Έρωτας φυγάς: Με δυνατούς ηθοποιούς η σειρά...

6


Ένα νέο δίπολο αντιπαράθεσης ανάμεσα σε δύο δυναμικούς χαρακτήρες φιλοδοξεί να φέρει η νέα σειρά εποχής του Open «Ερωτας φυγάς».

Μετά την Πέμη Ζούνη, που θα αναλάβει τον κεντρικό γυναικείο ρόλο ως αρχόντισσα με μεγάλη κτηματική περιουσία, το αντίπαλον δέος θα υποδυθεί ο Σταύρος Ζαλμάς.

Σύμφωνα με την Real, o γνωστός ηθοποιός επιστρέφει τηλεοπτικά μέσω της νέας σειράς εποχής του Open και θα υποδυθεί έναν μεγαλογαιοκτήμονα και βασικό αντίπαλο της Πέμης Ζούνη. Ο Γεράσιμος Γεννατάς θα υποδυθεί τον γενικό επιστάτη στα κτήματα της κεντρικής ηρωίδας.


Στο καστ του «Ερωτα φυγά» εντάσσονται δύο ακόμα γνωστοί ηθοποιοί, ο Κώστας Κάππας και η Μαριάννα Πολυχρονίδη. Η σειρά βασίζεται στο τουρκικό σίριαλ «Κάποτε στην Τζουκόροβα», ενώ τη διασκευή του σεναρίου, που μεταφέρει τη δράση στην ελληνική επαρχία του 1956, υπογράφουν ο Δημήτρης Αποστόλου και η Ρένα Ρίγγα.

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Χίλες φορές να αγοράζουν τα τουρκικά σενάρια και να τα προσαρμόζουν στην Ελληνική πραγματικότητα παρά να βλέπουμε το τούρκικο. Το καλύτερο θα ήταν να μην αγόραζαν καν την ιδέα και να έκαναν πρωτότυπες δουλειές αλλά εντάξει ζητάω πολλά. Ως ιδέα δεν είναι κακή για καθημερινό. Μπορεί να τραβήξει κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμένα δεν με ενοχλεί αυτό. Τα τούρκικα όμως ναι, με ενοχλούν.

      Διαγραφή
  2. Ααα είναι πολύ καλό!! Λέτε το όπεν να κάνει την έκπληξη; Άλλωστε και με το κόκκινο ποτάμι πρόπερσι έσκισε. Ποτέ δεν ξέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πότε θα το βαλουν; Δευτερα-Πεμπτη εχει σασμο, ελια, μαγισσα. Χωρα 1, το πολυ 2 . Παγιδευμενοι, Ερωτας φυγας, Μαυρο ροδο , Στοργη, Γλυκανισος. Τα περσινα ειχαν εξισου δυνατα ονοματα και σεναριο αλλα τα εβαλαν σε λαθος ωρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αρχικά δραματική σειρά και Αποστόλου κάπως περίεργο είναι.Παντως δεν με εντυπωσίασε ούτε αυτό ιδιαίτερα.Το ωραίο θα είναι να έχουμε τόσες σειρές και αυτές που θα ξεχωρίσουν να είναι 2-3.Και αυτό προβλέπω γιατί υπάρχει υπερβολή στη μυθοπλασία φετος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !