ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έκλεισε η Ιωάννα Μαλέσκου σε κανάλι... ;

66


Μπορεί οι φήμες να οργιάζουν ακόμα για την Ιωάννα Μαλέσκου, ωστόσο όπως όλα δείχνουν η παρουσιάστρια συζητά και με άλλον τηλεοπτικό σταθμό...

Αυτό σύμφωνα με πληροφορίες του TVNEA.COM είναι το MEGA για την μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου. 

Η παρουσιάστρια πάντως μπαινοβγαίνει στα γραφεία του καναλιού ... Μαζί με την παρουσιάστρια πάντως  αν τελικά κλείσει θα είναι εκτός απροόπτου θα είναι  ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. 



Δημοσίευση σχολίου

66Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Καλύτερα να έβαζε επαναλήψεις το Mega το σκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κάνανε αυτό γιατί; Για να την διώξουν σε έναν χρόνο; Ας την βάζαν στο σλοτ 16:30-18:30 και επαναλήψεις στην μεσημεριανή ζώνη. Αν ισχύει ότι η Γερμανού θα πάει εκεί του χρόνου και κάνει καλά νούμερα η Ιωάννα θα ήταν πολύ άδικο να την διώξουν κακήν κακώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με μια γερή ομάδα και πολύ πληροφορία η Ιωάννα μπορεί να κάνει πραγματικά μεγάλα νούμερα. Αν βάλει μαγειρικές, αστρολογίες και άλλα τέτοια σε αυτή τη ζώνη θα καεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να δω Μαλεσκου και Μενεγω στο ίδιο κανάλι και τι στον κόσμο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ελα ντε πως τα φερνει η ζωη. μαλεσκου μενεγω στο ιδιο καναλι χαμος

      Διαγραφή
  5. Θα πατωσει και θα φυγει νυκτα στην Κρήτη. Κρίμα, στον Λιάγκα έπρεπε να πάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ήθελε ο ΑΝΤ1

      Διαγραφή
    2. ο αντενα δεν θα ηθελε. η μαλεσκου δεν πατωσε στο σκαι. εκανε αξιοπρεπη νουμερα με τοσο ανταγωνισμο απεναντι της και με μικρη εμπειρια και με μια εκπομπη που απο τις 2 ωρες η 1 ηταν σαρβαιβορ.

      Διαγραφή
  6. Ααα και ξέχασα να πω. Να είναι ΑΛΗΘΙΝΗ. Όχι όπως στον ΣΚΑΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προσωπικά μου αρέσει η Μαλέσκου και θεωρώ πως ήταν κακό το timing που μετέβη στην Αθήνα και ο τρόπος με τον οποίο προσπάθησαν να την πλασάρουν. Τυποποιήθηκε, πέρασε στα όρια του γραφικού, απαξιώθηκε πλήρως και ολοκλήρωσε έναν αδιάφορο κύκλο στο ΣΚΑΙ αδιάφορα. Με λίγα λόγια χαντακώθηκε ενώ δυνατότητες έχει. Θεωρώ πως ακόμη και την τρύπα του Mega να καλείται να καλύψει για φέτος, της κάνει καλό που παραμένει στα πράγματα, σε κανάλι πρώτη γραμμής όπου έχει τη δυνατότητα να δείξει κάτι παραπάνω. Και αν τα πάει καλά, θεωρώ ότι δεν θα χαθεί. Σίγουρα και το κανάλι θα θέλει να την αξιοποιήσει, αλλά θα έχει και προτάσεις. Γιατί κακά τα ψέματα, φέτος τις έψαχνε με το κιάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το κακο ηταν ο ΣΚΑΙ. Ο Σκαι την εφερε ως νεα μενεγακη και δεν επρεπε. δεν ειναι μενεγακη ειναι μαλεσκου. ας αφησουν την κοπελα να ειναι ο εαυτος της και μια χαρα θα παει. αποτελει συν για ενα καναλι να εχει μια κουκλαρα σεξυ που ταυτοχρονα εχει και μυαλο. ας παει φετος μεγκα να υπαρχει στο χωρο και θα βρεθει μετα η λυση.

      Διαγραφή
  8. Την συμπαθώ την Μαλεσκου αλλά έδιωξαν την Καραβατου για να πάει εκείνη το ΣΚ λυπάμαι που το λέω αλλά είναι καμμένο χαρτί στην ζώνη αυτή και απέναντι από την Γερμανού που τα πηγαίνει εξαιρετικά εγώ αν ήμουν Μέγκα θα έβαζα την Μαλεσκου στο καθημερινό 11-1 η για να μην είναι δίπλα δίπλα με την Μενεγάκη θα την έβαζα πρωί 8-10 μετά την Ελεονώρα Μελέτη και στις 13:00 την Μενεγάκη και την Δανάη Μπάρκα το ΣΚ που πιστεύω ότι θα τα πήγαινε κάπως καλύτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγάλο ρίσκο....
      Απίθανο να συμβεί...

      Διαγραφή
    2. Για αυτό και είπα αν ήμουν εγώ Μέγκα τι θα έκανα

      Διαγραφή
  9. OOOOOOOΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΑΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ Mega Tv χαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρες μου ένα κανάλι που κάνει τόσο δυνατές μεταγραφές...

      Διαγραφή
  10. Εγώ θα την έβαζα στην καθημερινή ζώνη (εκεί που ήταν σχεδόν) αλλά κάπως έτσι:
    7:45 Μελέτη
    9:45 Μπάρκα
    11:45 Δελτίο
    12:15 Μαλεσκου
    13:45 Μενεγάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ εν μέρει με την μόνη διαφορά ότι θα έβαζα Μαλεσκου πρωί 7:45 για να μην είναι με την Μενεγάκη δίπλα δίπλα και την Μπάρκα στο ΣΚ από την στιγμή που ήδη έχει χτίσει κοινό η Δανάη θα την ακολουθήσει όπου και αν πάει

      Διαγραφή
    2. μαλεσκου μενεγακη διπλα διπλα δεν ειναι καλο. παλι θα λενε εχουν κοντρες

      Διαγραφή
  11. Σαν προσωπική άποψη, προτιμούσα Mega Cinema τα μεσημέρια του σ/κ ή καμία κωμική σειρά από την ταινιοθήκη. Μην προσπαθείτε εκεί στο κανάλι να το μετατρέψετε σε έναν ακόμα Alpha, δεν χρειάζεται. Το κάθε κανάλι έχει το προφίλ του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Διότι έκανε την μεγάλη επιτυχία φέτος μαζί με τον Γιαννόπουλο και είπε να τον πάρει μαζί της για να έχει εξασφαλισμένα νούμερα αχαχα Με το πάνελ στις εκπομπές πάμε από το κακό στο χειρότερο. Αυτό έχω να πω μόνο. Τώρα η Μαλέσκου λυπάμαι αλλά αν δεν αλλάξει το υφάκι της, το ότι δεν κρατιέται και απαντά από την εκπομπή της και την ξύλινη γλώσσα της όπου και να πάει 6% θα κάνει. Για μένα το Mega δεν θα έπρεπε καν να έχει ζωντανή εκπομπή εκείνη την ώρα το μεσημέρι. Θα έπρεπε να ανταπαντά απέναντι στη Γερμανού με ελληνικές ταινίες ή δικές του παλιές σειρές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ. Η ΙΩΑΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ ΦΡΕΣΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΟΓΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΗΛΕΡΟΑΣΗ. ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ. Η ΤΟΥΜΠΑ ΜΑΛΕΛΗ ΚΑΙ ΟΥΓΓΑΡΕΖΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΕΚΡΥΒΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ. ΒΓΗΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΑΝΕ ΤΙΣ ΑΣΧΗΜΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ Κ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟ ΛΟΓΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13:30 : Ελένη Μενεγάκη
    ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ 13:30 : Ιωάννα Μαλέσκου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Να κανει μια ωραια εκπομπη με συνεντευξεις ρεπορταζ καλεσμενους οπως ακριβως εκανε στην κρητη. αν βαλετε και δειτε εκπομπη της στην κρητη ηταν εξαιρετικη. εδω στο σκαι την καψανε την γυναικα να προωθει μονο τα ριαλιτι του σκαι. μπραβο στο μεγκα αν της δωσει ευκαιρια. παντως θυμαμαι τη μαλεσκου να λεει θα ακουστουν πολλα καναλια αλλα τα σημαντικοτερα ειναι αυτα που δεν αναφερονται. το μεγκα δεν αναφερθηκε ποτε μεχρι σημερα οποτε κοιτα να δεις που δικιο ειχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εγώ πάλι θα την προτιμούσα καθημερινα; 7 με 9 στο Σταρ, απέναντι από Σταματίνα, πρωινά ενημερωτικά και Μελέτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. κ εκει θα ηταν πολυ καλη η ιωαννα. στο σταρ οπως παλια ηταν η πρωινη μελετη. αλλα δε μπορω να καταλαβω πως το σταρ δεν την εκλεισε. απ την αλλη το μεγκα ειναι το μεγαλυτερο καναλι της ελλαδας και αν κλεισει εκει η ιωαννα σιγουρα θα παρει συν στο βιογραφικο της. αν δουλεψει την εκπομπη σαν την κρητη με ωραια θεματα μια χαρα θα παει. πλεον ολοι στο 8-10 παιζουν τηλεθεαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μπράβο πολύ καλή επιλογή για το Σαββατοκύριακο.Με ένα δυνατό πάνελ ,άτομα με άποψη και ενημερωμένα ,με καλή θεματολογία και γρήγορη ροή,νομίζω θα πάει καλά.Σοφη απόφαση να πάρει τον Γιαννοπουλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνω. ο ποσειδωνας ειναι διαβασμενος, κυριος οταν πρεπει αλλα και αιχμηρος οταν πρεπει. δεν κρυβεται και ατομο με τις γνωσεις του δινει συν στο πανελ. να βαλουνε ομως κ αλλα τετοια ατομα στο πανελ. οχι οπως περυσι που ειχαν την ηλιακη και ενα παιδι που δε μιλαγανε ποτε.

      Διαγραφή
  19. το μεγκα εχει γινει ξανα το πρωτο καναλι της χωρας. και ως πρωτο καναλι εδειξε απο περυσι οτι θελει να μαζεψει ολα τα ονοματα της αγορας στο δυναμικο του. δεν θεωρω αυτοκτονικο να αναθεσει τη ζωνη ΣΚ στην Ιωαννα. ισα ισα μια χαρα προσωπο ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Θεωρώ ότι ο Σκαι την χαντακωσε,κατά αρχήν η θεματολογία θύμιζε τα πρωινάδικα των πρώτων χρόνων,ο Γρηγορόπουλος ήταν ανεπαρκής,τεμπελης και αποδείχτηκε κακός επαγγελματίας.Η επιλογή του πάνελ ήταν κακή,φίλοι του Γρηγορόπουλου η άτομα χωρίς δυνατό λόγο και αποψη.Ελειπε αστρολογία και μαγειρική σε καθημερινή βάση,που φέρνουν νούμερα,με όλα αυτά στην πλάτη η εκπομπή τον πρώτο χρόνο πήγε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η Γερμανού δεν είναι καλή παρουσιαστρια κατά την γνώμη μου,έχει όμως μια δεμένη θεματολογία και καλό πάνελ.Ειναι αδύναμη στις συνεντεύξεις ,δεν κάνει πιασαρικες ερωτήσεις,δεν εννοω αγενείς,αλλά αυτές που θα ήθελε να ρωτήσει ο μέσος τηλεθεατής,αγιογραφίες κάνει περισσότερο.Με μια αδύναμη Καραβατου απέναντι και υπερεκτιμημένη και έναν Γκουνταρα της συμφορας που δεν τραβάει με τίποτα όσες εκπομπές και αν του δώσουν,η Γερμανού κατάφερε και πέρασε πρωτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ερώτηση θα είναι πάλι παραγωγής Barking well media η εκπομπή του Μέγκα το ΣΚ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ειναι θα μας ειχανε βγαλει ειδηση αποκλειστικη στο znews την μετεγραφη της Ιωαννας στο μεγκα..

      Διαγραφή
  23. Η Μαλεσκου αν προσέξει εξ αρχής πυκνή και σοβαρή θεματολογία ακόμα και στο γκοσιπ ,έχει θέματα και δημοσιογραφικά επικαιρότητας τα οποία μπορεί να διαχειριστεί άνετα με έναν καλό δημοσιογράφο δίπλα της,νέα από ινφλουενερς και ινσταγκραμ,,μαγειρική και ζώδια καλό πάνελ ,θα πάει εξαιρετικά.Ειναι έξυπνη ενημερωμένη,αξιοπρεπής,καθόλου ρηχή και καθόλου ψωνιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ευτυχώς ξεφορτώθηκε την Μαρτζυ Λαζαρου,κακής ποιότητας πανελιστρια,που από την επόμενη τηλεοπτική περιοδο ,θα είναι πρότζεκτ μάνατζερ στον Σκάι,επικεφαλής στην ουσία των εκπομπών Σκορδά και Μπακοδημου.Για φαντασου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η μαρτζυ θα παρει τετοια θεση? ελα χριστε μου

      Διαγραφή
  25. Εμ γι'αυτό τα γύρισε τούμπα ο Μαλέλης Σαν θυμάστε από την μια την έκραζε και τώρα λέει πως το μετάνιωσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το ιδιο ειπα και εγω. καθολου τυχαια η τουμπα του μαλελη αλλα κ του ουγγαρεζου ο οποιος δηλωσε οτι την ιωαννα την εχει αναγκη ο τηλεοπτικος χωρος σαν παρουσια παρουσιαστρια.

      Διαγραφή
  26. Αυτό που πρέπει να έχει η Μαλέσκου είναι ένα δυνατό πάνελ. Όσο αναφορά την σκαλέτα 20 λεπτά καθαρού κοινωνικού ρεπορτάζ, τηλεοπτικό και gossip και ας αφήσει συνεντεύξεις, μαγειρικές και αερολογίες εε συγγνώμη αστρολογίες στην άκρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Όχι και τόσο τούμπα,κοριτσάκι την απεκάλεσε...Ποιος ο Μαλέλης που είχε βύσμα το ΠΑΣΟΚ και δεν ανελιχθηκε αξιοκρατικά.Η Μαλεσκου από ότι φάνηκε,ήρθε ουρανοκατέβατη και έμεινε,χωρίς βύσμα και αυτό κάτι λεει.Ουτε κίτρινη είναι όπως η Καινούργιου,ούτε χαζή όπως η Σκορδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν το ειπε κοροιδευτικα το κοριτσακι αλλα προσταυτετικα. σα να λεει τι λεω τωρα για το μικρο κοριτσακι που θα μπορουσε να ειναι και κορη μου. 33 ετων κοπελα ειναι κοριτσακι θα την πεις . εμενα δεν μου βγαζεις απ το μυαλο οτι ο μαλελης εκσμενα τα μαζεψε και εκανε τουμπα ωστα να την υποδεχτουν στο μεγκα χωρις να υπαρχουν οι ασχημες δηλωσεις που εκανε ο μαλελης και ο ουγγαρεζος.

      Διαγραφή
  28. Διαφωνώ η αστρολογία φέρνει νούμερα,όπως και η μαγειρική κατά τα άλλα συμφωνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αππαππαπαπα πηξαμε σε αστρολογια και μαγειρικη. ευχομαι η ιωαννα να μην εχει στην εκπομπη τετοια παλιακα θεματα με αστρολογιες και μαγειρικες. ο κοσμος δεν ενδιαφερεται γι αυτα.

      Διαγραφή
    2. Η μαγειρική είναι λευκό χαρτί στον ανταγωνισμό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το πρωινό 20άρια στα θέματα και 2άρια στην Μαγειρική. Και η Γερμανού είχε την πρώτη σεζόν και την έκοψε κακήν κακώς. Η αστρολογία θέλει δυνατό πρόσωπο για να κάνει νούμερα. Κάτι το οποίο δεν μπορεί να βρεθεί τέτοια περίοδο.

      Διαγραφή
  29. Το θέμα είναι να κοιτάξουν στο Mega και την ποιότητα, όχι να μπει ότι και όποιος να 'ναι απλά για να γεμίσει ένα ακόμα δίωρο. Δεν έχει να κάνει με την Μαλέσκου αυτό, αλλά γενικότερα με την λογική που υπάρχει στο κανάλι, να γεμίσουμε όλες τις ώρες προγράμματος με lifestyle λες και όλοι θέλουν να βλέπουν μόνο αυτό. Χρειάζεται πιο πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα τις πρωινές/μεσημεριανές ώρες, όπως πιο παλιά. Όχι ένα νέο Epslion ή Alter.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδη οταν το παλιο mega ειχε πρωινο σεφερλη κοιταζε την ποιοτητα;;;;

      Διαγραφή
  30. χρειαζεται θεματα που να ειναι πρωτοτυπα. εστω ενα μερος της εκπομπης. να γινονται συνεντευξεις ρεπορταζ δε ξερω κατι να σε κρατα. οχι να κανουν θεματα απο αναρτησεις ινσταγκραμ. δε το λεω για την ιωαννα οτι το κανει αλλα γενικα. την ιωαννα στο σκαι την ειχαν με μια σκαλετα που μια ωρα επαιζε ριαλιτι του σταθμου. ειναι αυτο εκπομπη να σε κρατησει; να βρει πανελ με δυνατα καλα ονοματα της πιατσας και να κανουν πρωτοτυπα θεματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Φαντάζεστε Μενεγάκη,Σκορδά και Μαλέσκου στο Ίδιο κανάλι? ώρε γλέντια που θα γίνουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @3:36 η Σκορδά έχει κλείσει ήδη στον ΣΚΆΙ το μόνο που μένει είναι η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού γιατί συμβόλαιο υπάρχει και είναι υπογεγραμμένο

      Διαγραφή
    2. Θα ειναι η γνησια Μενεγακη, η Ελενη και θα ακολουθουν οι κακιστες αντιγραφες της, οι γιαλαντζι Μενεγακες Σκορδα και Μαλεσκου. 😂 Θα πηξουμε σε Μενεγακη ειτε με την ιδια ειτε με τις κακιστες αντιγραφες της.

      Διαγραφή
    3. γιατι τι ακριβως καλο εκανε η μενεγακη για την μιμηθουν; ελεος πια. ειναι ντροπη να την εχουμε ως πρωτυπο τη μενεγακη οταν βλεπεις οτι βγαινει μια μαλεσκου κ αλλες χιλιες σα μαλεσκου που εκτος απο κουκλες ειναι κ με μυαλο.

      Διαγραφή
  32. Χωρίς να θέλω να προσβάλλω τον αρθρογράφο αλλά ισχύει αυτό με το Μέγκα και την Ιωάννα ή απλά γίνεται θέμα για τα κλικ; Μακάρι να ισχύει αλλά πλέον την έχουν περάσει ;π όλα τα κανάλια την Ιωάννα ότι είναι ένα βήμα να κλείσει και την βλέπω να μένει εκτός τηλεόρασης τη νέα σεζόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το tvnea πότε δεν γράφει κείμενα με μουφα αποκλειστικά. Ο Γιώργος είναι πάντα έγκυρος.

      Διαγραφή
    2. Δεν είπα κακό για τον δημοσιογράφο. Αλίμονο. Ισα ισα που κάθε μέρα μπαίνω στη σελίδα του για να μάθω τηλεοπτικά νέα και αν έχει ρεπορτάζ για την Ιωάννα. Είμαι απ τα άτομα που θέλω να βλέπω την Ιωάννα στην τηλεόραση και μακάρι να ισχύει οτι θα είναι στο Μέγκα. Αν και θα ήθελα καθημερινή παρουσία όχι μονο ΣΚ

      Διαγραφή
  33. Ποσα πολλα σχολια για την μεταγραφη της Μαλεσκου, χωρις να εχει ανακοινωθει,.. Και χωρις "εμπορικα" 😂 Ουτε η Σκορδα τετοιο σουσουρο οταν, την εφυγαν, από τον Αντενα. με "εμπορικα" 😂 😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. η Μαλεσκου δεν συγκρινεται με καμια απο τις Σκορδα, καινουργιου κλπ. Η Μαλεσκου δεν ηρθε με βυσματα και αν παραμεινει δε θα παραμεινει απο βυσμα. Γι αυτο της κανουν πολεμο επειδη την ζηλευουν. Μαλεσκου δαγκωτο για το Μεγκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Πιστεύω μέχρι τέλος Ιουλίου θα πρέπει να ανακοινωθεί αν πάει Μέγκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. σημερα η ειδηση του tvnea παιζει σε ολα τα μεγαλα σαιτ. μπραβο στον δημοσιογραφο που το εβγαλε. ολα τα σαιτ το παιζουν ως ειδηση σημερα. yupi, proto thema, hello παντου. εγω δε θυμαμαι για αλλο ανερχομενο ατομο με 2 ετη εμπειριας σε μεγαλο καναλι να γινεται τοσο ντορος και αναπαραγωγη για το τηλεοπτικο του μελλον. αυτο λεει πολλα για την ιωαννα οτι αξιζει γι αυτο ασχολουμαστε. για ποια αλλη γραφονται τοσα αρθρα απο το Μαιο??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Συμφωνώ ,εδώ δεν βγάζουν μουφα ειδήσεις ,ούτε έχουν εμμονές ,μπορεί να μην γεμίζουν σελίδες αλλά είναι έγκυροι και στο είναι η δύναμή τους.Η Μαλεσκου είπε από την εκπομπή της, ότι προς το τέλος καλοκαιριού η μέσα θα ανακοινωθούν τα σημαντικά.Η μεταγραφή πρέπει να έχει ήδη υπογραφεί ,χωρίς διαρροές και φανφάρες όπως της Σκορδά,που μόνο το CNN ,δεν την διεκδικουσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Το πόσο σοβαρή και αξιόπιστη είναι η Μαλεσκου,φάνηκε από το πόσο εχεμυθη ήταν σε όλο το διάστημα της μεταγραφολογιας.Δεν διέρρευσε σχεδόν τίποτα για την μεταγραφή της στο Μέγκα και μπράβο της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ελπίζω να την ντύνουν καλύτερα εκεί στο μεγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εμενα τα μαλλια δεν μου αρεσουν καθολου. αυτο το κιτρινο καρε την σκοτωνει. το μαλλι που ειχε οταν ηρθε στο σκαι ηταν εξαιρετικο. ετσι να το ξανακανει.

      Διαγραφή
  40. Της δώθηκε η ευκαιρία,στο χέρι της είναι να κάνει σωστές επιλογές και να δουλέψει πολύ.Να βγαίνει και η ίδια για συνεντεύξεις και να δουλέψουν βγάζοντας πρωτογενή και ενδιαφέροντα θεματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. πραγματικά ήταν σοβαρή και δεν πούλησε τίποτα σε συντάκτες κλπ. οκ στην αρχή λέγανε σταρ, οπεν, ερτ αλλα η ίδια δεν είπε ποτέ τίποτα. ισα ισα δήλωσε τα σημαντικότερα είναι αυτά που δεν εχουν ειπωθεί ακόμη (δηλαδή το μέγκα, και αλφα που δεν είχαν αναφερθεί ως πιθανά κανάλια που θα πάει). συμφωνω με την αποψη να βγει η ιδια να κανει συνεντευξεις. θα ηταν ωραιο να βγει να κανει συνεντευξεις πορτρετα καλεσμενων και να ειναι η ιδια η ρεπορτερ. να μην φαινεται μονο αψεγαδιαστη σε μια καρεκλα. επιμενω οτι αν κανει μια ωραια εκπομπη με συνεντευξεις, θεματα κλπ θα παει καλα. αρκει να της δωσουν καλη ομαδα. ο ποσειδωνας ειναι εξαιρετικος. ας βρουν αλλα 2 καλα ατομα και θα παει καλα. ο φουρθιωτης σαρωνε στο εψιλον και εκανε 17% γιατι ειχε βαλει στο πανελ του 3 καραβανες του τηλεοπτικου ρεπορταζ δημοσιογραφιας και αυτο ηταν η μαγκια του. ειχε παλαιτσακη, νικολαιδου και τσολκα. αιχμηρες και γνωστριες με λογο. τετοια θελει ο κοσμος οχι πανελ τη μαρτζυ και τον αρτιστα κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !