Αποκαλυπτικό: ¨Σχεδόν" έκλεισε στο Πρωινό... Πώς θα γίνει η ανακοίνωση;

14

 

Σχεδόν κλεισμένη θεωρείται η κυρία που θα μπει στην ομάδα και θα αναλάβει συγκεκριμένες στήλες και "εμπορικά", αλλά όχι την συμπαρουσίαση. 

Όπως όλα δείχνουν, αυτή δεν είναι άλλη απο την Δούκισσα Νομικού. Η πολύ όμορφη παρουσιάστρια, αναμένεται να πει το τελικό ναι μέχρι τέλη της εβδομάδας.

Η ανακοίνωση επίσης σύμφωνα με πληροφορίες του TVNEA.COM θα γίνει μία φορά εξ ολοκλήρου του νέου Πρωινού.

Όπως επίσης σας αποκαλύψαμε μέσα απο το TVNEA.COM , το Πρωινό θα αλλάξει αρκετά. Έμφαση θα δοθεί πολύ στην πληροφορία, στην ενημέρωση αλλά δεν θα λείπει και η ψυχαγωγία... Μια απο τις στήλες του Πρωινού που δεν θα βγαίνει σε καθημερνή βάση θα είναι όπως όλα δείχνουν η μαγειρική...

Δημοσίευση σχολίου

14Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πέρσι είχε επικαιρότητα και τους έκατσε; φέτος αν δεν έχει τι θα κάνουν. Δεν ξέρω εγώ νομίζω εκείνη την ώρα χρειάζεται ελαφριά ψυχαγωγία και κυρίως μια γυναικεία παρουσίαση γιατί το γυναικείο κοινό βλέπει ως επί το πλείστον. Θα φανεί το πείραμα αν πετύχει σε 2 μήνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μου αρέσει καθολου η Νομικού. Πολύ κρύα για ενα τέτοιο πρόγραμμα. Ας το σκεφτουν καλά στον ΑΝΤ1 πριν την κλεισουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ προτιμώ την Αραβανή αλλά αν είναι για τα εμπορικά, για να κουνά το κεφάλι της όσο μιλά η Πατέρα και για να βοηθά στη μαγειρική τότε εντάξει. Δεν θα έχει κανέναν σοβαρό ρόλο. Το αν το Πρωινό πετύχει ή όχι δεν θα έχει να κάνει με εκείνη αλλά με την κατεύθυνση που δίνουν στην εκπομπή, με τον παρουσιαστή και με το πάνελ του. Και οι στήλες που θα αναλάβει να μην πάνε καλά μεγαλύτερη ευθύνη πιστεύω θα έχει η Πατέρα ή ο μάγειρας παρά η κοπέλα. Γιατί αυτοί είναι οι υπεύθυνοι των ενοτήτων αυτών. Η κοπέλα είναι εκεί για να μην είναι μόνοι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πιστεύω ότι φέτος θα πάει πολύ καλά, γιατί λόγω και εκλογών, η επικαιρότητα θα είναι μεγάλη. Και το βασικότερο, για πρώτη φορά θα είναι η μοναδική εκπομπή με ενημέρωση, οταν ΟΛΟΙ οι άλλοι (μέχρι και ΕΡΤ και Σκάι) θα έχουν ψυχαγωγία. Αυτό είναι πολύ βασικό που οι περισσότεροι ξεχνάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί ποτέ ΕΡΤ και ΣΚΑΙ κάναν πάνω από 8% συνολικά τα πρωινά; Θα πάρει σίγουρα ένα 8% η Φαίη, ένα 5% η ΕΡΤ άρα τα νούμερα θα είναι μικρότερα.

      Διαγραφή
    2. Άσε που με τα κοινωνικά πήγε καλά ο Λιάγκας. Θα πάει το ίδιο καλά με τα πολιτικά; (σ.σ. μην περιμένετε άλλες εκπομπές τύπου ΚατΚεν να έχουν πολιτική επικαιρότητα)

      Διαγραφή
    3. Γιατι, δεν εκαναν νουμερα οι Αταιριαστοι;; Μια χαρα νουμερα εκαναν, και τωρα που δεν εχει αλλα ενημερωτικα, οι τηλεθεατες τους θα πανε στον Λιαγκα

      Διαγραφή
  5. Στο πάνελ θα ναι την ώρα του σχολιασμού και της ενημέρωσης ? Η θα βγαίνει μόνο στις στήλες ? Πολύ κρύα η Δούκισσα. Ξενέρωτη δίχως νευρο. Αν είναι στο πάνελ θα ναι κάκιστη. Αν όχι τότε ποιος νοιάζεται. Μια γλάστρα παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω θα είναι συμπαρουσιάστρια. Τύπου:

      Παρουσιάζει ο Γιώργος Λιάγκας. Μαζί του η Δούκισσα Νομικού.


      Δεν την λες την θέση της πάνελ... Όπως με την Τσολάκη στο Μεσημέρι του ΣΚΑΙ

      Διαγραφή
  6. Πάντως ο Λιαγκας την αποκαλουσε αχρωμη την Δουκισσα, και η Σκορδα χαζογελουσε. Βρε πως αλλαζουν οι καιροι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ε καλα τωρα δεν καιγεται η Νομικου , αφου λεει το σκεφτεται χιχιιχ. Λιαγκα μη μασας στις πιεσεις , θα πατωσει η Νομικου και θα σου ριξει τα νουμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Δούκισσα είχε πει πριν κάποια χρόνια ότι ήθελε να κάνει το πρωινό. Και να που βρήκε τον τρόπο να χωθεί. Κ εγώ προτιμώ Αραβανη και πιστεύω θα κάνει ωραίο παιχνίδι με το Λιάγκα. Δούκισσα έχει πολλά πακέτα διαφημιστικά και μάλλον γι'αυτό την προτίμησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σίγουρα τα μονοψήφια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !