Τι συμβαίνει τελικά με το «Fame Story»; Επιστρέφει μέσα απο κανάλι έκπληξη;

13


Μετά το X Factor το οποίο δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα στο Mega,το κανάλι αποφάσισε για την νέα τηλεοπτική σεζόν να επαναφέρει το Fame Story, το οποίο σημείωσε τεράστια επιτυχία πριν από σχεδόν δυο δεκαετίες μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά στο newsit, επιθυμία της διοίκησης του σταθμού είναι τα live του Fame Story να παρουσιάσει η Μαρία Μπεκατώρου .

Αυτή την περίοδο λοιπόν, το κοστολόγιο βρίσκεται στο τελικό στάδιο μελέτης και τον επόμενο μήνα, τον Αύγουστο, αναμένεται να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις.

Να θυμίσουμε ότι την ίδια προσπάθεια ενός μουσικού σπιτιού είχε κάνει και ο ΣΚΑΪ και τελικά απέτυχε....

Δημοσίευση σχολίου

13Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δεν πιστεύω ότι ταιριάζει στο προφίλ του Mega

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ. Αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που το μέγκα έχει ριάλιτι. Να θυμίσω πως το παλιό μέγκα, το πιο σοβαρό, είχε το survivor, την φάρμα, το μπαρ. Απλώς κρατούσαν ένα κάποιο επίπεδο και σε σχέση με τα σημερινά ήταν κλάσεις ανώτερα. Παρά την επιτυχία τους το μέγκα δεν συνέχισε τα ριάλιτι ίσως θεωρώντας ότι κάνουν κακό στο προφίλ τους. Ας το δούμε πρώτα πώς θα είναι και μετά το κρίνουμε.

      Διαγραφή
    2. Τότε όμως τα ριάλιτι ήταν "πρωτοποριακά" γιατί ήταν κάτι πρωτοφανές για την Ελλάηνική τηλεόραση.

      Διαγραφή
  2. Αν έχουν πάλι τόσο μεγάλο έπαθλο, παλι θα έχουν μεγάλη συμμετοχή. Η παραγωγή του X Factor έκανε πολύ καλή επιλογή παικτών και για πρώτη φορά υπήρχαν τόσες καλές φωνές στα lives. Αν καταφέρει να κάνει το ίδιο και στο Fame Story, συνδυάζοντας όμως και το κομμάτι του reality τότε μια χαρά θα τα πάει. Μπορεί να αξιοποιήσει vocal coaches όπως η Στεφανία Ρίζου, Εύα Τσαχρα που είχαν και το X factor. Το πρόβλημα είναι ποτέ θα προβάλλεται καθημερινά; Στην late night ζώνη ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίσως δεν παίζει καθημερινά αλλά μόνο πσκ.

      Διαγραφή
  3. Δεν γίνεται με τέτοιο κόστος ν είναι μόνο ΠΣΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα δικαιώματα τα έχει το mega ή ο Νίκος Κοκλώνης; Γιατί το σκεφτοντουσαν πέρσι για τον Alpha..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι σαφές ότι μιλάμε για άλλο mega πλέον,εκτός του ότι δεν είναι οι ίδιοι άνθρωποι εκεί,κάποιοι είναι στο οπεν,κάποιοι στο σκαι.Το παλιό mega δεν θα έιχε ούτε μεσημεριανή εκπομπή ούτε πρωινό Σαββατοκύριακο,ούτε μεσημεριανό Σαββατοκύριακο ούτε καν τέτοιο πρωινό όπως κάνει η μελέτη,Είναι ένα μείγμα παλιού μεγκα με έψιλον και λίγο παλιό άλφα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι άνθρωποι που ήταν παλιά στο Mega είχαν όραμα. Και το κανάλι είχε αποκτήσει συγκεκριμένο χαρακτήρα, γι' αυτό άλλωστε αγαπήθηκε τόσο. Δυστυχώς, νιώθω ότι η νέα διεύθυνση κοίτα να εντάξει μόνο προγράμματα που κάνουν νούμερα τηλεθέασης ή κάνουν "ντόρο" (βλέπε: Νικολούλη, Ευαγγελάτο), μη σεβόμενοι την ιστορία του καναλιού. Είναι σαν να πάει η ΕΡΤ να κάνει πρωινή εκπομπή (που ακούγεται τελευταία) και να σχολιάζει Survivor. Σκεφτείτε, μια σατιρική εκπομπή πήγε να γίνει στο Mega προπέρσι και κόπηκε απότομα... Όπως και τόσα άλλα προγράμματα. Καταλαβαίνω ότι θέλουν να κάνουν "πρωταθλητισμό" αλλά χρειάζεται μια ισορροπία.

      Διαγραφή
    2. Κάθε πρόγραμμα πρέπει να έχει νούμερα και από την ώρα που ο Φισφής έκανε 2% και ο Ευαγγελάτος 20%, είδαν τι τους πηγαίνει και έπραξαν αναλόγως. Τα 45άρια της Νικολούλη, τα 15 της Μελέτη, τα 20άρια της Χρηστίδου και πολλά άλλα προγράμματα έδωσαν την πρωτιά στο MEGA.

      Διαγραφή
  6. Θα λειτουργήσει ως μουσική ακαδημία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ωραία κίνηση. Ήθελε ανανέωση η late night ζώνη του MEGA. Αν τους κάνει την παραγωγή ο Κοκλώνης, θα έχουν και τον Μικρούτσικο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !