Σάρωσαν τα πάντα Σασμός και Άγριες Μέλισσες!! Δείτε την τηλεθέαση στο Prime Time! (5/7/2022)

24

 




Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών .

 Αναλυτικά για τα νούμερα για χθες : 

Πρόγραμμα 18-54 

ΣΑΣΜΟΣ 32,9
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ALPHA 6,3
TOTAL BLACKOUT 5.4
VELVET 4,2
ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 22,0
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΑΝΤ1 5.4
TWO AND A HALF MEN 5,1
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ STAR 6,9
SURVIVOR ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ 20,9
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ MAZI (E)  9,7
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ MEGA 11,7
NIGHT OUT 11,0
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ OPEN 5,2
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ OPEN 5,8
ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ 1,3
ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ 1.1
ΤΜΗΜΑ ΗΘΩΝ 1,0
ΤΜΗΜΑ ΗΘΩΝ 2,1

ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ. 

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που έχουν δώσει τα κανάλια και είναι ενδεικτικά. 

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

24Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αν σάρωσαν οι Μέλισσες, τότε σάρωσε και το Survivor. Τα ίδια νούμερα έκαναν σχεδόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο ο σασμός σάρωσε τα πάντα με τα 35ρια και τα 40ρια του! Οι μέλισσες κονταροχτυπήθηκαν με το survivor, δεν σάρωσαν κανένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξέρω ότι θα πέσετε να με φάτε, αλλά τα τελευταία επεισόδια των Μελισσών δεν υπάρχουν. Καταπληκτικοί ηθοποιοί, φανταστική αισθητική, αγωνία, δράση, ανατροπές. Ανεξάρτητα από τα νούμερα είναι καλύτερα από τις άλλες σειρές σε ποιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να δείτε που ο σκασμός του χρόνου θα κάνει μεγαλύτερα νούμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μερικοί μην δαγκωσετε την γλώσσα σας με τόσο δηλητήριο σαφώς και σάρωσαν και ο Σασμος και οι Μέλισσες επίσης εκτιθεστε κάποιοι ότι είστε βαλτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Σασμος σαρωσε, οι Μελισσες στα ιδια με το survivor.. Βαλτε και τεταρτα να δουμε ποιος σαρωσε και ποιος οχι.. Ας ειστε αντικειμενικοι.. Οι Μελισσες θα σαρωσουν την Πεμπτη χωρίς ανταγωνισμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επεισοδιάρα είχε χθες ο Σασμός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ε όχι ίσα και όμοια ο σασμός με τις μέλισσες!!! Ο σασμός αύξησε και άλλο την δυναμική του, έκανε 35ρια και 40ρια, σάρωσε στην ώρα του και σε όλο το prime time. Οι μέλισσες κινήθηκαν στα ίδια με τις προηγούμενες μέρες, έκαναν τα ίδια περίπου νούμερα με το survivor ενώ στην κοινή τους ώρα έχασαν από το survivor. Οι μέλισσες όχι μόνο δεν σάρωσαν αλλά έχασαν και απο το survivor!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το τούρκικο του ΣΚΑΪ δεν θα κάνει πρεμιέρα τελικά την Πέμπτη 7 Ιουλίου αλλά τη Δευτέρα 11 Ιουλίου. Σίγουρα φοβήθηκαν το φινάλε των Άγριων Μελισσών και γι αυτό το λόγο άλλαξαν την μέρα που θα κάνει πρεμιέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γελάω με ορισμένα σχόλια. Τόσο πολύ σας ενοχλεί η μεγάλη επιτυχία των Άγριων Μελισσών που τα βάζετε μέχρι και με τον συντάκτη του άρθρου γιατί να σας ενόχλησε ο τίτλος. Ό,τι και να λέτε, η επιτυχία των Άγριων Μελισσών είναι δεδομένη. Και από τη στιγμή που σάρωσε, επόμενο είναι να μπει στον τίτλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαφώς και είναι δεδομένη γιατί μιλάμε για την σειρά που άλλαξε τα πάντα και αυτό δεν το λέω εγώ αλλά και οι ίδιοι οι δημιουργοί του Σασμου το λένε και όχι μόνο απλά κάποιοι είναι βαλτοι και φαίνεται από χιλιόμετρα μακριά οι δεν είναι καθόλου αντικειμενικοί επειδή δεν τους αρέσουν οι Μέλισσες

      Διαγραφή
  11. Εν τω μεταξύ το σαρβαιβορ τελείωσε 1:30 το ξημέρωμα και λίγο που είδα ήταν τόσο βαρετό που δεν άντεξα ούτε πέντε λεπτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κράξτε όσο θέλετε τις μέλισσες. Του χρόνου θα φανεί η δυναμική της κάθε σειράς που συνεχίζει. Πάντως για τρίτη χρονιά πάνε εξαιρετικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και το survivor για 7η χρονιά σκίζει!

      Διαγραφή
    2. για τριτη χρονια παει πολυ καλα αλλα δεν σαρωσε χθες που ειχε ιδια νουμερα με survivor

      Διαγραφή
  13. Πασχαλίδη αντί να σβήνεις σχόλια που λένε την αλήθεια (ότι οι μέλισσες όχι μόνο δεν σάρωσαν κανέναν αλλά έχασαν και από το survivor στην κοινή τους ώρα και ότι μόνο ο σασμός σάρωσε κάνοντας 35ρια και 40ρια) καλύτερα δημοσίευσε τα τέταρτα. Για να φανεί ποιος λέει αλήθεια. Τολμάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε παιδιά δεν βαρεθήκατε να τσακώνεστε για τα νούμερα;; Οποτε μπαινω να δω τα νούμερα , τα ιδια σχολια βλέπω. Ορισμένοι παθιάζεστε με αυτά τοσο πολύ , λες και εχετε κατι να κερδίσετε . Ψυχραιμια. Και ο Σασμός, και οι Μελισσες και η γη της Ελιάς και το Survivor έχουν το κοινό τους.
    Δεχτείτε το και αφήστε το ποιος πάει καλύτερα και ποιος οχι καθε φορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με καμία σειρά . Όλες τους είναι μια χαρά και τα πηγαίνουν περίφημα. Αλλά το είπαμε και το ξαναλέμε. Τα ψέματα, οι μπαρούφες και οι εκ του πονηρού διαστρεβλώσεις θα απαντώνται.

      Διαγραφή
    2. Και γιατί πρέπει να απαντώνται δηλαδή;; Ειναι υποχρεωτικό;; Δημοκρατία δεν έχουμε;; Δεν μπορεί ο καθένας να έχει την γνώμη του;; Πρέπει ντε και καλά όλοι να συμφωνούμε μεταξύ μας ή να παλεύουμε να αποδείξουμε οτι εμείς λέμε αλήθεια και όχι ο άλλος;; Ο καθένας ας έχει την γνώμη του και πάμε παρακάτω.
      Αλλωστε κάποιοι παθιάζονται τόσο με ένα σήριαλ ή ένα πρόγραμμα , που πολύ δύσκολα θα δεχτούν οτι το πρόγραμμα τους δεν τα πηγαίνει καλά ή οτι πηγαίνει χειρότερα απο ένα άλλο.

      Διαγραφή
    3. Και γιατί να μην απαντώνται; Εδώ δεν μιλάμε για μια απλή γνώμη. Μιλάμε για ψέματα, παραπληροφόρηση, όπως θες πες το. Δεν μπορεί να λες ότι οι μέλισσες σάρωσαν ενώ δεν σάρωσαν, έχασαν από το survivor την κοινή τους ώρα. Θα πάρεις την απάντησή σου. Απαγορεύεται;

      Διαγραφή
    4. Μαλλον δεν κατάλαβες τι εννοώ. Πολύ απλά θα ξαναπω οτι ο καθένας έχει την δική του οπτικη, δικη του γνώμη. Δεν ειναι πάντα παραπληροφόρηση ή ψέματα η άλλη γνώμη. Γιατί δηλαδή πρέπει κάποιος να έχει την ανάγκη να ασχοληθεί με το τι λέει ο άλλος;; Γνώμη του, γνώμη σου , τέλος. Ετσι πάει.
      Αν τώρα θέλετε να κάθεστε τώρα κάθε φορά να τσακώνεστε για το ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο και ποιο πρόγραμμα παει καλύτερα κάντε το. Αλλά κουράζει απο ένα σημείο και μετά, άσε που ειναι και αστείο και δείχνει εμμονές πέρα απο αυτό.
      Το είπα και θα το ξαναπώ , ορισμένοι κάνουν λες και έχουν κατι να κερδίσουν. Δεν ειναι φυσιολογικό ολο αυτό.. Οποιος δεν το βλέπει τώρα...

      Διαγραφή
    5. Ενώ το να λέγονται ψέματα είναι φυσιολογικό; Αν είναι μέρα και κάποιος σου λέει ότι είναι νύχτα, δεν λέει απλά την γνώμη του. Ούτε είναι φυσιολογικό κάποιος να του λένε ψέματα, να το ξέρει, να το δέχεται, να μην αντιδρά, να το θεωρεί «γνώμη».

      Διαγραφή
  15. Σας τσουζει τοσο πολυ η σειρά Μέλισσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !