Δώδεκα χρόνια μετά την τελευταία του τηλεοπτική δουλειά επιστρέφει στο MEGA...

2



Θα μεταφερθούμε στους όμορφους Παξούς και θα ταξιδέψουμε με την ιστορία ενός καθηγητή, που θα βρει πολλά εμπόδια στο νησί, θα ανάψει φωτιές, θα ξεσηκώσει αντιδράσεις και θα βγάλει στη φόρα όλα τα απωθημένα που έχουν οι μικρές κοινωνίες. Ή μήπως και οι μεγάλες;

Η νέα σειρά του Παπακαλιάτη, με αρχικό τίτλο «Δάσκαλος», ξεκίνησε γυρίσματα στα τέλη του καλοκαιριού του 2021 στους Παξούς, με σκοπό να βγει στον αέρα την άνοιξη του 2022.

Τελικά τα στελέχη του MEGA αποφάσισαν να κρατήσουν το πρότζεκτ για τη σεζόν 2022 -2023 και μετονόμασαν τη σειρά σε «Maestro», ώστε να ταιριάζει περισσότερο σε αυτό που δημιουργός και κανάλι ήθελαν να αντιπροσωπεύει.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, στην πιο ώριμή του φάση, επιστρέφει τον Οκτώβριο στο MEGA με την πολυαναμενόμενη νέα του σειρά εννιά επεισοδίων με τίτλο «Maestro».

Ένα ερωτικό δράμα με φόντο τη σκληρή σύγχρονη πραγματικότητα. Μια ακολουθία συμβάντων βαθιά ανθρώπινων, ρεαλιστικών, συγκινητικών με εκρηκτική έκβαση.

Ο ταλαντούχος δημιουργός αφηγείται μια συναρπαστική ιστορία πάθους και σύγκρουσης, με την αναγνωρίσιμη κινηματογραφική ματιά, τη σεναριακή δεξιοτεχνία και την υψηλή αισθητική του. Η σειρά «Maestro» γυρίστηκε σε ατμοσφαιρικές τοποθεσίες στην Αθήνα, τους Παξούς και την Κέρκυρα, με ένα ξεχωριστό καστ ταλαντούχων ηθοποιών να ενσαρκώνει τους πολυδιάστατους ήρωες που εμπνεύστηκε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Σαν να μας λεει οτι θα παιζει καθε Δευτερα στις 21:50

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μεγα καταφερε μεσα σε ελαχιστο διαστημα να αυξησει τα ποσοστα του, αυτο συμβαινει οταν γινεται σοβαρη δουλεια και το μεγαλο αφεντικο ειναι απο πανω και επιβλεπει. Οι διεθυντουληδες δινουν λογο αν κατι δεν παει καλα και δεν δρουν ως δημοσιοι υπαλληλοι χωρις να τους ενδιαφερει η επιτυχια βολευοντας απλα γνωστους και φιλους , οπως η Μαραγκουδακη ,ο Λατσιος ,ο Καλημερης και οι λοιποι. Περιφερονται απειρα χρονια απο καναλι σε καναλι, κανοντας αποτυχιες και ρουσφετια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !