ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ετοιμάζει show ο ΑΝΤ1;

6


Ένα ένα κλείνουν σιγά σιγά τα προγράμματα για τη νέα τηλεοπτική χρονιά που θα ξεκινήσει σε δυο μήνες.

Ο ΑΝΤ1 είναι απ' τα κανάλια που αγωνιούν,  καθώς η φετινή χρονιά που μας πέρασε , ήταν άκρως αποτυχημένη..

Αν και υπήρξαν σκέψεις για νέο Talent show ή γενικά για κάποιο show μιας και στον ΑΝΤ1 θεωρούν ότι το κανάλι έχει παράδοση σε αυτά , τελικά σύμφωνα με πληροφορίες του TVNEA.COM αποφασίστηκε να μην προχωρήσει σε μια τέτοια επένδυση. 

Μάλιστα ακούγεται έντονα ότι τα ΣΚ στο prime time θα υπάρχει κάποιο νέο πρόγραμμα , πιθανόν σειρά.

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το show θέλει υψηλό budget και ο ΑΝΤ1 μόνο φτηνά προγράμματα βγάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι όμως, αυτό που κανείς δεν γράφει, είναι πως το κλασικότατο ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ που έβγαλε φέτος ο ANT1 ήταν επιτυχία. Το show αυτό, στην έβδομη σεζόν του, σημείωνε κάθε Σάββατο διψήφια ποσοστά τηλεθέασης που ποτέ δεν έπεσαν κάτω από το 13-14% τόσο στο σύνολο όσο και στο νεανικό κοινό την ώρα μάλιστα που έπαιζε για μία ώρα και ένα τέταρτο (21:00-22:15) απέναντι από το δυνατό επεισόδιο του Σαββάτου του Survivor που είχε και 1 εκατομμύριο τηλεθεατές. Λίγο καιρό πριν για πολλά site επιτυχία ήταν το show του Κοκλώνη που φλέρταρε κάθε Σάββατο με το 10% της τηλεθέασης χωρίς κανένα μεγάλο αντίπαλο στο Α' μισό της σεζόν.

    Στα αρνητικά του ΤΑΛΕΝΤΟΥ ήταν ότι η παραγωγή δεν βρήκε πολλά ταλέντα που θα εντυπωσιάσουν το κοινό ωστόσο υπήρχε χημεία στην επιτροπή με Αρναούτογλου-Ζαχαράτο-Κρυσταλλία-Χριστοπούλου.
    Θα μπορούσε ο ANT1 να το επαναφέρει, έχοντας πρώτα κάνει καλό casting στους υποψηφίους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο με το show του Κοκλώνη. Έτσι αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι όποιος έχει λεφτά κάνει ότι γουστάρει...

      Διαγραφή
  3. Τραγικό ένα κανάλι που έβγαζε κάποτε ωραία σόου να μη μπορεί να βγάλει ένα σόου της προκοπής. Βέβαια για να μην αδικώ και το κανάλι το τελευταίο σόου του σταθμού έκανε με το ζόρι δώδεκα (yfsf all star συν το final four που πάτωσε). Εγώ θα έκανα ξανά το fame story όμως με την σωστή αίγλη. Απλά μάλλον το κανάλι ασχολείται μόνο με την πλατφόρμα του και το τηλεοπτικό το έχουν αφήσει στο έλεος του κάθε άσχετου διευθυντή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. λογικο γιατι το YFSF που σκοπευαν να βγαλουν εχει ταυτιστει απολυτα με την Μαρια Μπεκατωρου που την εχασαν για χαζομαρα τους κιολας και αν εβγαινε με παρουσιαστρια την Μακρυπουλια θα την καιγανε απο πολλες αποψεις ασε που δεν θα γλυτωνε και την συγκριση με την Μπεκατωρου οποτε ορθως πρατει και δεν βγαζει καποιο σοου και εχω και εναν ενδοιασμο για το Celebrity out of here που σκοπευουν να βγαλουν οτι θα εχει την ιδια μοιρα με την φαρμα που επαιξε φετος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. To Ρουκ Ζουκ special με χαμηλό κόστος μια χαρά νούμερα κάνει. Τί τα θέλουν τα ακριβά σόου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !