Τσίμπησαν τον ανταγωνισμό οι Άγριες Μέλισσες με το καθηλωτικό τελευταίο επεισόδιο... Δείτε την τηλεθέαση στο Prime Time! (7/7/2022)

15

 Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών .


 Αναλυτικά για τα νούμερα για χθες : 

Πρόγραμμα 18-54 

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 33,5
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΑΝΤ1 9,4
ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ 9,4
TOTAL BLACKOUT 7,9
TWO AND A HALF MEN 7,9
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ STAR 12,4
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΚΑΙ 7,0
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ MAZI (E)  11,2
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ MEGA 9,9
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ OPEN 4,8
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ OPEN 2,5

ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ. 

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που έχουν δώσει τα κανάλια και είναι ενδεικτικά. 

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

15Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αν σας είναι εύκολο, ανεβάστε και τα νούμερα της ΕΡΤ και του Μακεδονία TV ανά ζώνη. Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι τσίμπησαν; Τον ανταγωνισμό; Χαχαχαααααααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την καρδιά των τηλεθεατών. Μιλάμε για καταπληκτικές ερμηνείες. Ο ένας καλύτερος από τον άλλο.

      Διαγραφή
    2. 11:08 πμ
      Ε μα ναι! Ηθελα και να ξερα τι τους νοιαζουν τοσο πολυ τα νουμερα. Οι μελισσες αλλαξαν την ελληνικη μυθοπλασια. Οι ερμηνειες συγκλονιστικες, σεναριο, σκηνοθεσια. Απο τα καλυτερα φιναλε που εχουμε δει.

      Διαγραφή
  3. Σιγά τον ανταγωνισμό. Μόνο τη ν αποδυναμωμένη μουρμούρα νέο επεισόδιο είχε. Ακόμα και η χιλιοστή επανάληψη του ευτυχισμένη μαζί κατάφερε απέναντι στο φινάλε των μελισσών και έκανε 11.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουτε ο σασμος είχε ανταγωνισμό..ένα σαρβαιβορ είχε που φέτος ήταν αδύναμο..αυτή τη βδομάδα ο σασμος δεν είχε κάτι άλλο απέναντι..ήταν η μόνη μυθοπλασία 9 με 10:40 ..μετά ξεκινούσαν οι μέλισσες.επισης ο σασμος έπαιξε μιάμιση ώρα στο τελευταίο επεισόδιο...τις μέλισσες ήταν 3 ολόκληρες ώρες ..ώρες που ποτέ δεν έπεσε κάτω απ' το 30%..στο σύνολο οι μέλισσες φτάσαν το 44% εχθές ποσοστό ίδιο ακριβώς με το τελευταίο επεισόδιο των μελισσών της περσινής χρονιάς..έσκισαν οι μέλισσες είτε θέλεις να το παραδεχτείς είτε όχι..

      Διαγραφή
    2. @11:37 μια και αναφέρεις τον σασμό που μάλλον σε τσούζει πολύ για να τον αναφέρεις:1) το survivor ήταν τελικός. Και τον διέλυσε. Και ένα πρόγραμμα που κάνει σταθερά 15-20 όλη τη σεζόν μόνο αποδυναμωμένο δεν το λες. Δεν κάνει τα παλιά υψηλά νούμερα αλλά δεν πατώνει, να κάνει 4,5,9. 2) υπήρχε μυθοπλασία απέναντι, ισπανική. Το velvet, ολοκαίνουριο επεισόδιο αυτής της πολυδιαφημισμένης σειράς που ο αντ1 την έβαλε μήπως και ανακάμψει αλλά δεν… Πατώνει κάθε μέρα. Γιατί πατώνει; Γιατί ο κόσμος προτιμά τον σασμό. Συμπέρασμα: σασμός με απέναντι δυνατό τελικό survivor και πάτο velvet έκανε 40ρια, μέλισσες με αποδυναμωμένη μουρμούρα έκαναν 33. Ξυδάκι!

      Διαγραφή
    3. 12:11 μ.μ εσύ ξυδακι..σε ετσουξαν οι μέλισσες κι φαίνεται γιατί λες ασυναρτησίες... μια ξένη ισπανική σαπουνόπερα δεν θα είχε ελπίδες με ή χωρίς σασμο..ο σασμος δεν είχε καμία ελληνική μυθοπλασία αυτή τη βδομάδα απέναντι του να μονομαχήσει..όχι το survivor δεν ήταν σοβαρός αντίπαλος ένα πρόγραμμα που είχε φτάσει να κάνει 13-14% δεν το λες μεγάλο αντίπαλο..ο σασμος ήταν μιάμιση ώρα οι μέλισσες 3 ολόκληρες ώρες χωρίς να πέσει κάτω από 30% .κι με ελληνική κωμική μυθοπλασία απέναντι στον άλφα αλλά ο κόσμος επέλεξε μέλισσες....δεν είχε μαύρο στα άλλα κανάλια..αλλά ενοειται όλοι θα βλέπαν το τέλος των μελισσών..3 χρόνια έγραψε ιστορία.
      Ξυδακι

      Διαγραφή
    4. πας καλα; Δεν επαιζαν καν την ιδια ωρα. Οι μελισσες εγραψαν την δικη τους ιστορια. Αν δεν υπηρχαν αυτες, δεν θα υπηρε ο σασμος

      Διαγραφή
    5. Όσοι αποθεώνετε τις μέλισσες έχετε μια μανία να τις συγκρίνετε με τον σασμό και γενικά με οτιδήποτε επιτυχημένο. Τι κόμπλεξ και κακία είναι αυτή; Δηλαδή μόνο οι μέλισσες υπάρχουν; Άλλες σειρές δεν μπορεί να είναι καλές και επιτυχημένες; Πριν δυο χρόνια ήταν οι μέλισσες, φέτος είναι ο σασμός, του χρόνου μπορεί να είναι κάτι άλλο. Η ζωή συνεχίζεται, δεν είναι μετά τις μέλισσες το χάος. Μπορεί να υπάρξει και πολύ καλύτερη σειρά. Αυτή η εμμονή σας με τις μέλισσες και τον πόλεμο σε άλλες σειρές να την προσέξετε. Αν δεν είναι καναλική προπαγάνδα τότε χρειάζεστε βοήθεια.

      Διαγραφή
    6. Εσύ δεν είσαι στα καλά σου. Σίγουρα θέλεις γιατρό μπας και σου βγάλει από το μυαλό σου την εμμονή που έχεις κατά των μελισσών και υπέρ του σασμου. Να το κοιτάξεις γιατί δεν πας καλά. Περαστικά σου.

      Διαγραφή
    7. Δεν μίλησα εγώ για τον σασμό. Εσύ τον αναφέρεις ξανά και ξανά. Επιτίθεσαι σε όποιον κάνει κριτική στις μέλισσες νομίζοντας ότι είναι του άλφα. Για μια ακόμη φορά με επιβεβαιώνεις. Σε λυπάμαι. Ξαναλέω πως αν δεν είσαι άνθρωπος καναλιού τότε χρειάζεσαι βοήθεια. Δεν το συνεχίζω γιατί σέβομαι το πρόβλημά σου. Άλλωστε όλοι έχουν καταλάβει τι γίνεται εδώ μέσα.

      Διαγραφή
  4. Τσίμπησαν;;; Η διαφορά του 37% με το 12% σημαίνει μάλλον ότι τους κατασπαραξαν αγαπητέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν είπε κανείς πως δεν μπορεί να υπάρξει καλύτερη σειρά από τις Μέλισσες. Ότι δεν είναι καλύτερος ο Σασμός λέμε. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για άλλους ο σασμός δεν είναι καλύτερος από τις μέλισσες, για άλλους είναι εξίσου καλός με τις μέλισσες και για άλλους είναι καλύτερος από τις μέλισσες. Και δεν δέχεται μόνο ο σασμός επίθεση αλλά όποια σειρά τις κόντραρε στα ίσα ή και τις κέρδιζε, όπως ελιά, Άγιος Πα’ί’σιος. Με την σκοτεινή θάλασσα που πάτωνε δεν ασχολήθηκε κανείς, δεν την πολέμησε κανείς, γιατί δεν ήταν κίνδυνος για τις μέλισσες. Όσες σειρές δυσκόλεψαν τις μέλισσες ή τις έκλεψαν την αίγλη της πρωτιάς δέχτηκαν ανηλεή πόλεμο εδώ μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !