Η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτισε τους τηλεθεατές: «Μαζί συνεχίζουμε»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
4

 


Η Ελένη Μενεγάκη ρίχνει αυλαία σήμερα με την "Ελένη” και στην έναρξη της τελευταίας εκπομπής θέλησε να κάνει έναν απολογισμό για τη φετινή χρονιά και τους συνεργάτες της

"Αυτό το σ' αγαπάω θα ήθελα να το πω στον καθένα σας ξεχωριστά και σε όλους μαζί. Στους αγαπημένους τηλεθεατές, αλλά και στους φρεσκοαγαπημένους μου συνεργάτες στο Mega, το καλό. Όλους εκείνους που αυτούς τους 10 μήνες, παραπάνω βέβαια γιατί 10 μήνες είμαστε στον αέρα, βάλε και έναν μήνα πριν προετοιμασία, τέλος πάντων. Σε όλους λοιπόν τους φρεσκοσυνεργάτες μου που εντάξει όταν ξεκινάς κάτι καινούργιο και θέλεις όλα να γίνουν γρήγορα, δεν γίνονται γρήγορα, όλα τα πράγματα θέλουν τον χρόνο τους. Εσύ νομίζεις ότι όπως τα έχεις στο μυαλό σου θα γίνουν, όλα τα πράγματα στις σχέσεις θέλουν χρόνο, θέλουν υπομονή, θέλουν καλή διάθεση και θέλουν και αγάπη” είπε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε αποκαλύπτοντας τι θα ακολουθήσει στην τελευταία εκπομπή της "Ελένης”, ενώ υποδέχθηκε και τον Πέτρο Ιακωβίδη.

Φτάσαμε στο τέλος της σημερινής εκπομπής, της φετινής σεζόν», είπε στο φινάλε και αποκάλυψε και μια ιστορία με αφορμή τον καλεσμένο της Πέτρο Ιακωβίδη.

«Να αποκαλύψουμε και κάτι. Εμείς το έχουμε γλεντήσει μαζί με τη Νατάσα και με τον Πέτρο στο σπίτι μου, όταν είχα πρωτοκλείσει τη συμφωνία αυτή στο Mega λέω δεν κάνουμε έτσι ένα τραπεζάκι έτσι οικογενειακά; Αλλά για μένα ήταν πολύ special. Είχα μεγάλες χαρές», εξομολογήθηκε η Ελένη Μενεγάκη.

«Εμείς φεύγουμε, όχι για πολύ, για 2 μήνες μέχρι να περάσει το καλοκαιράκι και τον Σεπτέμβρη νωρίς νωρίς θα είμαστε και πάλι εδώ στο πόστο μας, να ξεκινήσει μια ακόμη σεζόν. Να περάσετε όμορφα το καλοκαίρι σας, να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε, να κάνετε τα μπάνια σας, να φάτε λίγο παραπάνω. Μην πιέζεστε τόσο πολύ, χαλαρώστε όσο μπορείτε περισσότερο, γιατί έρχεται και ο χειμώνας. Και θα είναι και αυτός μακρύς», ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη και αποχαιρέτισε τους τηλεθεατές λέγοντας: «Μαζί συνεχίζουμε».

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μια αξιοπρεπή παρουσιάστρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την βαριέμαι. Δεν την αντέχω άλλο. Ελένη φτάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόση αξιοπρέπεια έχει που έχει κρεμάσει όλη της τη ζωή στα μανταλάκια; Από γάμους γέννηση παιδιών μέχρι χωρισμούς. Αυτή είναι αξιοπρέπεια; Να τη βράσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !