Αποκλειστικό: Αυτή η στήλη δεν θα βγαίνει καθημερινά στο νέο Πρωινό...

7


Το πρωινό του ΑΝΤ1 θα αλλάξει αρκετά δομή και θα βγει εντελώς ανανεωμένο...Έμφαση θα δοθεί πολύ στην πληροφορία, στην ενημέρωση αλλά δεν θα λείπει και η ψυχαγωγία... 

Σύμφωνα με  αποκλειστικές πληροφορίες του TVNEA.COM, μια απο τις στήλες του Πρωινού που δεν θα βγαίνει σε καθημερνή βάση είναι η μαγειρική... Ναι, θα υπάρχει μαγειρική, αλλά όχι σε καθημερινή βάση. Άλλωστε φέτος τα νούμερα τηλεθέασης στην συγκεκριμένη στήλη δεν ήταν ικανοποιητικά

Πάντως , σύντομα θα έχουμε πιο ξεκάθαρη εικόνα και για την κυρία που θα μπει στην ομάδα και θα αναλάβει συγκεκριμένες στήλες και "εμπορικά", αλλά όχι την συμπαρουσίαση. 

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Όταν θα έχουν μαγειρική θα είναι ο ίδιος; Πολύ βαρετός ο τύπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αλήθεια είναι πως όταν έβγαινες η μαγειρική τα νούμερα έπιαναν πάτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είχατε πει πως δεν θα υπάρχουν όλες οι στήλες που ξέραμε ως τώρα αλλά δεν περίμενα να είναι η μαγειρική μέσα σε αυτές. Είναι μια στήλη που από τότε που ξεκίνησαν τα πρωινά δεν θυμάμαι να λείπει. Από αυτό και μόνο καταλαβαίνεις πως λίγα πράγματα θα θυμίζουν το κλασσικό πρωινό που ξέρει ο κόσμος.
    Σιγά μην την παρουσιάζει την μαγειρική ο Λιάγκας τις μέρες που θα την έχουν. Ίσως κάνει κανένα πέρασμα τις πρώτες μέρες μετά θα το αφήνει σε αυτή που θα βρουν για τα εμπορικά, τα ζώδια και όλες αυτές τις στήλες που βαριέται ο Λιάγκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νομίζω ότι κάνουν λάθος,θα βαρύνει πολύ η εκπομπή χωρίς την μαγειρική,αν μπει και η Δούκισσα,κλαφτα Χαραλαμπε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ θεωρώ σωστό να δοθεί έμφαση στην πληροφορία. Η μαγειρική θα εμφανίζεται μόνο όταν υπάρχουν Εμπορικές Τοποθετήσεις σε αυτήν οπότε μην φανταστείτε έναν διάσημο τηλεμάγειρα όπως την Μπαρμπαρίγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα εμπορικά τα έχει με άνεση η Δούκισσα. (Έχει και πολλές εμπορικές συμφωνίες). Η μαγειρική κιόλας είναι μια στήλη που παραδοσιακά ήταν "λευκό" απέναντι στον ανταγωνισμό εκτός εάν είχες κάποιον πρώτο μάγειρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και καλα κανουν. Σε καμια εμπομπη δεν πουλαει η μαγειρικη.. Ποσα μουγκρισματα να αντεξουμε πανω από τις κατσαρολες. Το εκανε η Μενεγσκη, το κανουν και οι υπολοιπες γιαλαντζι Μενεγακες, οπως Σκορδα, Μαλεσκου,.. Και στον αντενα την μαγειρικη την κατεστρεψε η Σκορδα με τις χαζες αποριες τα μουγκρισματα αλα Μενεγακη ,και με το να καθεται πανω στον παγκο της κουζινας οταν ο Μαγειρας προσπαθουσε μα μαγειρεψει.. . Αηδια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !