Οι πιο δροσερές αποδράσεις έρχονται στο MEGA!

12


 

Αγαπημένες κωμικές σειρές, που έχουν γράψει τηλεοπτική ιστορία, προτείνει το MEGA στο feelgood καλοκαιρινό του πρόγραμμα για να χαρίσει στους τηλεθεατές ανάλαφρες και νοσταλγικές στιγμές διασκέδασης.

Αυτό το καλοκαίρι, θα συναντήσουμε γνωστούς ήρωες από τα παλιά, που έχουν γίνει αχώριστη παρέα μας, θα ζήσουμε ξανά απολαυστικές καταστάσεις και θα θυμηθούμε τις πιο ξεκαρδιστικές ατάκες, που ακόμα και σήμερα τις λέμε. 

Στην prime time ζώνη, διαλέγουμε… στρατόπεδο ανάμεσα στους γιους του Διονύση (Γιάννης Μπέζος) και τις κόρες της Ελένης (Κατερίνα Λέχου) και ζούμε μια συμβίωση γεμάτη απρόοπτα στο «Ευτυχισμένοι Μαζί», την πιο θρυλική οικογενειακή σειρά της ελληνικής τηλεόρασης.     

Με άφθονο μαύρο χιούμορ, τα ανατρεπτικά «Μαύρα Μεσάνυχτα», σε σκηνοθεσία του Πάνου Κοκκινόπουλου, φέρνουν στην επιφάνεια ιδιαίτερους ήρωες και «αμαρτωλές» ιστορίες από τον κόσμο της νύχτας. 

Πικάντικα στιγμιότυπα έρωτα και απιστίας εντός και εκτός κρεβατοκάμαρας φέρνει το «Safe Sex», που βασίστηκε στην τεράστια κινηματογραφική επιτυχία των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου. 

Στο «Είσαι το ταίρι μου», μια αλλαγή ταυτότητας ανάμεσα στη Στέλλα (Βίκυ Σταυροπούλου) και τη Βίκυ (Κατερίνα Λέχου) δημιουργεί ένα κουβάρι διασκεδαστικών παρεξηγήσεων, μέσα στο οποίο μπλέκονται μερικοί ανεπανάληπτοι ήρωες. 

Στη μεσημεριανή και απογευματινή ζώνη, το γέλιο δεν σταματά. Αρχικά αναλαμβάνει δράση «Η Νταντά», όπου η Μαίρη (Μαρία Λεκάκη) με τον αυθόρμητο χαρακτήρα της φέρνει τα πάνω-κάτω στην οικογένεια του Άρη (Κώστας Αποστολίδης).

Στο «Δέκα Λεπτά Κήρυγμα», ο Λεωνίδας (Δημήτρης Κουρούμπαλης) τα βάζει με όλους και με όλα σε μια σειρά που μας θυμίζει τι σημαίνει να είσαι έφηβος… ή να μεγαλώνεις έναν έφηβο.

Μια ρομαντική ιστορία διαφορετική από κάθε άλλη ανατρέπει τα στερεότυπα και φέρνει κοντά τη Μαρία (Αγγελική Δαλιάνη) και τον περιζήτητο εργένη Αλέξη Μαντά (Άνθιμο Ανανιάδη) στη σειρά «Μαρία η Άσχημη».

Οι «Δύο Ξένοι» του Αλέξανδρου Ρήγα και του Δημήτρη Αποστόλου ζωντανεύουν τον θυελλώδη έρωτα του Κωνσταντίνου (Νίκος Σεργιανόπουλος) και της Μαρίνας (Εβελίνα Παπούλια) αλλά και την ανελέητη κόντρα ανάμεσα στην Ντένη Μαρκορά, που υποδύθηκε η αείμνηστη Ντίνα Κώνστα, και τη Φλώρα (Χρυσούλα Διαβάτη).

Το Σαββατοκύριακο, οι «Σαββατογεννημένες» φέρνουν στις οθόνες μας την πιο αντισυμβατική συγκατοίκηση με το ευφυές χιούμορ του Γιώργου Καπουτζίδη στον σαρωτικό ρόλο του Χοσέ.

Καλοκαίρι στο MEGA σημαίνει γέλιο, ψυχαγωγία και όμορφες στιγμές από το παρελθόν, που θέλουμε πάντα να θυμόμαστε.  

Δημοσίευση σχολίου

12Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αθάνατες σειρές μεγκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια. Έδωσαν 35 εκατομμύρια για να παρουν το αρχειο του MEGA για να δειχνουν καθε χρονο τις ιδιες σειρές.

    Που ειναι οι Τρεις Χάριτες; Το σόι μας; Οι Αυθαίρετοι; Ροζ Συννεφακι; Κατασταση Φραπέ; Ρίχτερ Μιουζικ; Έχουν να παίξουν καμια 20αρια χρονια μη πω και περισσότερα. Ευτυχώς που μπουζουριάσανε το Φιλιππίδη και γλιτώσαμε από το Πενήντα Πενήντα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ότι πήρε το αρχείο του Μέγκα δεν σημαίνει ότι έχει και την συγκατάθεση των δημιουργών για να παίξουν σε επανάληψη και πολλά από αυτά που ανέφερες δεν συμφωνούν οι δημιουργοί στο να παίξουν σε επανάληψη για αυτό βλέπουμε τα ίδια και τα ίδια

      Διαγραφή
    2. Από την στιγμή που έπαιξαν οι Απαράδεκτοι και το Δις Εξαμαρτείν, αυτό το παραμύθι τελείωσε. Μόνο η Παπαδοπούλου και οι Ρέππας Παπαθανασίου ήταν αρνητικοί στο να παίζουν επαναλήψεις και αυτό έχει αλλάξει πλέον και με δηλώσεις τους.

      Διαγραφή
    3. Τα 35 εκατομμύρια προφανώς δεν τα έδωσαν για το ροζ συννεφάκι ή άλλη ξεχασμένη σειρά από τα 90s. Αν τα προβάλουν κανενας δε θα τα δει. Τα έδωσαν για να πάρουν σειρές όπως το Παρά 5, Ευτυχισμένοι Μαζί, Δυο Ξένοι κτλ που κάνουν πάντα υψηλά νούμερα και φέρνουν κέρδη.

      Διαγραφή
    4. Ναι ναι, αγκωμαχει η ΔΕΗ στις 7 το πρωί από την υπερκατανάλωση ρεύματος από τον κόσμο που θα συντονίζεται στο Μέγκα για να δει την Ώρα την Καλή και που δεν θα συντονίζοταν αν έπαιζε κάποια σειρά που έχει να παίξει 30 χρόνια

      Διαγραφή
    5. Μάλλον δε γνωρίζεις, αλλά η Ώρα η Καλή πέρυσι έκανε πολύ καλά νούμερα. Άρα ναι συντονίζονται.

      Διαγραφή
    6. Η Παπαδοπουλου εδωσε αδεια να παιχτουν οι ''Απαραδεκτοι'' ΜΟΝΟ για φετος λογω της επειτειου των 30 χρονων της σειρας. Το ιδιο ειχε κανει και στα 20 χρονια και στα 15.

      Διαγραφή
  3. Απορία ο Αντ1 γιατί καίει το Ρουκ Ζουκ και τον Σεφερλή γιατί μπορεί να κάνουν νούμερα τώρα που είναι σε επανάληψη ικανοποιητικά αλλά το φθινόπωρο που θα ξεκινήσει η νέα σεζόν και με νέα επεισόδια θα τους έχουν κάψει τηλεοπτικά ήδη θα μπορούσε να βάλει 14:00-16:00 διπλό Κωνσταντίνου και Ελένης και στις 16:00 το Superstore και 16:40 με 18:40 διπλό καφέ της Χαράς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμένα κάτι μου λέει ότι το ΟΡΕΝ θα πάρει την πρωτιά τον Ιούλιο επειδή θα έχει ζωντανά όλες τις εκπομπές του κανονικά. Η Μάριον ήδη άρχισε να τσιμπάει νούμερα τώρα που έφυγε η Μενέγω. Οπότε, λογικά το MEGA με το αρχείο του θα πάει πάρα πολύ καλά. Ο ALPHA θα σαρώσει με τις επαναλήψεις του Σόι σου και της Μουρμούρας. Ο ΑΝΤ1 κάτι θα κάνει και αυτός με υψηλά νούμερα στη μεσημεριανή του ζώνη. Το STAR κλασικά με σειρές και ταινίες και ο ΣΚΑΙ φυσιολογικά στον πάτο με την ενημέρωση να πατώνει και τα τουρκικά στα τάρταρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξεπαγιάσαμε από την πολύ δροσιά. Τα ίδια και τα ίδια κάθε καλοκαίρι και με την ίδια σειρά προβολής. Βαρέθηκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καμία πρωτοτυπία παλι. Οι ιδιες 10 σειρες ξανα και ξανα και ξανα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !