο 7 με 9 τη βλέπω, με περισσότερη δόση ενημέρωσης. Δεδομένου ότι η Μπακοδημου έχει υπογράψει με ΣΚΑΙ, δεν βρίσκω το λόγο να κάνουν τέτοιες ριζικές αλλαγές στο πρόγραμμά τους. Ποιες τείνω στο Σταρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !