Σύντομα η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την Φαίη Σκορδά...

39

 


Ανακοινώθηκε και επίσημα η λήξη της συνεργασίας του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά και όπως είναι λογικό το ρεπορτάζ τώρα ξεκινά...

Σύμφωνα με πληροφορίες του tvnea.com, ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ πολύ σύντομα θα ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τη Φαίη Σκορδά.

Η παρουσιάστρια σύμφωνα με το ρεπορτάζ που τρέχει αυτή τη στιγμή, θα αναλάβει την πρωινή ψυχαγωγική (δίωρη) εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού.

Πληροφορίες του tvnea.com θέλουν την Φαίη Σκορδά να έχει υπογράψει αποκλειστικό συμβόλαιο συνεργασίας ένα συν ένα για την συγκεκριμένη ζώνη του ΣΚΑΪ.

Δημοσίευση σχολίου

39Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ήταν λογικό. Ευχομαι να μην τηνπατησει όπως και οι άλλοι που πηγαν εκει κι εφυγαν νύκτα , δες Λιάγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δίωρη και όχι τρίωρη η εκπομπή της Φαίης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να τη δω τη Φαιουλα να σχολιάζει το love island και τι στον κόσμο. 😂😂😂 Η θα θέσει και εκεί βέτο όπως είχε κάνει σε μια τρασιλα στον Αντ1 ? Πάντως εγώ αν ήμουν Σκάι θα περίμενα να ολοκληρώσει η τωρινή μου παρουσιάστρια την εκπομπή της και μετά θα ανακοίνωνα την επόμενη. Η Μαλεσκου είναι ακόμα στον αέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα τι σχέση έχει η Μαλέσκου; Τη Μαλέσκου αντικαθιστά η Μπακοδήμου

      Διαγραφή
    2. Θέλω και εγώ να δω τί θα κάνει εκεί. Γιατί στα σίγουρα ο ΣΚΑΙ θα θέλει σχολιασμό του προγράμματος του και μέσα σε αυτό είναι και τα ριάλιτι.

      Διαγραφή
    3. Μα ανώνυμε 6:35 είναι η εκπομπή που είναι τώρα στον αέρα . Από τακτ και μόνο περίμενε να τελειώσει από τη στιγμή που έχει μαθευτεί ότι τζασανε.

      Διαγραφή
  4. Μια χαρά θα πάει χωρίς ρουλες και λιγναδηδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. έρχονται τα μονοψήφια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχω την εντύπωση ότι είχατε γράψει από ώρα σε ώρα έρχεται η ανακοίνωση από τον ΣΚΑΪ και τώρα γράφει σύντομα. Άρα δε θα γίνει σήμερα η ανακοίνωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ώπα λάθος. Από λεπτό σε λεπτό έγραφε εγώ μπερδεύτηκα

      Διαγραφή
  7. Στην πρωινή ζώνη? Άρα όχι στο 12-2 που έχει υπογράψει η Μπακοδήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω πως και το 12-2 πρωινή ζώνη το μετράνε .

      Διαγραφή
  8. Κρίμα για την Σκορδά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κρίμα ναι θα πατώσει. Είναι μια από τις καλύτερες στο είδος της. Μα γιατί έφυγε από τον ΑΝΤ1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Μπακοδήμου θα πάει στο σαββατοκυριακο εκεί που παρουσιαζει ο Γκουνταρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δίωρη;; Πάει η Μπακοδήμου δηλαδή;; Την στέλνουν ΣΚ για χάρη της Σκορδά ή ανατρέπεται η καθαρά πρωινή ζώνη του σταθμού και θα είναι Σκορδά - Μπακοδήμου; Και οι Αταίριαστοι που θα πάνε;
    Δεν μου αρέσει η επιλογή της Σκορδά. Για μένα κάνει πολύ μεγάλο λάθος. Κοντά είναι βέβαια το φθινόπωρο και θα φανεί εκεί αν έχει εκείνη δίκιο ή εγώ που γράφω αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν όντως στείλουν την Μπακοδήμου το σαββατοκύριακο, καλά θα κάνει να σηκωθεί να φύγει και να επιστρέψει στο J2US.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προτρέχουμε τώρα ας δούμε πρώτα την ανακοίνωση και τί θα λέει αλλά αν πάει 12-2 και δημιουργηθεί θέμα με την Μπακοδήμου και αρχίσει αυτή τα καρφιά και τα παράπονα δίκιο θα έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σίγουρα πάει σκαι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τωρα θα πρέπει η Σκορδα εκτος από το αισχρο love island να εκθειαζει και το survivor και την Σπυροπουλου.. Βρε πως αλλαζουν οι.. Καιροι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σπυροπουλου;;;;;;;

      Διαγραφή
    2. Στον αντενα την εκραζε, τωρα στον Σκαι θα ειναι φιλιουνται και αγκαλιαζονται με την... Σπυροπουλου..

      Διαγραφή
  16. Νομίζω σήμερα έκανε φιλιού στο ινσταγκραμ τον επίσημο λογαριασμό του ΣΚΑΪ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εντωμεταξύ τώρα είδα το δίωρη στην παρένθεση. Δίωρη θα ναι ? Δε θα έκανε το 9-12? Περίεργο. Άρα θα είναι το ένθετο των αταίριαστων. 😂😂😂😂 Πλάκα κάνω μην πέσετε να με φάτε οι φαν της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η Σκορδά ήθελε δύο ώρες και στον Αντ1 αλλά ξεχωριστές εκπομπές. Βιάστηκε όμως. Ο Λιάγκας του χρόνου θα πάει για πρωινή Ενημέρωση και θα έχει πάλι όλη τη. Ζώνη αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αν η Σκορδά πάει ΣΚΑΙ στο Star ποιά πάει; Η Μαλέσκου;; Και είναι και ο ΑΝΤ1. Εκεί ποια θα πάει; Θα έχουν ενδιαφέρον οι επόμενες μέρες. Όχι τόσο για το που θα πάει η Σκορδά. Για να λένε εδώ πως πάει ΣΚΑΙ και αναμένεται και ανακοίνωση τότε είναι σίγουρο. Όταν είναι τόσο απόλυτοι στο γράψιμο τους είναι γιατί το έχουν επιβεβαιώσει από αξιόπιστη πηγή. Η Σκορδά έχει κλείσει. Ενδιαφέρον όμως θα έχει να δούμε τα ονόματα σε Star και ΑΝΤ1, τα πάνελ, μαζί με αυτό της Σκορδά και αν θα υπάρξουν ανανεώσεις στις εκπομπές Mega και Alpha.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η Σκορδά υπέγραψε για 1 συν 1;; Αφού την ήθελαν διακαώς γιατί δεν τους πίεσε να είναι έστω διετές το συμβόλαιο; Όσοι υπογράφουν 1 συν 1 και δεν κάνουν νούμερα, δεν ενεργοποιείται ποτέ το +1. Κι επειδή βλέπω μονοψήφια, του χρόνου πάλι θα ψάχνεται η Φαιούλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πάει κι η Σκορδά! Δεν την ''έσωσαν'' τα φοβερά εμπορικά της όπως δεν είχαν σώσει και τη Μενεγάκη το 2020. Άλλος για τη βάρκα μας!

    Δύσκολο το εγχείρημα στο Σκαι. Από τη μια η Σκορδα μονη της ΔΕΝ μπορει οπως εχει αποδειχτεί από την άλλη ο Σκαι στην daytime live ψυχαγωγια δεν τα πήγαινε ποτέ καλά πλην των 2-3 σεζον του Μουτσινα που τωρα ομως κι αυτός ξεφούσκωσε. Δύσκολα τα πραγματα...!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο μουτσινας δεν πήγε καλά από δίκη του υπαιτιότητα. Αφού βαριότανε. Κάνεις δεν μπορεί να ξέρει πως θα πει. Εγώ θα ευχηθώ μια καλή αρχή

      Διαγραφή
    2. Ο Λιάγκας μια χαρά ξεκίνησε και ο ίδιος το κατέστρεψε στην πορεία με τα γνωστά του σχόλια. Η Μαλεσκου πέρσι πήγαινε πολύ καλά σε νούμερα. Φέτος πάτωσε γιατί η εκπομπή της ήταν μόνο για τα ριάλιτι του καναλιού και με χαλιά ομάδα. ο Μουτσινάς φέτος βαριοταν να κάνει εκπομπή και το έδειχνε, συν ότι όλη αυτή η μανιέρα με τις ίδιες ατάκες και τη Βάνια μετά από 4 χρόνια κουρασε. Αν η Σκορδά στήσει σωστά την εκπομπή της μια χαρά θα πάει.

      Διαγραφή
    3. Θα μεινω μονο στο τελευταιο μερος του σχολιου, τι ακριβως θα στησει σωστα? Τις ιδιες σαχλαμαρες παρουσιαζουν ολα τα πρωινα-τωρα ποιος πραγματικα τα βλεπει ειναι αλλο θεμα- μονο τα προσωπα αλλαζουν. Υποτιθεται Ιnfo κατι αλλα το ιnfo καμια παρουσιαστρια δεν το κατεχει.

      Διαγραφή
  22. Γραφτηκε οτι με τον Λιαγκα θα ειναι η Καραβατου και στο σταρ ο Μαυριδης με την γυναικα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Χαλια η Καραβάτου .....Δεν ταιριάζει με Λιαγκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η Σκορδα ακολουθησε στο ινσταγκραμ την Μαραγκουδακη και τον Σκαι. για μενα ειναι λαθος κινηση να παει Σκαι. θα εχχει την τυχη οσων πηγαν και πιασανε μονοψηφια. ο αντενα αν θελει γυναικα χοτ εμπορικο ονομα και διαβασμενο σε θεματα ενηεμρωσης αλλα και τσαχπινα στα ψυχαγωγικα θα πρεπει να παρει την Μαλεσκου. θα ειναι εκρηκτικο τηλεοπτικο διδυμο με εντασεις κλπ στον αερα Λιαγκας Μαλεσκου και θα εχουν τηλεοπτικο ενδιαφερον. θεωρω και πως στο σταρ η Μαλεσκου στο πρωινο θα ηταν πολυ καλη. η καραβατου δεν ειναι για καθημερινη εκπομπη. ειναι πολυ γλυκια και ησυχη για να επιβιωσει σε αυτη την αρενα. ας κανει αλλο φορματ εκπομπων η καραβατου. οσο για το σταρ αν παρει διδυμα τυπου μαυριδης καραβας θα γελασουνε και τα πομολα. αφησανε ενα αγνωστο διδυμο απο τη χαλκιδα για να ξαναβαλουνε ενα μη εμπειρο αγνωστο διδυμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο λιαγκας όταν είχε πάει στον σκαι είχε ξεκίνησει αρκετά καλά. Από δικό του λάθος έπεσε.

      Διαγραφή
    2. οταν ειχε παει ο λιαγκας στο σκαι δεν υπηρχαν τοσα καναλια κ τοσος ανταγωνισμος ομως. και τοτε επειδη εδειξε τον σκατοχαρακτηρα του επεσε. μην θεωρει δεδομενο ο λιαγκας οτι θα σκιζει και του χρονου στο πρωινο. δεν ειναι καθε μερα της αγιας πισπιριγκου να κανουν νουμερα ζηνες, ευαγγελατοι, τατιανες και λιαγκας. γιατι φετος ολοι αυτοι λογω της πισπιριγκου γινανε λεφταδες και φιρμες αλλιως θα εβλεπες που θα ηταν η τατιανα, η ζηνα κλπ. εκεμταλλευτηκαν τον θανατο 3 παιδιωων και υπογραψανε νεα συμβολαια βαμμενα με το αιμα των 3 παιδιων. τετοια επιτυχια οχι δε την θελω. χιλιες φορες ψυχαγωγια και με 5%. πηξαμε στις δολοφονιες και τους ψευτο ντεντεκτιβ δημοσιογραφισκους

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !