ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Αυτό θα είναι το ανανεωμένο Πρωινό... Θα υπάρχει συμπαρουσιάστρια; Όλο το ρεπορτάζ...

7


Τόνοι μελάνης έχει πέσει για την εκπομπή Το Πρωινό του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tvnea.com δεν τίθεται θέμα συμπαρουσίαση της εκπομπής. Στην παρουσίαση λοιπόν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας θα μείνει μόνο ο Γιώργος Λιάγκας.

Το ίδιο αποκλειστικό ρεπορτάζ, θέλει τον ΑΝΤ1 πράγματι να κάνει ραντεβού με διάφορες γυναικείες παρουσίες, ωστόσο αυτό δεν αφορά την παρουσίαση του πρωινού στη θέση της Φαίη Σκορδά. Ως εκ τούτου δεν υφίσταται η κάλυψη αυτής της θέσης. 

 Το πρωινό θα αλλάξει αρκετά δομή και θα βγει εντελώς ανανεωμένο...Έμφαση θα δοθεί πολύ στην πληροφορία, στην ενημέρωση αλλά δεν θα λείπει και η ψυχαγωγία... 

Μην σας φανεί παράξενο αν κάποιες "ενότητες"  , δεν βγούν σε καθημερινή βάση...

Πάντως , σύντομα θα έχουμε πιο ξεκάθαρη εικόνα για την κυρία που θα μπει στην ομάδα και θα αναλάβει συγκεκριμένες στήλες και "εμπορικά". 

αναρτήθηκε 14/7/2022 στις 9:00 π.μ

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μια χαρά θα ήταν η Αραβανή. Όμορφη, ξυπνια, επικοινωνιακή. Και πολυ μέσα σε θέματα μόδας, ομορφιάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αλλά ουσιαστικά θα πάει στο πάνελ του Λιάγκα, και δε νομίζω να το θέλει όταν ήταν κεντρική παρουσιάστρια σε κάποια shows πχ dwts & my style rocks

      Διαγραφή
  2. Νομίζω πως ήταν λογικό όλο αυτό. Άλλωστε ο Λιάγκας και φέτος το είχε πάρει επάνω του. Μάλλον αυτή θα είναι Γιάννη. Ακούγεται έντονα τελευταία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα τα πάει πολύ καλύτερα χωρίς Σκορδά πιστεύω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε θα τα πάει καλύτερα γιατί δημιουργείται ακόμη μια νεα πρωινή ζώνη σε άλλο κανάλι, αυτή του ΣΚΑΙ, οπότε ο ανταγωνισμός αυξάνεται και όλοι θα χάσουν από την τηλεθέαση. Θα υπάρχουν πρωινές ψυχαγωγικες εκπομπές και αν η Μαλεσκου πάει στην Ερτ τότε 7.

      Διαγραφή
  4. Η πιο λογική απόφαση είναι αυτή. Και έτσι δεν κοροϊδεύουν και αυτές με τις οποίες συζητάνε. Όποια δεχτεί και υπογράψει θα ξέρει ακριβώς τον ρόλο της στην εκπομπή. Θα είναι εκεί για κάποια συγκεκριμένα πράγματα. Έτσι αν φύγει κάποια στιγμή δεν θα μπορεί και να πει πως άλλα είχε συμφωνήσει και άλλα συνάντησε. Ποιες ενότητες δεν θα βγαίνουν συνέχεια; Η μόδα;; Γιατί δεν βλέπω η Πατέρα να συμφωνεί με μείωση της παρουσίας της. Είναι πιστή στο κανάλι αλλά όχι και έτσι. Και η μαγειρική είναι μια ενότητα που ο κόσμος που ανοίγει το πρωί την τηλεόραση την ψάχνει. Αρκεί να λέει κάτι και ο μάγειρας και να φτιάχνει σπιτικά φαγητά. Δημιούργησε μάγειρες και μαγείρισσες - ''σταρ'' η ενότητα αυτή στη χώρα. Έκανε ονόματα γνωστά και τα βοήθησε να δημιουργήσουν εστιατόρια και να εξελιχθούν στο χώρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά πόση ενημέρωση πια....τρεις ώρες ο Παπαδάκης ενημέρωση και αμέσως μετά ο Λιάγκας πάλι ενημέρωση...έλεος.Το πρωινό έπρεπε να κρατήσει τη μορφή και τη δομή όπως έχουν και οι άλλες πρωινές εκπομπές, δλδ πιο πολύ νέα και ψυχαγωγία, αυτό θέλει πιο πολύ ο κόσμος το πρωί. Εντάξει έγινε φέτος αυτό με την υπόθεση της Πάτρας, δε θα γίνεται κάθε χρόνο. Ας το σκεφτούν καλά στον ΑΝΤ1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !