"Ευτυχισμένοι" με την τηλεθέαση στο Mega! Το Lead in ανέβασε την Κλινική του Ποφάντη... Δείτε την τηλεθέαση στο Prime Time! (18/7/2022)

5


Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών .

 Αναλυτικά για τα νούμερα για χθες : 

Πρόγραμμα 18-54 


Η ΚΛΙΝΙΚΗ 11,3
VELVET 5,3
THE 2NIGHT SHOW-BEST OF 6,9
ΤΟ ΣΟΪ ΣΟΥ (E) 15,7
ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ (E) 11,1
ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ  (E) 14,1
TAINIA ALPHA 15,8
TWO AND A HALF MEN 6,7
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ STAR 8,2
ΑΠΙΣΤΟΣ 8,1
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΚΑΙ 7,3
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ OPEN 9,1
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ OPEN  5,7
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ (Ε) 17,8
ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ (Ε) 12,8
SAFE SEX (Ε) 11,0
Ο ΟΡΚΟΣ 1.6

ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ. 

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που έχουν δώσει τα κανάλια και είναι ενδεικτικά. ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Νομίζω ότι και αυτό το 10 αρι δύσκολα θα το έπιανε ο αντ1 με κάποια επανάληψη του το βράδυ. Δεν έχει το στοκ του μεγκα.Οποτε αν συνεχίσει έτσι ίσως θεωρηθεί σχετικά πετυχημένη η κίνηση αυτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H Kλινική, πάντως, ξεκίνησε με ένα μόνο διαφημιστικό των τριών-τεσσάρων λεπτών. Από την Τετάρτη το διαφημιστικό έγινε μεγαλύτερο και χθες έπεσαν δύο διαφημίσεις. Ένα στις 21:15 και ένα στις 21:45. Δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει κάτι, αλλά γενικότερα όσο περνούν τα επεισόδια η κατάσταση είναι λίγο πιο στρωμένη και από ερμηνείες και από πλοκή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. xαιρομαι που θεωρειτε επιτυχια να χανει ενα πληρωνωμενο καινουργιο προγραμμα απ τις δωρεαν επεναληψεις..μολις κανει πανω απο 20 παιζοντας ΜΟΝΟ ΤΟΥ!! τοτε θα ειναι επιτυχια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aν όλα τα κανάλια έκοβαν μαχαίρι όποιο πρόγραμμά τους δεν έβγαινε πρώτο στην ώρα του, ζήτω που καήκαμε και εμείς και αυτά. Θα έπρεπε να παίζει μαύρο σε όλα τα κανάλια εκτός από αυτό που δείχνει το πρώτο σε τηλεθέαση. Τα νούμερα σαφώς υπάρχουν, αλλά εξετάζονται ποικιλοτρόπως. Δεν είπε κανείς ότι είναι επιτυχία το 10% και το 11%. Όταν όμως το 9-10 στον Ant1 δεν ξεπερνούσε για μήνες, από Ιανουάριο-Φεβρουάριο νομίζω, το 4% και το 5% μπορεί να θεωρηθεί έστω μια μικρή πρόοδος για το κανάλι. Κι εν πάση περιπτώσει, στελέχη δεν είμαστε. Κάποιοι από μας, βλέπουμε την Κλινική για τους δικούς μας λόγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλό θα ήταν οι διαφημιστές να μποϋκοτάρουν το τούρκικο σήριαλ του ΣΚΑΪ. Είναι προσβολή το να ακούγεται η τουρκική γλώσσα καθημερινά στα ελληνικά σπίτια. Δεν έχουν λίγη τσίπα φιλότιμο; Ντροπή τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !