Κόκκινο Ποτάμι: Δείτε πρώτοι το τρέιλερ για τον Β' κύκλο !

4



Το «Κόκκινο Ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη, αρχίζει και πάλι να κυλά και τα γυρίσματα ξεκίνησαν με τους πρωταγωνιστές της σειράς να δίνουν πνοή και υπόσταση στους ήρωες και τις ιστορίες τους.


Η πολυσυζητημένη συνέχεια της ιστορίας έρχεται με καταιγιστικές εξελίξεις που θα συνεπάρουν, γνώριμα και αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και νέους χαρακτήρες, μέσα από τους οποίους θα γίνουμε μάρτυρες πραγματικών ιστορικών γεγονότων και μνημών και του καταλυτικού τρόπου με τον οποίο επιδρούν στις ζωές τους. 

Δείτε πρώτοι το τρέιλερ για τον Β' κύκλο !

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ανυπομονώ. Μακάρι να σκίσει ξανά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι ωραίος που ήταν ο πρώτος κύκλος! Και εγώ ανυπομονώ!! Το κόκκινο ποτάμι είχε απέναντι μεγαθήρια (voice, YFSF) και τα κέρδιζε. Δεν είναι μόνο οι μέλισσες που άλλαξαν την ελληνική μυθοπλασία. Είναι και το κόκκινο ποτάμι. Την ίδια σεζόν πρωτοέπαιξαν και έκαναν και τα δυο μεγάλη επιτυχία και τηλεθέαση και πήραν πολύ καλές κριτικές. Μάλιστα το κόκκινο ποτάμι δεν χρησιμοποίησε τον ευεργετικό νόμο με τις επιχορηγήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ ότι ήταν μια καταπληκτική σειρά που άλλαξε τη μυθοπλασία. Ωστόσο το σχόλιο για την επιδότηση είναι άκυρο. Προφανώς δεν μπορούσε να τη χρησιμοποιήσει. Δεν είναι κακό να βοηθάει το κράτος τις ιδιωτικές δουλειές. Κάθε άλλο. Θα έπρεπε να το κάνει σε όλους τους κλάδους.

      Διαγραφή
    2. Καθόλου κακό δεν είναι η επιχορήγηση και καλά κάνουν όσοι την παίρνουν. Άλλωστε γι αυτό έγινε αυτός ο νόμος. Για να υπάρξουν ελληνικές παραγωγές επιπέδου. Αν θυμάστε πριν τον νόμο αυτό η ελληνική τιβί ήταν γεμάτη ξένες παραγωγές κυρίως τούρκικες. Απλώς όταν μια σειρά τέτοιου επιπέδου σαν το κόκκινο ποτάμι γυρίζεται με δικά της κεφάλαια είναι ακόμα πιο σημαντικό.

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !