Αυτή η νύχτα μένει σε εντατικά γυρίσματα... Αυτοί θα πρωταγωνιστήσουν στη σειρά

56

 



Με πυρετώδεις ρυθμούς προχωράνε οι προετοιμασίες για τη νέα μεγάλη παραγωγή του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει».


Τα γυρίσματα ξεκίνησαν από την Αθήνα και πραγματοποιούνται αποκλειστικά σε φυσικούς χώρους.


 


Βρισκόμαστε στο Αγρίνιο, αρχές της δεκαετίας του ’80. Με φόντο το νυχτερινό μαγαζί «Όνειρο», πίσω από το λαμπερό μακιγιάζ, τα φανταχτερά ρούχα και τους δυνατούς προβολείς, αποκαλύπτεται το πραγματικό πρόσωπο της νύχτας. Αναβιώνει η κουλτούρα μιας άλλης εποχής που έχει «γράψει» στο DNA του Έλληνα.


 


Τους χαρακτήρες που θα αλλάξουν τις νύχτες μας, ενσαρκώνει ένα επιτελείο εξαιρετικά ταλαντούχων ηθοποιών με διακρίσεις και σημαντική πορεία στο χώρο: Βασίλης Μπισμπίκης και Γιάννης Στάνκογλου, Άννα Μάσχα, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Κόρα Καρβούνη, Γιάννης Τσορτέκης, Γιάννος Περγλέγκας, Ελένη Ρουσσινού, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργος Αρμένης, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Κώστας Μπερικόπουλος, Μαρία Κατσανδρή, Γιάννης Νταλιάνης, Στάθης Κόικας, Γιάννης Εγγλέζος, Ναταλία Σουίφτ, Μελίνα Λεφαντζή, Αινείας Τσαμάτης, Τάσος Λέκκας, Δημήτρης Πλειώνης, Γιάννης Απέργης, Νικολέτα Καρρά, Ελένη Βεργέτη, Θανάσης Βλαβιανός, Αναστασία Τσιλιμπίου, Σπύρος Σταμούλης, Νίκος Βατικιώτης, Γιώργος Τσάφας, Χρήστος Παπαδόπουλος, Φοίβος Παπακώστας, Ντένης Μακρής, Μάρω Παπαδοπούλου, Ελισάβετ Καβαλάκη.  


 


Η δραματική σειρά που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή, κάνει πρεμιέρα την επόμενη σεζόν στον Alpha, το κανάλι που φέτος έκανε τη διαφορά στη μυθοπλασία.


Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Κατερίνα Φιλιώτου και το σενάριο η Γιάννα Κανελλοπούλου και ο Γιώργος Μακρής.  





 

Δημοσίευση σχολίου

56Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ποιοί είναι αυτοί καλέ; Αχαχαχαχαχαχαχαχα καλά θα πάει αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε στις μέλισσες ξέραμε τους περισσότερους πρωταγωνιστές αλλά καλά πήγαν.

      Διαγραφή
    2. Σοβαρά τώρα; Ποιους δεν ήξερες από τς Μέλισσες; Μάλλον περίμενες την Βανδή αχαχαχχα όχι ότι όλοι οι ηθοποιοί που ήθελαν να είναι αρνήθηκαν να παίξουν στη σειρά για τους γνωστούς λόγους .

      Διαγραφή
    3. Κίτσου, Τρίγγου, Γκουσόπουλος, Φάμελη, Δανάη, Κωνσταντής, Μελέτης, κα. Βασικοί πρωταγωνιστές και ελάχιστοι τους ήξεραν διότι ήταν κυρίως θεατρικοί ηθοποιοί. Και στην νύχτα υπάρχουν αρκετοί καλοί θεατρικοί ηθοποιοί.

      Διαγραφή
    4. Εσύ δεν τους γνώριζες. Το καστ εδώ είναι για κλάματα

      Διαγραφή
    5. 5.55 Βρε ψεύτη εσύ από που ήξερες πριν τις Μέλισσες τον Γκοτσόπουλο, τη Μιχαλάκη, τον Ροϊλό, τον Κουκουράκη και την Πετεβή; Για πες και σε μας ψεύτη. Λες και δεν ξέρουμε τι σε τσούζει στην πραγματικότητα και γράφεις δήθεν για το καστ κομπλεξάκι.

      Διαγραφή
    6. @11:21 η Πετεβη ήταν γνωστή από την μουρμούρα που έπαιζε οι άλλοι εμένα μου ήταν άγνωστοι εντελώς

      Διαγραφή
    7. Βασικά κι αυτοί ήταν ήδη γνωστοί τηλεοπτικά. Η Κίτσου απ'τον Καρυωτάκη της Ερτ κι από σειρές του Κοκκινόπουλου, ο Γκοτσόπουλος επίσης από τον Κοκκινόπουλο, ο Κουκουράκης απ'το Χαρά Αγνοείται,ο Γεροντιδάκης από ένα σωρό σειρές (Φτερά του έρωτα, Το Σοι μου μέσα, Βέρα στο δεξί, 7 θανάσιμες πεθερές), η Πετεβή κι η Λουκάκη απ'τον Αστέρα Ραχούλας, η Φαμελη απ'το Ουζερί Τσιτσάνης και το Η Ζωή εν τάφω της ΕΡΤ κι ο Γάλλος απ'την Οδό παραδείσου 7 και τον Αστέρα Ραχούλας.

      Διαγραφή
    8. Ναι σύμφωνοι. Μόνο που αν ήξερε κάποιος τους ηθοποιούς αυτούς πριν τις Μέλισσες, τότε γνωρίζει και αυτούς εδώ από τη σειρά του άλφα. Όποιος ισχυρίζεται ότι ήξερε τους μεν αλλά όχι τους δε ψεύδεται ασύστολα.

      Διαγραφή
    9. @Tzim P ναι τον Ανδρέα Κωνσταντίνου και την Χριστίνα Χειλά Φαμελη τους γνώρισα μέσα από την ταινία Ουζερί Τσιτσάνης που είδα στον κινηματογράφο το 2016 Αστέρα Ραχούλας δεν έβλεπα οπότε δεν ξέρω ποιοι έπαιζαν απλά ξέρω ότι η Πετεβη έπαιζε στην μουρμούρα

      Διαγραφή
    10. η Πετεβη δεν επαιξε ποτε στην μουρμουρα. Ραχουλα μαζι με την Λουκακη επαιζε

      Διαγραφή
  2. Φυσικά και θα είναι σε φυσικούς χώρους αφού θα είναι φθηνοπαραγωγη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα γυρίσματα σε φυσικούς χώρους είναι πάντα πιο ακριβά γιατί πρέπει να νοικιάσεις σπίτια, χώρους, να πάρεις άδεια. Φτιάχνοντας ένα μίζερο συνήθως σκηνικό το έχεις και κάνεις συνέχεια γυρίσματα και σου κοστίζει λιγότερο. Μόνο φθηνοπαραγωγή λοιπόν δεν είναι η Νύχτα.

      Διαγραφή
    2. Εξωτερικά γυρίσματα εννοεί παίκτη. Η σειρά είχε προδιαγραφές και τελικά θα είναι πενικη.

      Διαγραφή
  3. Αυτό είναι το τέλειο καστ; Θα κλάψουν. Μέχρι κι κ ΑΝΤ1 θα το περνάει με το ανύπαρκτο πρόγραμμα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνε όνειρα. Αποκλείεται ο αντ1 να περάσει αντίπαλο κανάλι εκτός αν τα αντίπαλα κανάλια έχουν μαύρο.

      Διαγραφή
    2. Εσύ μένος με το. Αντ1 . Περίμενα πως και πως να σχολιάσεις. Ήμουν σίγουρος τι θα έλεγες.

      Διαγραφή
    3. Κι εγώ ήμουν σίγουρος ότι καραδοκείς πάνω από τις αναρτήσεις της σελίδας για να μπεις να κράξεις μόλις εμφανιστεί είδηση για τη σειρά αυτή. Πρώτος πρώτος σχολίασες όπως πάντα.

      Διαγραφή
  4. Ε ρε ζήλια με αυτή τη σειρά.Εχει φοβερούς θεατρικούς ηθοποιούς δεστε και κάνα θέατρο χαχα. Θα σκίσει να το θυμηθείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε έπιασε πανικός κι έγραψες δύο σχόλια το ένα μετά το άλλο; Κάτσε να δείς και τα νούμερα.

      Διαγραφή
    2. Εσύ δηλαδή ξέρεις τα νούμερα για μετά από 4 μήνες μπράβο για το χαρισμα

      Διαγραφή
  5. Να φανταστώ όσοι ειρωνευονται είναι οι ίδιοι που αποθεώνουμε την κλινική και λένε θα ανέβει. Ξεχνάτε επίσης ότι θα παίζει μετά από σασμο που ο άλφα έκανε μονοψήφια οπότε και ένα 20 να κάνει θα είναι άλμα για το μέσο όρο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί θεωρείς ότι αυτή η σειρά του Alpha είναι άλλου επιπέδου; Ας γελάσω ΧΑ ΧΑ

      Διαγραφή
    2. Το έχεις δει εσύ το επίπεδο της και το ξέρεις ε; Ίσα ρε ψευτρόνιο.

      Διαγραφή
  6. Τα μπουζούκια είναι στο Αγρίνιο αλλά θα βλέπουμε γειτονιές της Αθήνας στα εξωτερικά γυρίσματα; Ελπίζω πως όχι. Μην μου πείτε πως είναι πολύ ψείρας και ασχολούμαι τώρα με ανοησίες. Μπορεί για κάποιους να είναι ανοησία αυτό αλλά ναι με ενοχλεί να μου λένε πως οι πρωταγωνιστές ζουν στην επαρχία και να μου δείχνουν την γειτονιά της Αθήνας. Πολλές Ελληνικές σειρές δεν μπορώ να τις πάρω στα σοβαρά για κάτι τέτοια. Χίλιες φορές αν δεν μπορούν να ταξιδέψουν στην επαρχία να φτιάχνουν ψεύτικα χωριά/ πόλεις ή γειτονιές παρά να μου δείχνουν γειτονιές άλλων πόλεων και κυρίως της Αθήνας.
    Από το καστ μόνο τους δύο βασικούς αντρικούς ρόλους γνωρίζω. Τώρα αν θα πάει καλά δεν ξέρω. Το δελτίο τύπου όσον αφορά την υπόθεση δεν λέει και πολλά. Είναι πολύ λιτό και περιληπτικό και δεν δίνει λεπτομέρειες για τους χαρακτήρες. Και δεν καταλαβαίνω και τί σειρά θα είναι. Δράμα; Αστυνομική; Μυστηρίου; Όλα αυτά μαζί παρέα με τον ρομαντισμό; Γιατί στα σίγουρα ζευγάρια και έρωτες θα υπάρχουν. Δεν έχω διαβάσει το βιβλίο και έτσι δεν έχω ιδέα τί ιστορία είναι αυτή. Περιμένω τα τρέιλερ με σκηνές για να σχηματίσω μια πρώτη εντύπωση και να πω την γνώμη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και οι μέλισσες διαδραματίζονταν στον Θεσσαλικό κάμπο και μας έδειχναν ελαιώνες. Εντωμεταξύ στον Θεσσαλικό κάμπο δεν υπάρχει ελιά ούτε για δείγμα. Γελούσαν όλα τα σιτηρά και τα βαμβάκια της Θεσσαλίας.

      Διαγραφή
    2. Τι λες αγόρι μου; Μου το παίζεις και ειδήμων. Ακούς εκεί δεν έχει Ελιές. Έχεις πάει προς Σκλήθρο κι όλη εκείνη την περιοχή μέχρι το μεγαλείο; Μερικοί είστε ότι να ναι για να πείτε μια μακακια για σειρά του ΑΝΤ1.

      Διαγραφή
    3. @10:10 βρε άσχετε το Σκλήθρο και τα Μεταλλεία δεν έχουν καμία σχέση με τον Θεσσαλικό κάμπο. Είναι στον Κίσσαβο, Αγιόκαμπο, παραθαλάσσια και πολύ κοντά στην θάλασσα. Καμία σχέση με το Μακρυχώρι, κοντά στο οποίο βρίσκεται υποτίθεται το Διαφάνι, το οποίο βρίσκεται στον κάμπο. Γύρω από το Μακρυχώρι δεν υπάρχει ελιά ούτε για δείγμα. Όσοι έχουν περάσει από την εθνική οδό στην περιοχή του Μακρυχωρίου ξέρουν και φυσικά όσοι ζουν εκεί ξέρουν καλύτερα σε διαβάζουν και γελάνε. Ψεύτη!

      Διαγραφή
  7. Αυτή η σειρά κατακριθηκε όσο καμία πριν καν ξεκινήσει.Φαινεται η πίκρα τους για την κίνηση ματ που έκανε ο άλφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μια κινηση ματ που εκλεψε την ιδεα αλλων πολυ επαγγελματικο και ηθικο ειναι τι να σου πω

      Διαγραφή
    2. Τα έμαθες τα νέα; Ο αντ1 έκλεψε το Σμύρνη μου αγαπημένη από την ΕΡΤ. Κίνηση ματ το βάφτισαν πριν λίγο κάποιοι. Πολύ επαγγελματικό και ηθικό αυτό που έκανε ο αντ1. Τι να σου πω.

      Διαγραφή
    3. Το Σμύρνη μου αγαπημένη φίλε/η δεν το έκλεψε ο Αντ1 μην λέτε μπούρδες αν δεν ξέρετε το έργο είναι της Μίμη Ντενίση και εκείνη ήταν σε συζητήσεις και με τον Αντ1 και την κρατική και προφανώς ο πρώτος έκανε καλύτερη πρόταση και έκλεισε εκεί ενώ το Μια νύχτα μένει αντέγραψε σενάριο άλλων δημιουργών ε αυτό δεν είναι ηθικό όπως και να το κάνουμε άλλο να ναυαγήσει μια συνεργασία και άλλο να υπάρχει κλέψιμο ιδέας

      Διαγραφή
    4. Το αυτή η νύχτα μένει δεν αντέγραψε κανένα σενάριο άλλων δημιουργών. Το αυτή η νύχτα μένει είναι μεταφορά της ταινίας στην τηλεόραση. Άλλοι αντέγραψαν την ταινία και τώρα μυξοκλαίνε για την κίνηση ματ του άλφα που τους πρόλαβε.

      Διαγραφή
    5. Λέγεται ότι θες εξάλλου κάπως πρέπει να δικαιολογήσεις τον μισθό που παίρνεις και από το κανάλι το οποίο βρίσκεσαι όλοι γνωρίζουν ότι ο δημιουργός του αυτή η νύχτα μένει έκλεψε την ιδέα από τους δημιουργούς των Άγριων Μελισσών γιατί το είχαν έτοιμο εδώ και δυόμισι χρόνια αφού οι Άγριες Μέλισσες ήταν να τελειώσουν την σεζόν 20-21 και αυτή την σεζόν θα έδειχνε το Ντέρτι ωστόσο λόγω ανανέωσης τών Άγριων Μελισσών για τρίτη σεζόν η σειρά μετατέθηκε για αυτή που μας έρχεται και ως δια μαγείας ο Α βγάζει την ίδια σειρά με άλλον τίτλο άρα μην μου λες ότι δεν την έκλεψαν γιατί την έκλεψαν και την παραεκλεψαν εκεί στον Α και αυτό γιατί δεν ήταν ικανοί να βρουν άλλη σειρά

      Διαγραφή
    6. Konis μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Εσύ υμνείς συνέχεια τον αντ1 και επιτίθεσαι σε όποιον του κάνει κριτική. Το Αυτή η νύχτα μένει προϋπήρχε του ντέρτι. Όσο και να προσπαθείς να το αλλάξεις δεν γίνεται. Ο ανίκανος να βγάλει άλλη σειρά είναι ο αντ1 που εκτός από τις μέλισσες ότι και αν έκανε πάτωσε σε αντίθεση με τον άλφα και τα άλλα κανάλια που τα πήγαν από μέτρια έως εξαιρετικά. Σε μάθαμε Konis. Για τον αντ1 κάνεις το άσπρο μαύρο. Ότι και να λες ξέρουμε γιατί το λες. Είσαι αναξιόπιστος.

      Διαγραφή
    7. Αυτά που γράφεις κόνις για μισθούς μάλλον σε σένα ταιριάζουν καλύτερα που κλαψουρίζεις για την αδικία που έχει υποστεί το κανάλι με το οποίο είσαι ταυτισμένος. Ο απλός τηλεθεατής ουδόλως ενδιαφέρεται για τέτοια παρασκήνια καναλιών και σιγά μην υπολογίσει τέτοιες σαχλαμάρες που ασχολείστε για να κάτσει να δει μια σειρά. Χαλαρώστε επιτέλους με την κλοπή του αιώνα που σας στοίχισε τόσο ώστε ακόμα δεν μπορείτε να συνέλθετε. Είναι γελοίο και που το συζητάμε δηλαδή ακόμα.

      Διαγραφή
    8. Ποιός κρίνει εξ ιδίων τ αλλότρια φαίνεται από χιλιόμετρα μακριά και ποιός πληρώνεται από που γιατί αν βλέπατε τα σχόλια μου όντως θα βλέπατε ότι έχουν υπάρχει φορές που έχω κράξει τον Αντ1 τόσο για τον προγραμματισμό του όσο ότι κατέστρεψε και τον Ήλιο εξαιτίας αυτού επίσης φαίνεται ότι εσείς έχετε μένος με το κανάλι και μόνο τις Μέλισσες βλέπετε ως επιτυχία αλλά του πέτυχαν και το Ρουκ Ζουκ και κάποια άλλα προγράμματα όσο για το αυτή η νύχτα μένει υπήρχε ταινία όντως αλλά η σειρά αντέγραψε το Ντέρτι είτε σας αρέσει είτε όχι αυτή είναι η πραγματικότητα όσο και να σας πονάει και θα πάει απάτη με το ζόρι να κάνει ένα 10% με εξαίρεση την πρεμιέρα που πάντα κάνουν μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης επίσης να πω ότι βλέπω και άλλα κανάλια ως τηλεθεατής όπως Σκάι και καλό μεσημεράκι από τον Α τον Σασμο κλπ

      Διαγραφή
    9. Ευχαριστώ Konis που με επιβεβαιώνεις. Κράζεις το αντ1 για τον προγραμματισμό του λες. Τι σε νοιάζει; Προφανώς θα ήθελες καλύτερο προγραμματισμό για να πηγαίνει καλύτερα ο αντ1. Τι σε νοιάζει; Γιατί δεν κράζεις και άλλα κανάλια για τον προγραμματισμό τους; Θίχτηκες γιατί δεν αναφέρουμε μόνο τις μέλισσες και όχι την άλλη μεγάλη επιτυχία του αντ1 το ρουκ ρουκ(το οποίο είναι αναβίωση του παλιού ρουκ ζουκ του μέγκα, αντιγράφει δηλαδή ο αντ1 το μέγκα). Έχουν και αυτά τις αποτυχίες τους. Αλλά δεν σε νοιάζει γι’ αυτά. Γίνεσαι και προφήτης και λες πως θα πατώσει η νύχτα χωρίς να την δεις. Μην χτυπιέσαι Konis. Δεν σε πιστεύουμε. Δεν μας πείθεις. Είσαι αναξιόπιστος Konis. Ότι και να λες ξέρουμε γιατί τα λες.

      Διαγραφή
    10. Ποια πραγματικότητα μας πονάει βρε κακομοίρη Konis; Εγώ εσένα μόνο βλέπω να πονάς. Και γιατί; Για παρασκήνια που αφορούν μόνο τα κανάλια. Ε αν δεν είσαι κάποιου καναλιού, τότε έχεις χοντρό πρόβλημα και πρέπει να το κοιτάξεις. Όσο για τα νούμερα που προβλέπεις ότι θα πατώσει, θέλω να σε δω τι θα γράφεις αν δεν συμβεί αυτό που εύχεσαι.

      Διαγραφή
    11. Κακομοίρηδες είστε και φαίνεστε και ποιος πονάει φαίνεται από χιλιόμετρα μακριά γιατί εσείς είστε που γλύφετε τον Α και ποιος είναι αναξιόπιστος μην το σχολιάσουμε τώρα γιατί εγώ τουλάχιστον γράφω με όνομα σε όλα τα σχόλια όχι ως Ανώνυμος γιατί αυτό δείχνει ότι κρύβετε αλλά κίνητρα πίσω από αυτό όσο για τον προγραμματισμό όταν έβλεπα Ήλιο στις 20:00 το βράδυ μετά το έβαλαν 17:30 και μετά ξανά στις 21:00 και στις 21:30 ως τηλεθεατής θα αντιδράσω γιατί έβλεπα και Σασμο και Ελιά όσο για το ποιος έχει πρόβλημα ας το κοιτάξει γιατί φαίνεται ότι σας πονάει η επιτυχία από πού αλλού προέρχεται και δεν είναι του Α

      Διαγραφή
    12. Επίσης να αναφέρω ότι το Ρουκ Ζουκ δεν είναι αντιγραφή αλλά βασίζεται σε αμερικανικό φορμάτ όπως όλα δηλαδή μην γελιομαστε αλλά εσείς είστε τόσο σχετικοί με την τηλεόραση όσο εγώ με το ποδόσφαιρο

      Διαγραφή
    13. Ποιος γλείφει τον άλφα βρε κακομοίρη; Εμείς απλώς υπερασπιζόμαστε μια σειρά άσχετα αν αξίζει ή όχι, διότι διάφοροι κομπλεξάρες σαν του λόγου σου τη θάβουν πριν καν τη δουν.
      Έπειτα εσύ κλαίγεσαι συνεχώς για την αδικία που υπέστη ένα κανάλι και το παίρνεις προσωπικά, όχι εμείς. Μάντεψε λοιπόν ποιος έχει το πρόβλημα.

      Διαγραφή
    14. Ρε α παγαινε από εδώ συγνώμη προς τους αρχισυντάκτες του σάιτ την επίθεση και την βρισιά δεν την βλέπετε εδώ που θα με πουν και κακομοίρη χωρίς να με γνωρίζουν προσωπικά κιόλας δεν είναι προσβολή και βρισιά προς το άτομο μου???

      Διαγραφή
    15. Konis πρώτα εσύ ξεκίνησες τις προσβολές μιλώντας για μπούρδες και μισθούς. Μην κλαίγεσαι τώρα. Το έχεις φαίνεται συνήθειο να κλαίγεσαι όταν τα βρίσκεις σκούρα.

      Διαγραφή
    16. Ναι γιατί κάνετε λες και κάποιος σας εκλεψε το ψωμί μέσα από τα χέρια σας ενώ εγώ απλά είπα την άποψη μου ενώ έτσι όπως αντιδράτε εσείς ένας νοήμων άνθρωπος θα σκεφτόταν ότι έχετε σχέση με το κανάλι γιατί δεν βλέπω να ασκείτε κριτική προς τον Α παρά μόνο καλά λόγια έχετε να πείτε για αυτόν και τα βλέπετε όλα ρόδινα ενώ όλα τα άλλα κανάλια τα κράζετε

      Διαγραφή
    17. Κοίτα ποιος μιλάει. Εσύ κάνεις λες και σου έκλεψαν το ψωμί μέσα από τα χέρια με την υποτιθέμενη κλοπή των καναλιών. Και τώρα πας να το ρίξεις σε εμάς; Για κούνα λίγο το κεφάλι σου.

      Διαγραφή
    18. Κι επίσης ούτε για τον Άλφα ως κανάλι μίλησε κάποιος ούτε και κράξαμε άλλα κανάλια. Όλα αυτά τα έχεις βγάλει από το κεφάλι σου. Κανείς δεν μίλησε για κανάλια γενικά αν δεις τα σχόλια. Τα σχόλια αφορούν κάτι πολύ συγκεκριμένο. Μια καινούργια σειρά που πριν καν τη δεις βγαίνεις να την κράξεις και εύχεσαι να πατώσει. Πολύ νορμάλ! Αυτό είναι το θέμα και όχι τα κανάλια που λες.

      Διαγραφή
    19. Konis και μόνο που έρχεσαι μια μέρα μετά να απαντήσεις σε ένα θέμα που ξεχάστηκε δείχνει πόσο πολυ σε τσούζει και σε πονά το θέμα και μας επιβεβαιώνεις μια ακόμη φορά ποιος είναι ο σκοπός σου. Άλλη δουλειά δεν έχεις από το να κλαίγεσαι για ένα κανάλι, να το υμνείς και να επιτίθεσαι στα άλλα κανάλια; Από ότι φαίνεται όχι.

      Διαγραφή
    20. @12:12 πρώτον δεν ήμουν σπίτι από χθες και δεν είχα ίντερνετ εξού και απάντησα μια μέρα μετά και δεύτερον ποιος έχει σκοπιμότητα φαίνεται από χιλιόμετρα μακριά και δεν είμαι σε καμία περίπτωση εγώ αυτός και θα σχολιάζω ότι δεν μου αρέσει και ναι εγώ δεν θα την δω την σειρά λόγω ανηθικότητας και θα καταλήξει στο 10% μετά να δω που θα κρυφτειτε γιατί το να κλέβεις μια ιδέα είναι εύκολο αλλά το να φτιάξεις ένα νέο σενάριο είναι το ποίο δύσκολο και αυτό το κατάφερε ο Αντ1 να δείξει πρωτότυπό υλικό και επιτυχημένο αλλά όσα δεν τα φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρια και το σταματάω εδώ γιατί πραγματικά σας έχω βαρεθεί

      Διαγραφή
    21. Ναι κι εμείς σε βαρεθήκαμε, σαν νήπιο κάνεις. Κι εγώ θέλω να δω πού θα κρυφτείς εάν η "ανήθικη σειρά" -καραLOL- πάει καλά και δεν κάνει 10 που λες.

      Διαγραφή
    22. Konis μια και προβλέπεις τι νούμερα κάνουν οι σειρές κάνε μια ακόμη πρόβλεψη. Η μάγισσα του αντ1 τι νούμερα θα κάνει;

      Διαγραφή
  8. ναι καλε το κλεψιμο ιδεας του Ντερτι το βαφτιζουμε βασισμενο σε βιβλιο απατη θα παει και ειναι κριμα γιατι βλεπω καποιους ηθοποιους νεους που ειναι οντως καλη οπως η Ναταλια Σουιφτ που επαιζε στο 40 βαθμους κελσιου καλα τους πρωταγωνιστες τους ξερω και απο αλλες σειρες τον Μπισμπικη απο τα Μυστικα την Εδεμ και μετα Μελισσες και ο Στανκογλου εχει παιξει σε πολλες σειρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι γιατί άμα αξίζει και είναι ωραία σειρά, ο τηλεθεατής θα κάτσει να σκεφτεί ότι κάποιοι έκλεψαν μια ιδέα από κάποιους άλλους και δεν θα κάτσει να το δει. Το έχετε κάψει μου φαίνεται. Και ναι είναι βασισμένο σε βιβλίο όπως και η ταινία που είχε προηγηθεί το 1999. Σαν μυξιάρικα που τους πήραν την ιδέα κάνετε.

      Διαγραφή
  9. Μην γράφεις εκατό σχόλια υπέρ μιας σειράς που δεν έχεις δει καν, έλεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ που γράφεις εκατό σχόλια εναντίον της δηλαδή την έχεις δει;

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !