Αλλάζουν οι Αταίριαστοι; Τι ώρα μετακομίζουν;

6



Μπορεί διάφοροι να λένε ότι  δεν είδαν με καλό μάτι την μεταγραφή  Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΙ, συμφωνία με ρεπορτάζ του TVNEA.COM κάτι τέτοιο δεν είναι αληθές.

Ωστόσο αυτή η μεταγραφή θα φέρει πολλές αλλαγές στον προγραμματισμό του καναλιού. Μια απο αυτές είναι και η αλλαγή ώρα στους Αταίριαστους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας η ενημερωτική εκπομπή θα μετακομίσεις στις 12μ.μ με 2μ.μ .

Η εκπομπή μάλιστα θα ανανεωθεί αισθητικά καθώς θα μετακομίσει σε νέα studio...

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τι θα γίνει ρε παιδιά η Μπακοδήμου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πωπω άδειασμα στην Μπακοδήμου. Στη θέση του Γκουντάρα θα πάει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α δηλαδή δεν μένει στο 12-2 η Μαρία. Από την μια το λες και σωστό γιατί δύο παρόμοιες εκπομπές η μία πίσω από την άλλη δύσκολο να πετύχουν από την άλλη μιλάμε για μεγάλο άδειασμα στην Μπακοδήμου. Θα την στείλουν ΣΚ.
    Δηλαδή θα ξεκινά με ενημέρωση, θα ακολουθεί τρίωρη ψυχαγωγία, θα συνεχίζει με δίωρη ενημέρωση και μετά το δελτίο για να πει ότι έχουν ήδη πει οι Αταίριαστοι. Έτσι το έχουν σκεφτεί; Δεν ξέρω. Η Σκορδά να πάει 12-2 απέναντι από την Ζήνα είναι μεγάλο ρίσκο, καλύτερα το 9-12 τώρα αν θα πετύχουν οι Αταίριαστοι κι αν το δελτίο θα επηρεαστεί από την αλλαγή αυτή μένει να το δούμε τον Σεπτέμβρη. Δύσκολα τα βλέπω τα πράγματα για το δίδυμο.
    Οι Αταίριαστοι μπορεί να μην είναι δυσαρεστημένοι γιατί απλώς αλλάζουν ώρα και μένουν καθημερινοί αλλά δεν πιστεύω πως ο Οικονόμου χαίρεται ιδιαίτερα που του κόβουν μία ώρα. Δεν ξέρω αν θα ξεκινά νωρίτερα αλλά και πάλι τελείωνε στις 10. Είχε χτίσει μια εκπομπή που δεν πήγαινε άσχημα -μην τρελαθούμε τώρα- και του την ανατρέπουν για την Σκορδά για να ξεκινά νωρίτερα ώστε να προλάβει τον ανταγωνισμό των 10. Εντάξει για μένα δεν πετά και από την χαρά του με τα νέα αυτά. Όλα αυτά αν φυσικά ισχύει το 9-12 για την Σκορδά που για να το λέτε εδώ τόσο ανοιχτά μάλλον ισχύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τρομερό άδειασμα στη μπακοδήμου, εφόσον είχε υπογράψει για καθημερινή εκπομπή.Φανταστείτε να σπάσει τλκ το συμβόλαιο της και να πάει στο star και να είναι απέναντι στη σκορδά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι αταίριαστοι και παλιά έπαιζαν στις 12, τι σχέση έχει το δελτίο; Κ ο Ευαγγελάτος κάποτε έδινε πάσα στο δελτίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !