Eτοιμάζεται το ΕΡΤ News...

1



Μέσα στο καλοκαίρι θα γίνει η νέα πρόσκληση ενδιαφέροντος για 20 προσλήψεις συμβασιούχων στην ΕΡΤ και άλλους πέντε συμβασιούχους για τις ανάγκες λειτουργίας του καναλιού ειδήσεων-ενημέρωσης ΕΡΤ News. Τον συντονισμό του εγχειρήματος έχει η δημοσιογράφος Λία Παρασκευά.

Οι σχετικές αποφάσεις προβλέπουν την πρόσληψη πέντε δημοσιογράφων για την παραγωγή και παρουσίαση ενημερωτικών εκπομπών σε όλες τις ζώνες, δύο παραγωγών τηλεοπτικών εκπομπών και κεντρικών δελτίων, δύο αρχισυντακτών κεντρικών δελτίων, ενός αρχισυντάκτη ρεπορτάζ, τεσσάρων δημοσιογράφων-ρεπόρτερ (ελεύθερο-αστυνομικό, έρευνας, πολιτικό), έναν δημοσιογράφο data journalism, έναν video editor, δύο γραφίστες, έναν διερμηνέα νοηματικής γλώσσας και έναν βοηθό παραγωγής.

Με άλλη απόφαση, ειδικότερα για τις ανάγκες λειτουργίας του ΕΡΤ News, αναμένεται πρόσκληση ενδιαφέροντος για πέντε προσλήψεις συμβασιούχων, που αφορούν τρεις βοηθούς σκηνοθέτες και δύο παραγωγούς. Επίσης, μια ακόμη πρόσληψη θα γίνει για την υποστήριξη και επεξεργασία πολυμεσικού περιεχομένου στο ERTFlix. Όλες οι παραπάνω προσλήψεις έχουν διάρκεια μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2022, με δικαίωμα παράτασης. Στο πρόγραμμα του ΕΡΤ News  θα ενταχθεί και το ελληνικό Euronews.

Απο typologies.gr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Με επίσημη ανακοίνωση από την ΕΡΤ:
    1) Το ERTNEWS γίνεται το επίσημο ενημερωτικό κανάλι της ΕΡΤ
    2) Το κεντρικό δελτίο παραμένει στις 21:00 και το παρουσιάζει ο Γιώργος Κουβαράς
    3) Το κεντρικό μεσημβρινό δελτίο των 15:00 παρουσιάζει η Αντριάνα Παρασκευοπούλου, η οποία αναλαμβάνει και επικεφαλής της υποδιεύθυνσης των ενημερωτικών εκπομπών
    4) Ο Ηλίας Σιακαντάρης (παρουσιάζει τώρα το κεντρικό δελτίο τα ΣΚ) αναλαμβάνει καθημερινή εκπομπή στο ERTNEWS στις 20:00
    5) Η Σοφία Παπαϊωάννου έρχεται στην ΕΡΤ με εκπομπή έρευνας κάθε δεκαπενθήμερο.

    Μένει η ανακοίνωση για το κεντρικό δελτίο του Σαββατοκύριακου (και ίσως και της Παρασκευής) που μάλλον θα παρουσιάζει ο Απόστολος Μαγγηριάδης.

    https://press.ert.gr/grafeio-typou-ert/kai-i-sofia-papaioannoy-stin-ert/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !