Άγριες Μέλισσες: Σάρωσε στην τηλεθέαση το φινάλε... Αναλυτικά τα 15'

25

 


Σαρωτικά ήταν τα νούμερα τηλεθέασης για το φινάλε των Άγριων Μελισσών . Μετά απο τρία πετυχημένα χρόνια , η καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 που άλλαξε τα δεδομένα στην ελληνική μυθοπλασία, πέρασε στην ιστορία.

Χθες, λοιπόν το τελευταίο πέταγμα καθήλωσε τους τηλεθεατές σημειώνοντας μέσο όρο 33,5% στο δυναμικό κοινό και 36,7% στο σύνολο κοινού.

Δυναμικό κοινό

21:00:00 - 21:14:59 33,2
21:15:00 - 21:29:59 31,1
21:30:00 - 21:44:59 32,6
21:45:00 - 21:59:59 35,0
22:00:00 - 22:14:59 35,0
22:15:00 - 22:29:59 27,2
22:30:00 - 22:44:59 33,2
22:45:00 - 22:59:59 32,7
23:00:00 - 23:14:59 32,2
23:15:00 - 23:29:59 36,6
23:30:00 - 23:44:59 38,7

Δημοσίευση σχολίου

25Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δεδομένου του ότι έπαιζε εντελώς μόνο περίμενα μεγαλύτερα νούμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ηρθες εμμονικε να κανεις σχολιο απ τη ζηλια . ξυδι . εφτασε μεχρι 38 τοις εκατο κι στο συνολο εφτασε εως το 44 τοις εκατο .σαρωσε οπως αξιζε σε μια σειρα με ποιοτητα που καμια αλλη σειρα δεν θα φτασει οτι τηλεθεαση κι να κανει. ευχαριστουμε μελισσαρες .αντιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν επαιζε μονο ειχε μουρμουρα διπλο επεισοδιο απεναντι νεα επεισοδια τα οποια πατωσαν διοτι ο κοσμος επελεξε ποιοτικη μυθοπλασια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Μουρμούρα θεωρείται ανταγωνισμός; Από ποτε;

      Διαγραφή
    2. Έλα σύνελθε λίγο γιατι λές μακακίες.

      Διαγραφή
  4. 10% εκανε η μουρμουρα απεναντι σε τελευταιο επεισοδιο σειρας που σαρωσε τα παντα. Δεν πατωσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΑΡΩΣΑΝ ΟΙ ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ. ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΜΕ ΝΕΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 9.48 την άλλαξαν την πορεία της ελληνικής μυθοπλασίας. Οταν υπήρχαν κάτι βλακειες τύπου Power of Love ή σειρές που δεν άντεχαν ουτε 1 χρόνο, ήρθε ένα καθημερινό εποχής με κινηματογραφική αισθητική. Και 5% να έκανε φέτος και ο Σασμος 60% πάλι δεν τίθεται θέμα σύγκρισης της ποιότητας και της πλοκής. Και το Bachelor πέρυσι 20% έκανε (δεν ταυτιζω τον Σασμο με το bachelor)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σημασία έχει ότι απολαύσαμε ένα συγκλονιστικό φινάλε! Εύγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ακομα και με το τελευταιο επεισοδιο κα΄ποιοι δεν θέλουν να χονεψουν την επιτυχια. Τους ενοχλει τόσο πολύ αυτη η σειρά που άλλαξε τα δεδομενα που προσπαθουν να την μειωσουν με νυχια και με δοντια. Φατε την χθεσινη σφαλίαρα τωρα στο προσωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια σφαλιάρα μωρέ όλο το χρόνο στα 14 άρια ήταν χαχα

      Διαγραφή
    2. 17-18% εκανε σχεδον παντα

      Διαγραφή
    3. Δε θυμάσαι καλά μέχρι και 11 έκανε. Ψάξε βρες

      Διαγραφή
    4. Μια φορά έκανε 11% ..συνήθως έκανε 17-18% ..ο σασμος έχει κάνει κι 18% κάποιες φορες άρα να το θεωρήσουμε κι αυτό αποτυχία? Σας πονάνε οι μέλισσες κι χαίρομαι

      Διαγραφή
  9. Αν ήταν μάγκας ο Α και δεν φοβόταν θα έβαζε τα τρία τελευταία επεισόδια του Σασμου Τρίτη-Τεταρτη-Πεμπτη αλλά φοβήθηκε το φινάλε των Άγριων Μελισσών και δικαίως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ήταν μάγκας ο αντ1 ας έβαζε το φινάλε των μελισσών απέναντι από τον σασμό. Αλλά περίμενε να τελειώσει ο σασμός για να παίξει το φινάλε τους από τις 21:00. Ήξεραν ότι θα πατώσουν απέναντι στον σασμό και δεν το έκαναν και καλά έκαναν.

      Διαγραφή
    2. Εντάξει πληρωμένε σ έχουμε πάρει πρέφα ότι είσαι άνθρωπος του Α και κανεις τα αδύνατα δυνατά ώστε να μειώσει τις Μέλισσες είτε σου αρέσει είτε όχι ήταν η αρχή των πάντων ώστε να επιστρέψει η μυθοπλασία ξανά χάρη σε αυτήν υπάρχει και ο Σασμος και όλα τα υπόλοιπα και ο Αντ1 είχε ενημερώσει τουλάχιστον δύο εβδομάδες τώρα ότι το φινάλε θα παίξει στις 21:00 επειδή θα ήταν διπλό και για να μην τελείωνε στις 2 το βράδυ ο Σασμος πάλι μπορούσε να είχε τελειώσει και την προηγούμενη εβδομάδα και το αργότερο την Δευτέρα να έριχνε αυλαία αλλά αντ αυτου δεν το έκανε και έπαιξε Δευτέρα-Τριτη-Τεταρτη που το καναλι θεωρείσαι safe επιλογή γιατί σίγουρα θα πατώνε απέναντι από το φινάλε των Μελισσών

      Διαγραφή
  10. Σαφώς και το επεισόδιο χθες ήταν εξαιρετικό και σαφώς πηγε πολυ καλα στα νουμερα, αλλά οφείλω και εγώ να ομολογήσω ότι για τελευταίο επεισόδιο Μελισσών μετά από 3 χρόνια και βλέποντας και τα χθεσινά 40αρια του Σασμου με τελικό Survivor απέναντι, περίμενα και εγώ κάτι καλυτερο σήμερα, ιδίως αν αναλογιστούμε ότι έπαιζαν μόνες τους. Δεν είναι κακό ουτε αποτυχία φυσικά... Αλλά ας το παραδεχτούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουτε ο σασμος είχε ανταγωνισμό..ένα σαρβαιβορ είχε που φέτος ήταν αδύναμο..αυτή τη βδομάδα ο σασμος δεν είχε κάτι άλλο απέναντι..ήταν η μόνη μυθοπλασία 9 με 10:40 ..μετά ξεκινούσαν οι μέλισσες.επισης ο σασμος έπαιξε μιάμιση ώρα στο τελευταίο επεισόδιο...τις μέλισσες ήταν 3 ολόκληρες ώρες ..ώρες που ποτέ δεν έπεσε κάτω απ' το 30%..στο σύνολο οι μέλισσες φτάσαν το 44% εχθές ποσοστό ίδιο ακριβώς με το τελευταίο επεισόδιο των μελισσών της περσινής χρονιάς..έσκισαν οι μέλισσες είτε θέλεις να το παραδεχτείς είτε όχι..κι δεν ήταν εντελώς μόνο του..είχε μουρμούρα διπλό επεισόδιο καινούργιο απέναντι..η μουρμούρα που παίζει 9 χρόνια κι έχει χαρίσει κι 50ρια στο σταθμό τα πρώτα χρόνια..είναι ανταγωνισμός..2 μυθοπλασίες είχε χθες..ο σασμος όταν τελείωσε δεν είχε καμία μυθοπλασία απέναντι του

      Διαγραφή
  11. o σασμος εκανε 40 αλλα ηταν 1,5 ωρα, ηταν φρεσκο και πιο light απο τις μελισσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η μουρμουρα ηταν νέο διπλο επεισόδιο. Απο πότε η μουρμουρα δεν ειναι αντγωνισμος. Ε μην τρελαθουμε τωρα. Επιτέλους ακομα, και στο τελευτταιο επεισοδιο καποιοι να το κανουν πόλεμο. ΦΤΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είδαμε ένα εξαιρετικό επεισόδιο και εσείς ακόμα τσακώνεστε; Ρε παιδιά κάπου όπα. Εγώ εχθές πλανταξα στο κλάμα. Και μάλιστα για ήρωες που σιχαινομουν. Θέλω να δω από Δευτέρα με τι θα τσακώνεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βρε παιδιά, εσείς στα σχόλια τι μίζα παίρνετε από τον Αντ1; Αν είναι να ξεκινήσουμε και εμείς την ίδια τακτική μήπως και βγάλουμε το κατιτίς παραπάνω. Δεν μπορείτε να λέτε ότι σαρώσε το τελευταίο επεισόδιο, ας είμαστε και αντικειμενικοί. Έκανε τα υψηλότερα νούμερα φέτος, ναι; Στο σύνολο έκανε τα υψηλότερα νούμερα; Όχι. Γιατί τέτοια νούμερα τα είχε σε καθημερινή βάση στην πρώτη σεζόν, για να μην πω και υψηλότερα. Τα πήγε καλά το τελευταίο αλλά δεν σαρώσε. Με ελάχιστο ανταγωνισμό και δεν κατάφερε να ξεπεράσει το κατώφλι του 40% σε κανένα τέταρτο. Και επειδή όλα θέλετε να τα συγκρίνετε με τον σασμό, ναι ο έσκισε χθες γιατί κατάφερε να κάνει εξωπραγματικά νούμερα για σειρά το 2022,έχοντας όλη την ώρα απέναντι τον τελικό του Survivor και για ενα διάστημα τις Άγριες Μέλισσες. Τουλάχιστον τελείωσαν οι Άγριες Μέλισσες και δε θα έχουμε πάλι το ίδιο τροπάριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αν δεν σας πληρωνουν τα καναλια για να σκοτωνεστε στα σχολια, χρειαζεστε ολοι γιατρο. Καλο καλοκαιρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !