Ιωάννα Μαλέσκου για Φαίη Σκορδά και η σπόντα για τον ΣΚΑΙ(;)....

8



«Το αντίο της Φαίης Σκορδά συζητήθηκε ποικιλοτρόπως. Κάθε φορά που βλέπω έναν άνθρωπο να κλαίει, αναρωτιέμαι τι σκέφτεται εκείνη τη στιγμή. Το κλάμα μπορεί να ερμηνευτεί με διαφορετικούς τρόπους…

Συγκινήθηκα πολύ με τη Φαίη Σκορδά. Δεν της έστειλα, δεν επικοινώνησα μαζί της, δεν έχουμε δα και τέτοια επικοινωνία. Ωστόσο ως τηλεθεάτρια ένιωσα όλο αυτό το κύμα και αναρωτιόμουν “γιατί να κλαίει τώρα η Φαίη;”. Είναι ωραίο να κλείνουν κύκλοι, όταν είναι δική σου απόφαση, ή κοινή απόφαση. Εγώ αυτή τη φόρτιση που είδα στη Φαίη, αισθάνθηκα όπως όταν έφευγα από τον σταθμό μου στην Κρήτη. Αλλάζει η ζωή σου.

Ήταν επιλογή μου όμως. Είναι ωραίο να ανοίγεις νέους κύκλους. Και θα πω κάτι στο κλείσιμο. Ακούγονται πολλά για τη Φαίη Σκορδά. Αν θα έρθει στον ΣΚΑΙ ή θα πάει κάπου αλλού.  Όπου κι αν επιλέξει να πάει, η δική μου ευχή θα είναι όντως να τα έχει ζυγίσει όλα γιατί είναι πολλά χρόνια στον χώρο…

Δε με απασχολεί αυτά που σκέφτεται ο κόσμος. Αν θα πάει στον έναν σταθμό, αν θα πάρει τη θέση κάποιου άλλου. Κανένας δεν παίρνει τη θέση κανενός. Οι θέσεις δεν είναι κατοχυρωμένες.

Ακριβώς επειδή η τηλεόραση είναι μια μεγάλη αγκαλιά. Θα της ευχηθώ τα καλύτερα και επειδή ξέρω πως είναι ένας πολύ συναισθηματικός άνθρωπος, θα κλείσω μονοπωλώντας αυτή τη συζήτηση με τη Φαίη, γιατί κάτι μέσα μου με κάνει να την αισθάνομαι. Της εύχομαι τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μου. Και υγεία» είπε, μεταξύ άλλων, η Ιωάννα Μαλέσκου.

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Όσοι πάνε ΣΚΑΙ φεύγουν με νευρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δυστυχως στον σκαι κανεις δεν παει καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο λιάγκας όταν είχε παέι στην αρχή πήγαινε αρκετά καλά. Από δικό του λάθος έπεσε μετα

      Διαγραφή
    2. Και η Μαλεσκου πέρσι πήγαινε μια χαρά.

      Διαγραφή
  3. Θα τις κόψει τις Σκόρδας να πάει Σταρ, όλοι αυτό τις λένε όσοι φεύγουν από το Σκάι, βάλε τη θα άκουσαν κι αυτοί μέχρι να υπογράψουν με το Σκάι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και την ιωαννα ετσι την πηρε ο σκαι με πολλα λογια και ωραια τρειλερ και τωρα αντι να της δωσει χρονο και πιστη για να γινει μια καλη παρουσοαστρια την πετανε. οπως ειπε η ζηνα αν ηταν μαγκες στο σκαι να φτιαχνανε την ιωαννα οχι να παιρνουν μια ετοιμη. μακαρι η ιωαννα να μην χαθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ισχύει ότι η Ιωάννα πάει αντενα;;;;;;; Αν ναι, τοτε η Ιωαννα θα σωθεί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γραφονται πολλα για την ιωαννα αλλα τιποτα επισημο ακομη. τη μια γραφουν οτι θα ειναι στο πρωινο σταρ, μετα λενε πρωινο με λιαγκα και μετα λενε πρωινο ερτ. τιποτα επισημο. εγω ευχομαι πραγματικα να την παρει ενα καναλι γιατι ειναι απο τις φρεσκιες καλες παρουσιαστριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !