Περιζήτητη η Μαλέσκου... Κι άλλο κανάλι την σκέφτεται...

20



Μπορεί το Star και ο Αντ1 να φαντάζουν ως οι πλέον πιθανοί προορισμοί για την Ιωάννα Μαλέσκου, ωστόσο,  κι άλλο κανάλι την σκέφτεται.

Έτσι η ανάμεσα στα πρόσωπα που έχουν συζητηθεί πολύ δυνατά για την ΕΡΤ  στη ζώνη 10-12, είναι και η Ιώαννα Μαλέσκου, 

Η ΕΡΤ φαίνεται ότι θέλει να επενδύσει στην ψυχαγωγία κι έτσι  σκέφτονται να λανσάρουν να δίωρο ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Δημοσίευση σχολίου

20Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πιο πολύ θα την συνέφερε να πάει ΑΝΤ1 γιατί με επικαιρότητα ο Λιάγκας θα σαρώσει οπότε η Μαλέσκου θα κερδίσει επιτυχία του Λιάγκα στο βιογραφικό της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και εμενα θα μου αρεσε σαν διδυμο με Λιαγκα αλλα διαβασα οτι ο αντενα θελει ντορετα ή καραβατου. τωρα αν ισχυει δε ξερω

      Διαγραφή
  2. Η Καινούργιου θα λυσσάξει που πηγε στον Alpha γιατι μονο απο εκει ειχε πρόταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόσο πιθανό είναι να πάει τελικά στην ΕΡΤ; Θεωρείτε ότι θα πάει καλά σε νούμερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σιγουρα θα ειναι καλα τα ποσοστα της στην ερτ. η ερτ δεν παει με τα ιδια δεδομενα τηλεθεασης που παει ενα ιδιωτικο καναλι. και στην ερτ μπορει να της δοθει και μια πιστωση χρονου να λυθει και να μην αγχωνεται για τα νουμερα κλπ. αν πηγαινε στην ερτ θα μιλαγαμε για ξεκαθαρα μια νεα νεανικη εμπορικη εικονα της ερτ. μετα την ζαμπετογλου και τον αναγνωστοπουλο θα ηταν πολυ ωραιο να εχουν και μια νεα εμπορικη κοπελα σα τη μαλεσκου.να σπασει αυτη η μποχα της ναφθαλινης στην ερτ

      Διαγραφή
  4. Και στην ΕΡΤ θα ταίριαζε. Απλά δεν θα υπήρχε βελτίωση. Θα εξακολουθούσε να έχει αυτόν τον ξύλινο λόγο που δεν περνάει στον τηλεθεατή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Μαλέσκου είναι οτι πρέπει για τα πρωινα μαγκαζινο του σημερα, ειδικα μετα την τροπη που πηρανε να ειναι κ ενηεμρωτικα. Ειναι διαβασμενη με αυστηρο υφος οταν πρεπει αλλα και γατουλα για ψυχαγωγια οταν επισης πρεπει. Προσωπικα και εγω αν ημουν σταρ αντενα και ερτ θα την ηθελα πολυ στο δυναμικο μου. Το θεμα ειναι που θα νιωσει και η ιδια πιο πολυ αγαπη γιατι στον Σκαι λογικα δεν περασε καλα η κοπελα. Τωρα με τις φημες να λενε για διδυμο στο Σταρ, Καραβατου αντενα μαλλον της απομενει η ΕΡΤ αν και εφοσον την θελει η ΕΡΤ. Προσωπικα πιστευω οτι σαν διδυμο με τον Λιαγκα σε πρωινο θα ηταν σατανικο απο αποψη μαρκετινγκ. Ειναι κ οι δυο πολυ εκρηκτικοι και θα ιντριγκαρε τον τηλεθεατη να δει. Στην ΕΡΤ βεβαια δε θα εχει το απόλυτο άγχος της τηλεθέασης όπως σε ενα ιδιωτικό κανάλι. Μακάρι πάντως να της κατσει της κοπελες μια πρόταση. Είναι άδικο να μείνει εκτός τηλεόρασης οταν σε αυτή υπάρχουν τουβλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμφωνώ πως στην ΕΡΤ δεν θα έχει το άγχος της τηλεθέασης και θα έχει μεγαλύτερη πίστωση χρόνου από τα ιδιωτικά κανάλια. Τα ιδιωτικά όμως μπορούν να την βοηθήσουν στο να της αφαιρέσουν λάθη που κάνει στην παρουσίαση και να την ''διδάξουν'' πώς να παρουσιάζει σωστά τα θέματα σε μια πρωινή εκπομπή. Κάτι που δεν κατάφερε να κάνει ο ΣΚΑΙ. Να της φτιάξουν την εικόνα γενικότερα. Για μένα είναι καλύτερο να επιλέξει μεταξύ ΑΝΤ1 και Σταρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φημες λενε οτι την διεκδικουν επισης το New Channel και το Seven X.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειναι απο τα νεα ονοματα τηλεοπτικα που απασχολει οποτε λογικο και να την θελουν. εκτος απο πολυ ομορφη κοπελα ξερει και να μιλα και αυτο ειναι καλο απ το να θεοποιουμε καποιες που λεγανε Αιγιο πελαγος κλπ. ας μην ειμαστε λοιπον τοσο αυστηροι με τη μαλεσκου επειδη ξερει και μιλαει ελληνικα. γιατι ολοι λεμε τοπο στα νιατα οτα ερχονται τα νιατα οπως η μαλεσκου χυνουμε φαρμακι.

      Διαγραφή
  8. Ναι αλλα το θεμα ειναι οτι το Σταρ και ο Αντενα σε αυτα που γραφονται μπορει να μην την θελουν. Τοσες μερες λεγανε παει σταρ και τωρα λενε οτι το σταρ θελει διδυμο τον καραβα ή τον μαυριδη. Συμφωνω οτι σε μεγαλα ιδιωτικα σαν το σταρ και το αντενα θα ηταν αλλος ο χειρισμος της απο αρχισυντακτες κλπ αλλα και στην ερτ δειχνουν να θελουν εμπορικες εκπομπες οπως κανανε με το στουντιο 4 κ τους πηγε καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μεγα λαθος του ΑΝΤ αν παρει για συμπαρουσιαστρια του Λιαγκα Καραβατου ,Παπαδημητριου. Η Μαλεσκου ειναι πολυ καλη και θα κολλουσε με τον Λιαγκα , επισης το στυλ της ταιριαζει και στην ΕΡΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στην ερτ θα παει η σκορδα... τυχαια ειπε νομιζετε τον καλημερη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αποκλειεται. η σκορδα εχει ηδη υπογραψει απ τη πεμπτη λενε με σκαι και εχει ακολουθησει και στο ινσταγκραμ τον σκαι και τη μαραγκουδακη. η ερτ δε θα εδινε ποτε τα λεφτα που θελει η σκορδα. στην πρωινη ψυχαγωγικη της ερτ μπορει να θελουν μαλεσκου που δε θα εχει και μεγαλο κασε

      Διαγραφή
  11. Παντως της το δινω της Μαλεσκου που δεν εκανε διαρροες εως τωρα και σεβαστηκε τους προηγουμενους παρουσιαστες. Κρατησε μια μετριοπαθη και αξιοπρεπη σταση. Η παιδεια φαινεται , σε αντιθεση με την Σκορδα που διερρεε οτι την θελουν ολα τα καναλια. Μονο για CNN δεν ακουσαμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για σταρ παντως ακουστηκε και ο Μαυριδης με την γυναικα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι για το σταρ λενε μαυριδη ή καραβα. χαλια και οι δυο. μαλεσκου δαγκωτο

      Διαγραφή
  13. Εγώ διάβασα σε άλλο σάιτ ότι προκρίνεται η Δούκισσα Νομικού. Έχει πάρει κάτι το αυτί σας ή είναι ράδιο αρβύλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. και την χειροκροτω τη μαλεσκου που ενω ξερει απο Μαιο οτι φευγει απο Σκαι δεν μιλησε ποτε να πει α θα παει σταρ α θα παω οπεν κλπ. δεν μιλαει καθολου και δειχνει σεβασμο. τοσο στο συμβολαιο της με τον σκαι οσο και στους συναδελφους της. και εγω διαβασα για νομικου αντενα και ειναι απ τα παιδια του αντενα που την ειχαν κ παλια. βεβαια τερμα αδιαφορη σαν παρουσιαστρια. η μαλεσκου θα ηταν καλυτερη με λιαγκα οχι νομικου καραβατου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !